2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
43 günlükken tekrarlandı test 8 çıktı değerimiz. Çok yavaş düşüyor. Dr her ihtimale karşı karaciğer değerlerşne baktı onlarda normal çıkınca anne sütü sarılığı olarak teşhis kondu. Biraz zaman alacak geçmesi dedi. Yani o kadar zaman 12 den 8 e ancak düşmüş değer 4. Ayı bulacak gibi. Yüzünde sivilceler var rengi ne belli değil çocuğumun sarılıktan. Üzülme geçer mutlaka

6 aya kadar hiç birşeye sevinip umutlanmamayı kızımda öğrendim ben kolikti bazen koliği tutmaz akşam 7de uyurdu Çok şükür bitti derdim haydaa ertesi gün birdaha o yüzden bunda herşeyde tecrübeliyim sadece çok yorgunum oda eşimden ayrı yaşadığım için kızım var birde 4,5 yaşında tam şımarma yaşı

Geçmiş olsun inşallah çok sürmez geçmesi. Sarılık için testi bebeğin sarardığı için mi yaptılar yoksa kilo alımında sıkıntı mı vardı? Şuan kilo alımı normal mi?

Aynı testleri bize de yaptı canım. Sonuç olarak da aynı şeyleri söyledi ama çocuğu o renkte gördükçe insan elinde olmadan üzülüyor tabiki. Benimkinin bir de değişik sivilceleri çıktı, fotoğrafını atmıştım. Yarın doktora götüreceğim bakalım ne diyecek. Bugün o kadar huzursuz ki bir türlü uyuyamıyor. Gün boyu uyuyamadı, şu anda hala uğraşıyorum. Yine ne emdiyse kustu.

Canım 3 gün süt ürünlerini kes istersen sürekli kusuyosa

Kızlar sling kullanan var mı? Benim ilk kızım 1. sınıfa gidiyor. Okul açılacağı için benim onu okuldan almaya gitmem gerekiyor. Okul eve yakın ama arada ana yol var, kendisi gelemez. Malum 1.5 aylık bebekle dışarı çıkmam için bir şey lazım. Sling alayım diyorum

Kesinlikle yaptır canım ben kızıma yaptırmıştımda kuzenimin çocukları kaptı hastanede yattı ikiside ağır atlattılar birz salı yaptırcamm bende

Sling alma artık knguru al canm bende var güzel ama uzun kullanamazsın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…