2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Vay anam bu gaz sancılarından.. benimki de sancıyla uyandi. Kaka yaptı, altıni aldim. Sonrası huysuzluk, mızmızlık.. zorla uyuttum. Simdi buyugu hazirlaycam okul icin.
Birazdan kucuk yine uyanacak, tum gün uykusuzluk. Ben bittim artik.
Allah yardımcımız olsun canım valla uykusuzluk çok zor yaa

Günaydın herkese 🥱
Arkadaşlar 3 gündür biogaia gaz damlası kullanıyoruz ama pek etkisi olmadı gibi ,bebek yine aynı saatte gaz zoruyla uyanıyor 3 ten beri anca uykuya dalabildi ,bazı yerlerde bir hafta sonra etki ediyor denmiş daha beklemeliymiyim etki etmesi için ,bu damlayı kullanan var mı siz nasıl sonuçlar aldınız

Canim bende pek sut yok. Gunde 2 kez sagarim firsatim olursa. Emziririm. Ve takviye sut de veririm. Sutun cok mu?
Benm oğlum emmiyor ilk günden beri. O yüzden sağıp bineronla veriyorum.😭 Sağmadan 2 saat duramıyorum. Dehşet ağrıyor göğüslerim masaj yapıyorm sıcak koyuyorum bezeleşiyor.boşaltmadan yumuşamıyor. Yatarken sağa sola yatamıyorum yine ağrısından. Oğlumu göğsüme bile alıp koyamıyorum göğüslerimn ağrısından😭 sağmaktan ayrı sıkıldım zaten.. sürekli göğüs pedi koyuyorum.
Yani süt olsa bi dert olmasa bir dert.😒😶🙄

Benm oğlum emmiyor ilk günden beri. O yüzden sağıp bineronla veriyorum.😭 Sağmadan 2 saat duramıyorum. Dehşet ağrıyor göğüslerim masaj yapıyorm sıcak koyuyorum bezeleşiyor.boşaltmadan yumuşamıyor. Yatarken sağa sola yatamıyorum yine ağrısından. Oğlumu göğsüme bile alıp koyamıyorum göğüslerimn ağrısından😭 sağmaktan ayrı sıkıldım zaten.. sürekli göğüs pedi koyuyorum.
Anladim cnm. Allah kolaylık versin.. 😕

Vay anam bu gaz sancılarından.. benimki de sancıyla uyandi. Kaka yaptı, altıni aldim. Sonrası huysuzluk, mızmızlık.. zorla uyuttum. Simdi buyugu hazirlaycam okul icin.
Birazdan kucuk yine uyanacak, tum gün uykusuzluk. Ben bittim artik.
Sende bide 2 çocuk.. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻

Merhabalar,
Sab simplex damla kullanıyorum. Her aldığım eczane farklı kullanım söylüyor. Çocuğum zaten hiç uyumuyor gazdan bide yanlış kullanım yüzünden boşuna mı veriyorum belli değil.
biri açken biri emzirdikten sonra. Biri 3 damla biri 3 az 7 ver diyor.
sürekli gaz yüzünden ağlıyor.
Çıldırmaya az kaldı!

Merhabalar,
Sab simplex damla kullanıyorum. Her aldığım eczane farklı kullanım söylüyor. Çocuğum zaten hiç uyumuyor gazdan bide yanlış kullanım yüzünden boşuna mı veriyorum belli değil.
biri açken biri emzirdikten sonra. Biri 3 damla biri 3 az 7 ver diyor.
sürekli gaz yüzünden ağlıyor.
Çıldırmaya az kaldı!
Canm açken versen daha iyi ben bir iki defa tok karna verdim hep kustu sabah aksam 3 damla veriyorum ben

Benim ilk kızım da bu gaz meselesi yuzunden beslenecek kadar ememiyordu en sonunda da bırakmıştı. Nerdeyse 20 günden 14 aya kadar sagarak besledim. O kadar yıpratıcı bir süreç ki seni çok iyi anlıyorum. Bir yere çıkacak olsan sıkıntı, misafir gelse odaya gidip süt sağman gerekiyor falan. Yıka, steril et ayrı zor. Analık gerçekten en zor meslek. Allah yardımcın olsun canım, ben 5.5 ay yani dış çıkarıp da gogsumu isirana kadar her seferinde yine de emzirmeye uğraştım. Ememiyor, beni istemiyor diye çok ağladım ama çok şükür bir şekilde büyüdü, koca kız oldu. Biz anneyiz, sen de pes etme, emzirmeye yine de uğraş ama olmazsa da kendini yıpratma, yalnız değilsin bu konuda. Ayrıca zaman geçip gidince iyi ki sütüm varken pes etmemisim diyeceksin👏💪😉ayrica sagarak çocuk mu büyütülür diye çok dediler ama mecbur kalinca büyüyor valla💪

Son düzenleme:
X