2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya ben de ne cekiyorum meme ucunu ağzına oturana kadar. Resmen savaşıyoruz, neyse biraz alıştı gibi ama ilk aldığında damağında eziyor ve çok canım açıyor resmen çığlık atıyorum. Bir de meme çok sertse biraz sağıp ucunu yumuşatmak gerekiyor. Sanki ilk kez emziriyor gibiyim ben 7 yıl önce bu kadar zorlanmamıştım sanki

Manifesto doğum yaptinmi cnm
Evet cnm 1 hafta önce doğdu bebiş. Benim sezaryen yerim çok ağrıdı yalnız bu sefer. Eve geldigimizde bebiş de aşırı gazliydi. Hastanede soyup topuk kanı falan aldılar tarttılar orada üşüdü mü yoksa mama mi dokundu bilemedik. Emzirmeye çalışırken hep ağladı ayaklarını karnına çekti. Sonra anne sütü gelmeye başlayınca biraz rahatladı. Bir de üfürüm var kalbinde dediler çocuk kardiyoluguna götürdük. Çok şükür önemsiz bir delik varmış. 1 yasinda kontrole goturecegiz. %90 kapanirmis bu delikler. Ilk basta korktuk ama prof. önemsiz dedi.
Hâlâ adapte olmaya çalışıyoruz. Bugün de yine topuk kanı için aile hekimliğine gittik. Bizden haberler böyle. Sen napıyorsun?

Canım çok geçmiş olsun

Aynı kuzum ya...sleepy sızdırdı. Fazla almamıştım bir paket vardı. Prima premium a dönüş yaptim. Pure da aşırı pahali. Dün e bebek ten indirimli birkaç paket aldık prima. Molfix de deneyebilirim prima yi beğenmezsem

S sumici Canım mesajımı görmedin sanırım herkes yazınca nasilsiniz şimdi çıktınızmı hastaneden tahminimce konak doğum evindeydiniz..

Bu 2 saatte bir uyandırma ne zaman bitecek? Gündüz ben de uyandırıyorum hala, geceleri dokunmuyorum ama zaten 2bucuk saati ancak görüyor, kendiliğinden uyanıyor
Bende gece ellemiyorum hatta artık gündüz de uyandirmiyorum. Sarılık olmamasi icin ilk günler uyandırdım tabi. Şimdi kendi uyanıyor zaten.

Bu 2 saatte bir uyandırma ne zaman bitecek? Gündüz ben de uyandırıyorum hala, geceleri dokunmuyorum ama zaten 2bucuk saati ancak görüyor, kendiliğinden uyanıyor
28 gün böyleyiz dedi doktor bende gece 3 saate müsade ediyorum kendimde uyumak için açıkçası
Bende gece ellemiyorum hatta artık gündüz de uyandirmiyorum. Sarılık olmamasi icin ilk günler uyandırdım tabi. Şimdi kendi uyanıyor zaten.
bizim sarılığımız tam geçmedi. Değeri bilmiyorum ama gözlerinin içi hafif sarı hala e
gece kalkıp emzirirken uykulu gözlerle ev sessiz falan herkes uyuyo o an düşünüyorum benim gibi kaç anne uykusuz yalnız olmadığımı düşünmek iyi hissettiriyor
Emin ol yalnız değilsin

Ben de aynı durumdayım , pek mama vermiyorum zaten sürekli emdiği için ama bazen göğüsüm dinlensin diye verşyorum 30 cc ama sanki mama içince rahatsız oluyor sonrasında sanki midesi bulanıyor gibi ağız şapırtısı oluyor. Hipp kullanıyorum ama bilemedim
Mama verdikten sonra da emmek istiyor agliyor neyseki kilo alımları güzel çok şükür
Benimki de mamadan sonra da yine emmek istiyor
gece kalkıp emzirirken uykulu gözlerle ev sessiz falan herkes uyuyo o an düşünüyorum benim gibi kaç anne uykusuz yalnız olmadığımı düşünmek iyi hissettiriyor
Kesinlikle. Ama uykusuzluk çok fena bir şey ya

Okuyorum da hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz demekki anne olmak bu yoldan yürümek demek . Cennet anaların ayakları altına boşa serilmemiş meğer. Düşünüyorım da bazen annelerimize ne kadar kolay öf pöf diyebiliyoruz. Şimdi bu emeklerim sonucunda kızım bana kalkıp öf dese çok ağrıma gider gerçekten.
Bu arada benim kız 1 saatten fazla uyumuyor genelde. Tam ben uykuya dalacakken itinayla uyanıyor yemek yiyeceksem de itinayla uyanıyor

Anne olunca anlarsın dedikleri :) biz de geçen gün evde bunu konusuyorduk. Anneme dedim bunca yıllık evladınım elbet kalbini kırmışımdır, şimdi düşünüyorum da ilerde kızım kalbimi kırsa resmen yıkılırım. Ama o da anne olana kadar bizi anlamayacak :) ne demişler; anne baba evladı için, evlat kendi için yaşarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…