2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

hayrunnisa85
Canım, benim tavsiyelerim şöyle :
Depend mutlaka almalısın, benim çok işime yaradı, suyum gelince evde hemen takip hastaneye gittim, bedeni sanırım L idi. Zaten L M çokta fark yok , lastikli ya ,sende L alabilirsin. Reflü yatağı almamıştım, bebek doğduktan sonra çok kusunca aldım, memnunum hala yatiyo, sallanan beşik almamıştım, hata etmişim benim gibi bebesi olanın eli ayağıymis, beşiği de sonradan aldım, sallanan beşiklerin şu zaman ayarlı otomatik olanları var onlar büyük rahatlık, koy bebisi 15 dk sallasin sen çayını yudumla.
Pentinin emzirme atletini kullandım, sutyen giymeme gerek kalmadı,
Bebek kıyafetlerinde 3 4 tane yenidoğan aldım, gerisini 3 6 ay olarak aldım, bi kısmını da 6 9 ay .
Bende tulumları çok seviyorum, ama herkesin dediği gibi alt üst takımlar daha kullanışlı oluyo , kusma ya da bez den taşırmada.
Sağlıkla minnoşunu kucağına al ins

Kuzumm valla bende aynı kolık bebek hayatın getırıdgıı zorluklar kıs ve hastalıkların getıeıdıgı dönemin ayrı stresin bebegın kg alımı beslenme aı sıkıntı uyku duzenı derken hamd olsun yuvarlanıp gııdyrouZ mıd ekontrokunu bilmiyordur fazla alınca kusuyordur bence ama dr un bı araştırması laızm takıp lazım kuzum

Ayy çok heyecanlı resmen özlemişim gümüş kapak beni çok kurtardı emzirme yastığını sevdim ben ama kızlar kullanmamış beni baya rahatlatmıştı
Gümüş kapak ve emzirme yastığını da ekledim listeye canım.
Özleniyo mu gerçekten bu telaşlar?
Ben çok geç kalmış hissediyorum.

E bebeğe tulum bak diye not aldım.
Ağız bezini o kadar kullanacağımı hiç düşünmemiştim, siz diyince ekledim listeye.
O süngere de bakayım canım, bebeği lavaboda yıkayan biri paylaşmıştı. Onda görmüştüm ilk.
Yoksa ben de hep fileyi biliyordum.
Peki Kilya katlanan küvet alma dedi, sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Merhaba canım.
Doğduktan sonra da farklı telaşlar başlıyo anlaşılan.
Allah kolaylık versin.
İnşallah bir an önce düzelir bebeğinin alerjisi.

Amin canım, inşallah.
Sallanan beşik, Penti emzirme atleti, Depend ve reflü yatağı listeye eklendi.
Çok teşekkür ederim.

Katlanan küvetlerin bir süre sonra kat yerlerinden aşınıp delindiğini okumuştum bir yorumda. Ben o setlerden almaktan o şekilde vazgeçtim

Şu takım en severek kullandığım takımlardan oldu. Yumuşacık bir kumaşı var. Ben yeşilini almıştım ama şimdi sadece mavi ve pembesi var. Belki Trendyol'da başka renkleri vardır
Bebitof Kaplumbağa 5'li Bebek Zıbın Seti 20010

Öyle tabi cok cok sükürYa ne diycem bizim kızda cok siddetli kusma vardı mama sonrasi fıskırır tarzda her mamadan sonra kusuyordu biz mama degistik daha iyi oldu suan normal kusmaları az az herkeste olabilecek kadar diye dusunuyorm mamayla ilgili olmasn sizinde biberona aman dikkat ben bizim meme reddini ona baglıyorum birazda

Hemen favorilere aldım canım.
Teşekkür ederim.

Canımcım bir sıkıntı yaşamadım ben küvetle ama yerin varsa normal küvette olur zaten sünger olunca cidden lavobo da bile koy yıka bu arada sez olduğu için benin depend çok rahattı 1 paket kullandım tam bitmedi

Canım çoook teşekkür ederim Maşallah çok iştahlı demekki bebişin midesi henüz tolere edemiosa yine doktor en iyi yonlendirir

Günaydnnn sevindm iyi olmanaBiz yeni birbatak haftasindayiz sanirim kızım uyumuyor dünden beri yaz tatili bize biraz hayal malesef

Günaydın canim
Bizde hergün farklı bigün çok rahat geciyo ikinci gün çok yorucu.
Bugün güzel mutlu günümüzdeyiz şükür

Ayy bayağı almışsın cnm yaaa
Bende kendime pijama bakıyorum.lohusa takımları hiç bana göre değil sabahlık annem dikecek bir kaç takım da yakalı düğmeli pijama alacağım bakıyorum şuan..
Hastane çıkışına bakıyorum ama içime sinen birşey bulamadım ya birde çoklu takın almayacağım hastane çıkışı tulum şapka eldiven düşünüyorum.
Ahh cnm evet bende bir başlayamadım başlicam ama gerçekten çok az kaldı 32 ye kadar hazır olsa çanta çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…