-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.041
Bilmiyorum bugün götüreceğim bakalım ne diyecek.Hepimizin bebesi huzursuz cnm. Sivilceler için süt alerjisi olabilir dedi dr ama kesin değil tabi
Gebelikte 9 kio almıştım zaten 6 kilo gitti 3 kilo duruyo. Ama çok aşırı yiyorum almıyırum sabit kaldım. Kabızlık var kan hapı kullandığımdan dolayı.Kızlar doğum kilonuz gittimi benimki biraz gitti yine alıyorum kabızlıkta var malesef
Boza iç canım çok etkili inankiAynen canım ne yaptıysam çoğalmadı sütüm
Ben önce serum fizyolojik sıkıp sonra aspiratörle çekiyorum. Hırıltı hissedince. Hergün yapıyırum. Markasını bilmiyorum ama arkadaşım vermişti o kullanmamış.Burun aspiratörü kullanıyo musunuz kızlar? Tek başına serum fizyolojik yeterli gelmiyo bize, sanki daha çok çocuğun genzine biriktiriyorum gibi geliyo. Aspiratör de ilk ay kullanilmamali diye almamıştım şimdi alicam. Otribebe alayım diyorum ama tavsiyeniz varsa alırım
Benimki de yüzüstü rahat yatıyor cenin pozisyonu bacaklar karnına çekik yüzüstü ama sorun şu ki bu pozisyonda göğsümde uyuyo Yastıkta ddğil. O kadar rahat uyuyor ki ben de kıyıp alamıyorum göğsümdenBen de bazen öğlenleri yüzüstü yatırıyorum aslında gazı daha rahat çıksın diye; ama gerçekten daha iyi uyuyor öyle. Geceleri henüz cesaret edemiyorum yüzüstü koymaya kendini kurtarabileceğini bilsem inşallah gece ben de koyucam.
Bizimki de aynı. Yatağa falan koyunca tak diye açıyo gözleri. Bi tek geceleri uyuyo yatakta, oda bizim yatakta zatenBenimki de yüzüstü rahat yatıyor cenin pozisyonu bacaklar karnına çekik yüzüstü ama sorun şu ki bu pozisyonda göğsümde uyuyo Yastıkta ddğil. O kadar rahat uyuyor ki ben de kıyıp alamıyorum göğsümdenhaftasonları da eşimin göğsünde uyuyor öyle. Çok fena alıştı
24 saat yapma demişti doktor bize.Kızlar yarın 1 aylık aşımız var aşıdan sonra banyo yaptirabilirmiyim daha önceden yaptıranlar ebe ne dedi
Ben aldım sling ama aktif kullanamadım henüz. Yatar pozisyonda konunlandıramadım kızı. Dikey de denemedim henüz diket daha rahat olabilirKızlar sling kullanan var mı? Benim ilk kızım 1. sınıfa gidiyor. Okul açılacağı için benim onu okuldan almaya gitmem gerekiyor. Okul eve yakın ama arada ana yol var, kendisi gelemez. Malum 1.5 aylık bebekle dışarı çıkmam için bir şey lazım. Sling alayım diyorum
Çok almamışsın ama kabızlık olmasa gider zaten Ben kan hapını 1 aydır kullanmıyorum kabızlık var bide oda yapınca kestim ana yine kullanmaya başlayacağım çünkü beni gören yüzünün rengi gitmiş diyorGebelikte 9 kio almıştım zaten 6 kilo gitti 3 kilo duruyo. Ama çok aşırı yiyorum almıyırum sabit kaldım. Kabızlık var kan hapı kullandığımdan dolayı.
