-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.001
Bise olmaz korkma kuzenimin yuzu bebekken yara gibi oldu gecti sonraSadece yuzunde olsa aynı şeyi düşünmüştüm ama birden artmaya başladı
Çok teşekkür ederim.http://www.e-lactancia.org/ Bu sitenin arama kısmına ilacı veya etken maddesini yazıyorsun emzirmede kullanılıp kullanılmayacağını risk belirterek söylüyor.Passiflora kullanabilirsin
43 günlükken tekrarlandı test 8 çıktı değerimiz. Çok yavaş düşüyor. Dr her ihtimale karşı karaciğer değerlerşne baktı onlarda normal çıkınca anne sütü sarılığı olarak teşhis kondu. Biraz zaman alacak geçmesi dedi. Yani o kadar zaman 12 den 8 e ancak düşmüş değer 4. Ayı bulacak gibi. Yüzünde sivilceler var rengi ne belli değil çocuğumun sarılıktan. Üzülme geçer mutlakaCanım sarılığınız ne durumda, azalma başladı mı? Bizimki 1 aylık kontrolünde 12.8 den 18 günde sadece 12.5 e düşmüş. Doktor test falan yaptı yeniden. Bir şey çıkmadı. Anne sütünden bu geçer 2 aya dedi ama ben çok üzülüyorum rengi çok fena. Bir de yüzünden bir sürü sivilce çıktı
Evet ya bu kilolar niye takıldı ilk hafta ne güzel hızla gidiyorduNasilsiniz hanimlar?uykusuzluk yorgunluk bende bugun tavan yapti..üstüne birde kilolarimi ekleyince iyice moralim bozuldu..bu kilolar nasil gidecek 74 te takildi kaldi.
Tamamen aynı durumdayim..Nasilsiniz hanimlar?uykusuzluk yorgunluk bende bugun tavan yapti..üstüne birde kilolarimi ekleyince iyice moralim bozuldu..bu kilolar nasil gidecek 74 te takildi kaldi.
6 aya kadar hiç birşeye sevinip umutlanmamayı kızımda öğrendim benÇok güzel düzen oturmuştum son bir haftadır gece ilk uykudan sonra 3 ya da 4 saatte bir kalkıyor ardından 2 saatte bir emip uyuyordu sabaha karşı 7 gibi kalkar uzunca bir gaz çıkarma süreci olurdu çıkarır rahatlar yine uyurdu çocuğuma ne olduysa saatte bir e döndü ve uyandığı gibi çılgınca ağlıyor tam memeye getiriyorum orda uyuyuyakaliyor beşiğe koy direk uyanıyor2 aylık olucak atağa erken mi girdi ne yaptı anlayamadim ben de gece gündüzü ayırt ediyor uykusu düzene girdi diye seviniyordum
Geçmiş olsun inşallah çok sürmez geçmesi. Sarılık için testi bebeğin sarardığı için mi yaptılar yoksa kilo alımında sıkıntı mı vardı? Şuan kilo alımı normal mi?43 günlükken tekrarlandı test 8 çıktı değerimiz. Çok yavaş düşüyor. Dr her ihtimale karşı karaciğer değerlerşne baktı onlarda normal çıkınca anne sütü sarılığı olarak teşhis kondu. Biraz zaman alacak geçmesi dedi. Yani o kadar zaman 12 den 8 e ancak düşmüş değer 4. Ayı bulacak gibi. Yüzünde sivilceler var rengi ne belli değil çocuğumun sarılıktan. Üzülme geçer mutlaka
Bu aşıda yaptırabilirsiniz dedi canım. 2 ay aşısı 3 tane olacakmış onda 3 gün yaptırmayın dedi. Ben yine de 2 gün yıkamadım.Kızlar yarın 1 aylık aşımız var aşıdan sonra banyo yaptirabilirmiyim daha önceden yaptıranlar ebe ne dedi
Yaptırabilirsin canm bizm salı 2 aylık var ebe banyonu yaptır 3 gün yaptırmycaksın dedi rotada yaptrcam benKızlar yarın 1 aylık aşımız var aşıdan sonra banyo yaptirabilirmiyim daha önceden yaptıranlar ebe ne dedi
Rota yaptırdınmı canm fiyatı ne olmuşBu aşıda yaptırabilirsiniz dedi canım. 2 ay aşısı 3 tane olacakmış onda 3 gün yaptırmayın dedi. Ben yine de 2 gün yıkamadım.
