• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de sab simplex kullaniyorum cnm gunde 4 kez ve her sütüne de laktazm ekliyorum. Rezene cayı da veriyorum. Oğlum kolik o nedenle biraz yatıştırıyor sadece. En azından ağır ağlama krizlerini önlüyoruz..
Biz de relactaz kullanıyorduk laktazm ile aynı laktazm enzimi. İlaç sizin bebekte de sersemlik yaptı mı? Bizde çok sersemlik uyuşukluk yaptı o yüzden bıraktık.

Günaydın arkadaşlar yedi gun sonra kirkimiz cikicak uc gundur kanamam artti kip kırmızı bugün parcada geldi ilk sezaryanim tecrübeli degilim korkuyorum azalmasi gerekmezmi adetteymis gibi agrim oluyo boyle birsey yasayan varmi
Benim dr usg ile kontrol etmişti dogumdan 15 gün sonra. Parçalı kanama gelebilir daha kanaman olur demişti cnm. Hemşire de adet kanaması gibi olması gerekiyor çok yoğun çok şiddetli bir kanama olursa direkt hastaneye geliyorsun demisti. Benden de parca şeklinde pıhtı gibi kanama geldi ama aşırı deil.

Biz de 1 aylık kontrolüne gittiğimizde çok kustugunu söyledim, çok gazi var dedi. Maflor vermişti daha önce şimdi de nurse hurveys verdi. Bakalım ise yarayacak mı? 3 gündür pek fark göremedim ama 1 hafta şans vereceğim, ise yaramazsa vermem zaten.
Nurse harveysin işe yaraması için en az 1hafta-10günlük düzenli kullanım gerekiyor diyorlar. Ben bir şişesi bitene kadar kullandım, o esnada ciddi gaz sıkıntısı yoktu. Onun etkisi mi diye anlamak icin yeni şişe almadım 1 hafta deneyeceğim eğer gaz problemi artarsa tekrar alacağım dedim, 2 gündür biraz arttı gaz sıkıntısı. Galiba olumlu etkisi varmış yani damlanın

Benim dr usg ile kontrol etmişti dogumdan 15 gün sonra. Parçalı kanama gelebilir daha kanaman olur demişti cnm. Hemşire de adet kanaması gibi olması gerekiyor çok yoğun çok şiddetli bir kanama olursa direkt hastaneye geliyorsun demisti. Benden de parca şeklinde pıhtı gibi kanama geldi ama aşırı deil.
Simdi benimde leke lekeydi uzun zamandır birden çoğaldı birsey olurmu ki bilmiyorum yarin gidelim dedik

Bugun 33. Gunumdu canm aşıya gittim unuttum ya sormayi saglik ocaginda bi ara arar konusurum artk belkim ozeldeki doktora sormustum canm ya kirkin ciktiktan sonra yada adetli iken gelmen gerek dedi e kirktan sonra kim bilir ne zaman adet oluruz
Kimi adet gormuyo oda ayrı dert

Biz de relactaz kullanıyorduk laktazm ile aynı laktazm enzimi. İlaç sizin bebekte de sersemlik yaptı mı? Bizde çok sersemlik uyuşukluk yaptı o yüzden bıraktık.
Laktazm enzimi mi sersemlik yapti cocukta?
Benimkinde öyle birsey gozlemlemedim. Cocuk zaten kolik, genellikle aglar ve uykuya dalamaz..

Kızlar pişiğe dopal zeytinyapı sğren var mı aranızda?
Islak mendil kullanmıyorummılık su pamuklansiliyorum altını,en geç 3 saate bir bez değiştiriyoruz ama poposunun bimtaradı baya pişmiş. Mustela kullanıyorum ama hafifletmedi. Zeytinyapı dediler iyi gelir mi ?

Back