Bence de kullan canım çünkü ben dün doktoruma sordum kan ilacına ne kadar devam edicem diye 3 ay dolana kadar devam edilecek dedi.bebekte kansızlık oluşmasın diye annenin kullanması gerekiyormuş. Aslında markaya göre değişiyor kan hapı da. Gynoferro mu ne onu kullanıyorum şuan devlet ödüyor diye o kabız yapıyor. Sidefer var bir de gebelikte diğeri bulantı yaptı diye bunu kullanmıştım ,bu kabız yapmıyordu.ama pahalı tabiÇok almamışsın ama kabızlık olmasa gider zaten Ben kan hapını 1 aydır kullanmıyorum kabızlık var bide oda yapınca kestim ana yine kullanmaya başlayacağım çünkü beni gören yüzünün rengi gitmiş diyor
Bir aylik asimizda bir gun yikamayin dediler soylerlerKızlar yarın 1 aylık aşımız var aşıdan sonra banyo yaptirabilirmiyim daha önceden yaptıranlar ebe ne dedi
Benimde dort kulo kaldı basenler kalin kalin onun dışında incecigim porsiyon kucultup zayifliycam ekmek kesicem sut de olur benceYa benim de bazen deli gibi iştahım açılıyo özellikle tatlı istiyorum. Kan şekerim düşüyo herhalde, dengede tutmak lazım işte kilo verebilmek için. Tatlı isteğim gelince yemek için bi sürü kuru meyve aldık ama gözüm onları görmüyo o esnadanapcaz bilmem
Bence de öyle sert bi diyet yapmadiktan sonra sütümüz etkilenmez sanırım. Sağlıklı beslenmeyle sütun kalitesi bile artar. İnşallah yapabilirim tabi :)Benimde dort kulo kaldı basenler kalin kalin onun dışında incecigim porsiyon kucultup zayifliycam ekmek kesicem sut de olur bence
Ben yaptırdım yaptırabilirsin dedilerKızlar yarın 1 aylık aşımız var aşıdan sonra banyo yaptirabilirmiyim daha önceden yaptıranlar ebe ne dedi
Marka olarak ne tercih ettiniz? Kumaşı önemli galiba.24 saat yapma demişti doktor bize.
Ben aldım sling ama aktif kullanamadım henüz. Yatar pozisyonda konunlandıramadım kızı. Dikey de denemedim henüz diket daha rahat olabilir
Aynen ki basindan beri genel olarak kucuk porsiyon ekmeksiz az beslendim corba ictim doktor sutun yariyo dedi yetiyoda asiri iki kisilik yemeyin tatli falan vs agzima surmem gobek bile minnacik oldu spor ne zaman yapmak dogru sezaryanda onu bilmiyorum hepsi ayri birsey soyluyo doktorlarBence de öyle sert bi diyet yapmadiktan sonra sütümüz etkilenmez sanırım. Sağlıklı beslenmeyle sütun kalitesi bile artar. İnşallah yapabilirim tabi :)
Cnm sen bebisi yikarken iyi duruluyonmu benim bebekde sivilcelendi sanirim yeterince durulamadim temiz olsun diyip cok kopurtunce iyi durulanmasa oluyo fark ettim az kopurt bol durula ov bende oyle yapicam sampuani neyse daha dogal birsey mi denesen doktora danisipHer bezde nerdeyse kaka yapıyor.
Ben kullanıyorum sling cok memnunum. Bebek de cok huzurla uyuyor içinde. İlays beauty almıştımKızlar sling kullanan var mı? Benim ilk kızım 1. sınıfa gidiyor. Okul açılacağı için benim onu okuldan almaya gitmem gerekiyor. Okul eve yakın ama arada ana yol var, kendisi gelemez. Malum 1.5 aylık bebekle dışarı çıkmam için bir şey lazım. Sling alayım diyorum
En güzelini yapiyosun canim. İnşallah tatlı işini ben de aşabilirim. Spor konusunda da emzirirken kardiyo tarzı sporları tavsiye etmiyolar zaten sütü etkilediği için. Ben de sezeryan oldum, yürüyüş yapicam bebisle beraber. Hem birlikte hava ve d vitamini almış oluruz hem de spor :)Aynen ki basindan beri genel olarak kucuk porsiyon ekmeksiz az beslendim corba ictim doktor sutun yariyo dedi yetiyoda asiri iki kisilik yemeyin tatli falan vs agzima surmem gobek bile minnacik oldu spor ne zaman yapmak dogru sezaryanda onu bilmiyorum hepsi ayri birsey soyluyo doktorlar
Mustela köpük şampuan kullanıyorum canım, her banyoda da kullanmıyorum. Ama yine de bundan sonra daha çok dikkat ederim, teşekkürler.Cnm sen bebisi yikarken iyi duruluyonmu benim bebekde sivilcelendi sanirim yeterince durulamadim temiz olsun diyip cok kopurtunce iyi durulanmasa oluyo fark ettim az kopurt bol durula ov bende oyle yapicam sampuani neyse daha dogal birsey mi denesen doktora danisip