2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar kilo takibini ve bilgi akışını gerçekten lütfen yapalım ben aşırı kiloya takık bir insanım max 9 kilo almak istiyorum diyince çevremde olanlar bana gülüyor bütün moralim motivasyonum yerle bir sabah akşam tartılmaya başladım bu kilo grubuna gerçekten ihtiyacım var kurmasına kurarız tablo yapmak sorun bilen biri çıkarsa bizden iyisi yok💃🏻💃🏻💃🏻
Pardon cümlenin sonunu okumadan hemen yazmışım 😎😎 Bilen biri dediğine göre sen de bilmiyorsundur.Zor olmasa gerek ya

Kızlar kilo takibini ve bilgi akışını gerçekten lütfen yapalım ben aşırı kiloya takık bir insanım max 9 kilo almak istiyorum diyince çevremde olanlar bana gülüyor bütün moralim motivasyonum yerle bir sabah akşam tartılmaya başladım bu kilo grubuna gerçekten ihtiyacım var kurmasına kurarız tablo yapmak sorun bilen biri çıkarsa bizden iyisi yok💃🏻💃🏻💃🏻
Ben ilk gebeliğimde 8 kilo almıştım çok iştahlı değildim acıkınca yiyordum zor değil yani fazla kilo almamak elimizde aslında

Selam güzel anneler, hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah🙏 size bi sorum olcak. benim değerlerim gün aşırı 375, 874, ve en son dün1578 çıktı. son artış biraz düşük oldu ve kahve lekelenmem var 2 gündür. Doktora gittim bugün ilk kez kesem göründü ama doktor gününe göre küçük dedi. 5+1 im yumurtlamamı bildiğim için geç döllenme değil eminim. Sizler tecrübenize göre değerlendirebilir misiniz. Bana pek sağlıklı gelmedi de.

Canım sen açmak ister mısın grubu?Ben acarım ama tablo yapmayı falan bilmiyorum.Bir de sanırım yeni üye olduğum için etiketleme yapamıyorum
Ben çözücem bu olayı buldum bişeyler yaptım canım mune ablaya attım eğer yaptığım doğruysa yeni topiği açıcam 💃🏻💃🏻

Ben çözücem bu olayı buldum bişeyler yaptım canım mune ablaya attım eğer yaptığım doğruysa yeni topiği açıcam 💃🏻💃🏻
Canım bir de başlangıç kilosuna hamileligi öğrendiğimiz kilomuzu yazalım.Her hafta güncel kilo girişi yapılır belli günlerde.Eski topik öyleydi en sonda da doğuma girilen ve çıkılan kilo..Ve tabi sonrası da olacak en az 6-8 ay daha devam eder takip..O kızların öyleydi 😊

Kizlar benim bugün adetin 4.günü gecikme olmuştu yani ama bugün öğlen peceteye leke şeklinde geldi ped koydum birsey yok peceteye az az akıntı leke şeklinde geliyor ama adetten farkli hic böyle olmamisti başına böyle birşey gelen var mi

Kızlar selamlar bugün kontrole gittim ben de bu kontrolde doktor ikinci bir kese gördü yani iki tane kese var birisinin kalp atımı var diğerinde henüz gelişme yok ici boş gibi görünüyor dedi. Belki durumumu biliyorsunuzdur bi hafta kadar önce şiddetli kanamam olmustu parçalar düşürmüştüm. Acaba bebeğin bir tanesi mi düştü doktorum net konuşmadı lekelenmelerim de devam ediyor cevremde böyle bir durum yaşayan yok biraz araştırma yaptım çoğul gebeliklerde bir tanesi gelismeyebiyormus. Tuhaf duygular icerisindeyim bir yanım üzgün bir yanım mutlu...

Kızlar selamlar bugün kontrole gittim ben de bu kontrolde doktor ikinci bir kese gördü yani iki tane kese var birisinin kalp atımı var diğerinde henüz gelişme yok ici boş gibi görünüyor dedi. Belki durumumu biliyorsunuzdur bi hafta kadar önce şiddetli kanamam olmustu parçalar düşürmüştüm. Acaba bebeğin bir tanesi mi düştü doktorum net konuşmadı lekelenmelerim de devam ediyor cevremde böyle bir durum yaşayan yok biraz araştırma yaptım çoğul gebeliklerde bir tanesi gelismeyebiyormus. Tuhaf duygular icerisindeyim bir yanım üzgün bir yanım mutlu...
Haftaya durum netlesir.😞

Kızlar şükürler olsun 5+6 da bugun kalp atışını duyduk ve gördük minicikti❤️🙏🏻

Eklentiler

• B76D2F3C-74F1-44F8-B0CD-C5A3E95F1246.jpeg
    B76D2F3C-74F1-44F8-B0CD-C5A3E95F1246.jpeg
    94,2 KB · Görüntüleme: 67
Bebek düşse kese ile beraber düşerdi. Gelişmemiş olabilir. Boş gebelik gibi bişey olmuş olabilir. Haftaya belli olur sanırım. Ailede çoğul gebelik var mı

X