2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ne demeek 😊 Tulumların da güzelliği hızlıca giydirilebilmesim Doktor kontrollerinde iyi oluyor. Birkaç tane bulunsun onlardan da yine. Sağlıkla gelsinler inşallah. Geri kalan her şey hallediliyor alışveriş vs. Biz çoğu şeyi online aldık
Öyle yapacağım sanırım bir kaç tane alırım 😍😍
Bende online alacağım burada çok marka mağaza yok ama yine de gidip bir bakınmak, görmek istiyorum 🥰🥰

İyi akşamlar yazamadım bir kaç gündür benim bebemde biberon reddi var onunla uğraşıyorum bugünde kontrol ve asi günümüzde kontrol güzel geçti biberon reddi de bu ayda olabilir meme veya biberon reddi yaşanır atak dönemi dedi zorlama içtiği kadar içsin dedi hocam kilo aiyor o zaman dedim sağlığı yerinde kilosuna takma kafanı sakın dedi bugün rotavirus ve menenjit aşısı olduk ateş yapar dedi eve gelince calpol verdim gece de ver dedi birazdan gene vericem ins ateşsiz geçer gecemiz 🤲

Merhabalar kızlar
Uzun zaman oldu yazamadım. Herkesler iyi inşallah Kilya Kilya @nurselek ZEYNEPP5555 ZEYNEPP5555 @RAAT hayrunnisa85 hayrunnisa85 tupaaaaa tupaaaaa @Birumuttuyasataninsani @Yasamademek123 daha ismini unuttuğum arkadaşlarım. H Hazel9 Canım doğum yapmışsın gözün aydın 😍
Ayyy bizde bi süt alerjisi, bi gaz problemi derken bugüne gelebildik şükür, en son gittiğim doktor kayısı, helva, tahin ,pekmezi kes dedi , bunlara ek olarak şekerli hiç birşey yememeye başladım Bnnları biraktim bırakalı şükürler olsun gaz problemimiz yüz de 80 azaldı, 3 farklı gaz damlası kullanmıştım faydasını göremeyince ,damlayı da bıraktım. Bebegim çok kusuyo acaba çok mu yiyo diyordum , son 2 hafta kilo almayınca mamaya başladık , cok şükür mama ile kilo almaya başladı.
Aşırı kusmalar devam ediyo, uykudan uyaniyo emzriyorum , emdiginin neredeyse yarısını kusuyo ,1saat geciyo ,gecmiyo tekrar emmek istiyo süt kalmiyo bu defa 120 cc mama veriyorum tekrar kusuyo sonra uyutuyorum.
1 saat içinde bu kadar beslenmesi normal mi ?
Kuzum teşekkürler aynen pek yoktun sen. Geçmiş olsun. Mama için yeter yetmez normal normal değil bilmiyorum kuzum zira ben hala 90 veriyorum en fazla. Doktorun dediği kilo alıyorsa sorun yok. Yani kusma içinde aynı şey geçerli gelişiyorsa bebek sorun yok kuzum

Canımcım bir sıkıntı yaşamadım ben küvetle ama yerin varsa normal küvette olur zaten sünger olunca cidden lavobo da bile koy yıka 🥰 bu arada sez olduğu için benin depend çok rahattı 1 paket kullandım tam bitmedi 👍
Tamam canım, öyle yapayım. 👌🏻
1 paket Depend diye not aldım ama onu son zamanlar almak lazım galiba.
Kaç kilo olacağımı bilmiyorum çünkü. 🙈

Ayy bayağı almışsın cnm yaaa😍😍
Bende kendime pijama bakıyorum.lohusa takımları hiç bana göre değil😅 sabahlık annem dikecek bir kaç takım da yakalı düğmeli pijama alacağım bakıyorum şuan..
Hastane çıkışına bakıyorum ama içime sinen birşey bulamadım ya birde çoklu takın almayacağım hastane çıkışı tulum şapka eldiven düşünüyorum.
Ahh cnm evet bende bir başlayamadım başlicam ama gerçekten çok az kaldı 32 ye kadar hazır olsa çanta çok iyi olur 😍
Evet, o da mantıklı aslında.
Benim aldıklarımdan biri 10’lu, diğerinde tulum, alt üst, şapka, eldiven ve battaniye var. Ek olarak waikiki’den şapka tulum alırım dedim.