Aynı testleri bize de yaptı canım. Sonuç olarak da aynı şeyleri söyledi ama çocuğu o renkte gördükçe insan elinde olmadan üzülüyor tabiki. Benimkinin bir de değişik sivilceleri çıktı, fotoğrafını atmıştım. Yarın doktora götüreceğim bakalım ne diyecek. Bugün o kadar huzursuz ki bir türlü uyuyamıyor. Gün boyu uyuyamadı, şu anda hala uğraşıyorum. Yine ne emdiyse kustu.43 günlükken tekrarlandı test 8 çıktı değerimiz. Çok yavaş düşüyor. Dr her ihtimale karşı karaciğer değerlerşne baktı onlarda normal çıkınca anne sütü sarılığı olarak teşhis kondu. Biraz zaman alacak geçmesi dedi. Yani o kadar zaman 12 den 8 e ancak düşmüş değer 4. Ayı bulacak gibi. Yüzünde sivilceler var rengi ne belli değil çocuğumun sarılıktan. Üzülme geçer mutlaka
Canım 3 gün süt ürünlerini kes istersen sürekli kusuyosaAynı testleri bize de yaptı canım. Sonuç olarak da aynı şeyleri söyledi ama çocuğu o renkte gördükçe insan elinde olmadan üzülüyor tabiki. Benimkinin bir de değişik sivilceleri çıktı, fotoğrafını atmıştım. Yarın doktora götüreceğim bakalım ne diyecek. Bugün o kadar huzursuz ki bir türlü uyuyamıyor. Gün boyu uyuyamadı, şu anda hala uğraşıyorum. Yine ne emdiyse kustu.
Doktor yaptırın dedi ama daha ona sıra gelmedi. Bizimki 1. ayı yeni doldurdu zaten. Bir de başka sıkıntıları olunca aşı fiyatını da sormak aklıma gelmedi. Benim ilk kızım rota virüsü kapmıştı. O yüzden korkuyorum, yaptırırım heralde.Rota yaptırdınmı canm fiyatı ne olmuş
Bugün başladım canım, yemiyorum artık. İnşallah çözüm olur.Canım 3 gün süt ürünlerini kes istersen sürekli kusuyosa
Kesinlikle yaptır canım ben kızıma yaptırmıştımda kuzenimin çocukları kaptı hastanede yattı ikiside ağır atlattılar birz salı yaptırcamm bendeDoktor yaptırın dedi ama daha ona sıra gelmedi. Bizimki 1. ayı yeni doldurdu zaten. Bir de başka sıkıntıları olunca aşı fiyatını da sormak aklıma gelmedi. Benim ilk kızım rota virüsü kapmıştı. O yüzden korkuyorum, yaptırırım heralde.
Sling alma artık knguru al canm bende var güzel ama uzun kullanamazsın onuKızlar sling kullanan var mı? Benim ilk kızım 1. sınıfa gidiyor. Okul açılacağı için benim onu okuldan almaya gitmem gerekiyor. Okul eve yakın ama arada ana yol var, kendisi gelemez. Malum 1.5 aylık bebekle dışarı çıkmam için bir şey lazım. Sling alayım diyorum
Olbilir diye düşünüyorum kendme laktozsuz süt aldım onu bile açıp içmeye korkuyorumBugün başladım canım, yemiyorum artık. İnşallah çözüm olur.