Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin kuzum peki embriyo kalitesi bu mu oluyor? 5. güne giderseler mesela orta kaliteli ya da düşük kaliteli falan mı olacaklar?

Şöyle mesela belki a yada b kalitesinde olabilir zaten 5. Güne giden iyi embriyolar oluyor benim bugün dondurulan doktor dedi A A kalitesinde çok iyi embriyo donduruyoruz diğeri dünde kalmış devam etmemiş maalesef 🤲
Ama seninkilerde iyi kalitede yada orta kalitede olur sen düşünme bunları canısı herşey sonunda güzel olacak Allah’ın izniyle bazen nasip elmayınca en iyi kalitedeki embriyolar tutmuyor kalitesi düşik dedikleri tutuyor sen önce Allah’a sonra embriyolarına güven kuzum rahat ol 🤲💕😘

Şöyle mesela belki a yada b kalitesinde olabilir zaten 5. Güne giden iyi embriyolar oluyor benim bugün dondurulan doktor dedi A A kalitesinde çok iyi embriyo donduruyoruz diğeri dünde kalmış devam etmemiş maalesef 🤲
Ama seninkilerde iyi kalitede yada orta kalitede olur sen düşünme bunları canısı herşey sonunda güzel olacak Allah’ın izniyle bazen nasip elmayınca en iyi kalitedeki embriyolar tutmuyor kalitesi düşik dedikleri tutuyor sen önce Allah’a sonra embriyolarına güven kuzum rahat ol 🤲💕😘
Amin canım inşallah hepsi gider ya şimdiden vicdan yaptım hepsinin yaşamasını istiyorum :(

Ayy çok teşekkür ederim kuzum. Bu arada diğer kaliteli 5. güne gönderdiğimiz embriyoya pgt yaptırmaya karar verdim.
Canım onunlada ilgili okudum şimdi ngs yani pgt yapılırsa fragmantasyona rağmen iyi gelirse sonuç gebelik şansı çok daha yüksekmiş. Onuda bırakıyorum şimdi buraya, chatgpt kafayı yedi benim yüzümden, benimki sanıyor yazdıklarımı onu dikkate alma

Eklentiler

• IMG_2769.webp
    IMG_2769.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 15
Ablacığım geride embriyo yoktu. Bir daha sıfırdan başlayacağım öyle olursa Rabbim isteyenlerin herkesin yüzünü güldürsün elbette vakti bir zamanı var hayırlısı olsun inşallah. Bir de bugün biraz lekelenme oldu acaba adet mi olacağım transferin dokuzuncu günündeYim

Regl başlıyabilir artık benim ki adet günümde olmuştum negatif olunca 🥺
Seni çok iyi anlıyorum Ablasının güzeli 🥰 benim 4. Tüp bebeğim ve her seferinde yeniden iğneler ve Opu oldum ama hep umutluydum umudumu kaybetmedim sende kaybetme canım inşallah sağlıklı bir şekilde mucizene kavuşursun yakın zaman da Allahtan ümit kesilmez 🤲😘💕👼

Canım onunlada ilgili okudum şimdi ngs yani pgt yapılırsa fragmantasyona rağmen iyi gelirse sonuç gebelik şansı çok daha yüksekmiş. Onuda bırakıyorum şimdi buraya, chatgpt kafayı yedi benim yüzümden, benimki sanıyor yazdıklarımı onu dikkate alma
Yaaa yicem seni :D :D 1 tane kaliteli var ona pgt yaptırıcam diğerlerine yaptırmıcam kuzum başım çatlıyor ağrıdan valla.
Embriyologum 9'unun da döllenip hala yaşıyor olması da güzel bir sonuç dedi

Regl başlıyabilir artık benim ki adet günümde olmuştum negatif olunca 🥺
Seni çok iyi anlıyorum Ablasının güzeli 🥰 benim 4. Tüp bebeğim ve her seferinde yeniden iğneler ve Opu oldum ama hep umutluydum umudumu kaybetmedim sende kaybetme canım inşallah sağlıklı bir şekilde mucizene kavuşursun yakın zaman da Allahtan ümit kesilmez 🤲😘💕👼
Âmin inşallah ablacığım ☺️🤲🏻Ya peki bir şey soracağım yerleşme kanaması olunca beta değeri oluyor mu acaba yoksa yerleşme kanaması bittikten sonra mı beta değeri artıyor

Kızlar günaydın. Az önce embriyologla görüştük. 9 embriyodan 2'si iyi kalitedeymiş birini 3. gün (bugün) dondurduk. Diğerini 5. gün donduracağız bir aksilik olmazsa. Muhtemelen pgt yapıp donduracağız.

