Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aynen öyle canım çok şükür hamdolsun dedi bensiz olur mu savaşmaya devam edeceğim ben doktora dedim çok şükür arkamda umudum oldu diyor sen transfer olduklarına konsantre ol 🤣 diyor transfer edilenler çok iyi kalitede embriyolardı dedim zaten konsantreyim ama içime bir umut daha doğdu çok şükür 😅🥹🤲
Çok şükür kuzum çok şükür 🤲🤲🤲 bak sende neler atlattin her ne olursa olsun sonucundan bahsetmiyorum hayatinda ne olursa olsun hiç umudunu kaybetme hep iyisini düşün pozitif düşün iyiler gelip bulacak seni tipki karnindakiler gibi 🥰🥰🥰🤲🤲🤲

Eğer bebek yerleşmişse kahverengi tarzında leke geldiyse kanda çıkacaktır yani leke gelmesi kanda çıkmamasına engel değil veya hep arttan bebek sağlıcakla yerleşip büyüyorsa bundan şüphen olmasın 🤲🫶🥰
Böyle çok silik tarzda bir lekelenme geldi pesi daha da gelmedi yani inşallah yerleşmedir yaaa

Çok şükür kuzum çok şükür 🤲🤲🤲 bak sende neler atlattin her ne olursa olsun sonucundan bahsetmiyorum hayatinda ne olursa olsun hiç umudunu kaybetme hep iyisini düşün pozitif düşün iyiler gelip bulacak seni tipki karnindakiler gibi 🥰🥰🥰🤲🤲🤲

Öyle canım bugünlerimize hamdolsun 🤲🥹
Amin canım benim Allah razı olsun kuzum zaten beni ayakta tutan hep umudumun olması Rabbime teslim ettim çok şükür 🤲😍

Kızlar günaydın. Az önce embriyologla görüştük. 9 embriyodan 2'si iyi kalitedeymiş birini 3. gün (bugün) dondurduk. Diğerini 5. gün donduracağız bir aksilik olmazsa. Muhtemelen pgt yapıp donduracağız.

Diğer 7 tanesi için olumsuz konuşmadı ama işte hücre boyutları farklılık gösteren varmış, fragmantasyonu fazla olan varmış gibi gibi. Bu durumda kalitesi düşük mü oluyor yoksa kullanılamaz mı oluyor?

Biraz canım sıkıldı açıkçası sayı az gibi geldi. Süreci de bilmiyorum siz ne diyorsunuz?

M Maralim2019 @sepide mayala katar mayala katar @Pinky34 ve diğer kızlar
Canım doktorun bence oldukça temkinli ilerliyor. Benimkilerden de ikisi 3.gun en iyi duruma geldikleri için dondurmuslardi. 5.gune de 2 tanesi kaldı elimde ama başlangıçta daha da azdı sizden benimkiler. Yani canınız sıkılmasın hiç durum kötü değil bence 🫶

Ya hemsirem ile konuştum da az önce kan testi için günümüzü bekleyelim değer az çıkıp da moralimiz bozulmasın dedii🫠 bekleyeceğim mecbur. Ama bu sabah yine tatsız yaptım düne göre biraz daha koyu çıktı 🥲🥲

silik çıktığına göre şu anki değerin 20-30 civarıdır 🧿 8nisan transferleri olarak tulum çıkarırız inşallahh benim de yarın belli olunca 🥰

İyi günler kızlar ben 2 cı kanıkı verdım bugun
8 cı gun 63.73 ıdı
10 cı gun 119.08 bugun. Artış ıymı ? Sizce Aslında normal kan gunum yarında ben erkende yapdım

Bence gayet güzel artımış şimdi bundan sonra artık hızlı bir şekilde büyümeye geçtiği için daha da güzel artacaktır Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥰

Bence gayet güzel artımış şimdi bundan sonra artık hızlı bir şekilde büyümeye geçtiği için daha da güzel artacaktır Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥰
InshAllah dooktorun ysrdımçısıds dedı yuzde 87 artmış guzel dedı 19 zu bırde vercem ayagım da dolayı yuruyemıyorumda ( moralım kotu ıdı bunla sevındım

Back
X