Tamam canım, öyle yapayım. 👌🏻
1 paket Depend diye not aldım ama onu son zamanlar almak lazım galiba.
Kaç kilo olacağımı bilmiyorum çünkü. 🙈
Alabildiğin en kısa zamanda al Depend'i. Çok iş görüyor ve fiyatı sürekli artıyor. Ben Migros'tan indirimde almıştım, Akakçe ve cimri.com'da aratıp en ucuz nerede diye bakabilirsin. Forumda araştırdığımda sanki bayağı geniş bir boy kilo aralığındakiler L beden almıştı. 1.61 boy 53 kg L aldım ben de bir paket. Tamamını bitirmedim. Trendyol'da aratıp yorumlardan bakabilirsin, oraya da boy kilo yazanlar oluyor epey
Benim aldıklarımdan biri 10’lu, diğerinde tulum, alt üst, şapka, eldiven ve battaniye var. Ek olarak waikiki’den şapka tulum alırım dedim.
Çok iri bir bebek değilse tarif ettiğin 5'li hastane çıkışı takımlardan birkaç tane daha alabilirsin. Ben hala kullanıyorum onları. Bir de eldivenleri, şapkaları da oluyor onların. Ayrıca almaya gerek kalmıyor, başka kıyafet de giydirsem onların eldivenlerini kullanıyorum

Merhabalar kızlar
Uzun zaman oldu yazamadım. Herkesler iyi inşallah Kilya Kilya @nurselek ZEYNEPP5555 ZEYNEPP5555 @RAAT hayrunnisa85 hayrunnisa85 tupaaaaa tupaaaaa @Birumuttuyasataninsani @Yasamademek123 daha ismini unuttuğum arkadaşlarım. H Hazel9 Canım doğum yapmışsın gözün aydın 😍
Ayyy bizde bi süt alerjisi, bi gaz problemi derken bugüne gelebildik şükür, en son gittiğim doktor kayısı, helva, tahin ,pekmezi kes dedi , bunlara ek olarak şekerli hiç birşey yememeye başladım Bnnları biraktim bırakalı şükürler olsun gaz problemimiz yüz de 80 azaldı, 3 farklı gaz damlası kullanmıştım faydasını göremeyince ,damlayı da bıraktım. Bebegim çok kusuyo acaba çok mu yiyo diyordum , son 2 hafta kilo almayınca mamaya başladık , cok şükür mama ile kilo almaya başladı.
Aşırı kusmalar devam ediyo, uykudan uyaniyo emzriyorum , emdiginin neredeyse yarısını kusuyo ,1saat geciyo ,gecmiyo tekrar emmek istiyo süt kalmiyo bu defa 120 cc mama veriyorum tekrar kusuyo sonra uyutuyorum.
1 saat içinde bu kadar beslenmesi normal mi ?
Merhaba cnmmm..
Çok şükür iyiyiz☺️☺️
Cnm geçmiş olsun ya gaz problemi hep duyuyorum bu bebekler hep gazlı kısıtlama yaparak ne güzel azda olsa çözebilmişsin☺️
Benim arkadaşımın da bebeği hep kusuyordu. üzerine değişirken beş kere değiştiğini bilirim çok doktorlara götürdü birşey de çıkmadı bazen sebepsiz de olabiliyor.. süt alerjisi testi yaptırdın mı sen teşhis konuldu mu..

Günaydınnnnnn 🥰 hergün dalgalı bir deniz de gibiyim sanırım anneliği böyle tarif edebilirim 1.ayım da 😂 bebeğim sağlıklı çok şükür bugünümüze 🤲 yaz tatili hayali kuruyorum ben sizler nasılsınızzzz annişler durum bilgisi verin 😍
Cnmm yaaa ne ara 1 ay oldu doğan büyüyor gerçekten😍😍
Bende yazın bebişimle plajda şezlongla hayal ediyorum kendimi😍😍
Artık yavaş yavaş zorlamaya başladı bebe bizde gün sayıyoruz işte☺️

X