Diğer 7 tanesi için olumsuz konuşmadı ama işte hücre boyutları farklılık gösteren varmış, fragmantasyonu fazla olan varmış gibi gibi. Bu durumda kalitesi düşük mü oluyor yoksa kullanılamaz mı oluyor?

Biraz canım sıkıldı açıkçası sayı az gibi geldi. Süreci de bilmiyorum siz ne diyorsunuz?

M Maralim2019 sepide sepide mayala katar mayala katar @Pinky34 ve diğer kızlar
Canim ben pgt ile ilgili hicbir fikrim yok ben yaptirmadim çünkü 🤷‍♀️

İyi yapıyorsun canım en doğru şey, eşimde beni vazgeçirmeye çalışıyor ama ben yapamıyorum okumadan, okusan ne fayda stresle kaldığın olacak falan diyor

Aynen ha ben görsem bir tur sinirleniyorum geri oturuyorum onun için hiç oturup haber izlemiyorum bazen ınstagramda öyle birşey olursa duyuyorum yani 🫣 ben birde tüp bebeğime full konsantreyim gözüm başka birşey görmüyordu 🤣

ben daha önce dış gebelik geçirdim ilaçla tedavi oldum tüplerim alınmadı çok şükür az önce okudum tüp benek tedavisi ve daha önce geçirilen dış gebelik riski daha artıyormuş içime bir şüphe düştü şimdi cumartesi opu olucam nasipse tutan embriyolara tek gen taraması yapılacak eğer transfer olursam dış gebelik riski daha yüksek Allahım ne kadar zor işler bunlar araştırdıkça canım sıkılıyor
Bende dış gebelik geçirdim tüpüm patladığı için alındı. Almazsak diğer gebeliklerde yine dış gebelik olur dediler hasardan dolayi.baska bir ameliyatta diğer tüpüm de alındı..tam bilmiyorum ama doktorun risk olarak görüyorsa tüpleri bağlama ya da alma önerebilirdi. Sen gönlünü ferah tut bir kere oldu diye hep olacak diye birşey yok..olumlu pozitif düşün canım..herkesin hikayesi farklı.

Yaaa yicem seni :D :D 1 tane kaliteli var ona pgt yaptırıcam diğerlerine yaptırmıcam kuzum başım çatlıyor ağrıdan valla.
Embriyologum 9'unun da döllenip hala yaşıyor olması da güzel bir sonuç dedi

Tabi ki Buda güzel birşey çoğunun devam etmiyor kuzum ne hikayeler var ben onun için bir embriyo bile oluşsa şükrediyorum ben şu an transfer olduysam benim için bir nimet ve mucize kimisi transfer olmadan embriyolar duruyor kız neler var neler onun için rahat ol sakin kal çok düşünme 🤲🥰

Canım Maral’ım güzel kalplim sen zaten çok pozitif birisin hep böyle devam et canım benim hayatın boyunca hiç incinme inşallah kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum inşallah Allahım sağlıklı güzel bir kardeş nasip eder sağlıkla huzurla yaşamayı Rabbim nasip etsin yavrularınla birlikte sakın umudunu kaybetme en azından bir umudun var arkanda bu sefer olmadıysa bile bir hikmeti vardır zamanını bekliyor sakın pes etme canım çok zor insan yıpranıyor kolay değil ama bizlerin pes etme gibi lüksü yok ne yazık ki ben inanıyorum inşallah mucizen gelecek sonunda yeter ki sağlıklı bir şekilde gelsin sağlıklı hayırlı evlat olsun sağlıklı hayırlı güzel gebelikler olsun herşeyden önemlisi bunlar senin sağlığın öncelik iyi olması 🤲 canımsın sana sımsıkı sarılıyorum sakın bizleri bırakıp gitme sensiz olmaz bak küserim 😹🥺 🫶❤️
Yaaaa canım mayalam çok tatlısın iyi ki de varsın herbir duan için sana minnettarım 🥰🥰 yok kiz gidermiyim c.tesinden sonra belki eskisi gibi giremeyebilirim hem bekleme sürecim bitiyor hem eve girişirim 🤣🤣 ama tabi son bi umut bakalim nolcak halimiz. Varsa kismetimiz bu sefer yoksa da başka bir zaman sizi ucundan kıyısından yakalarim diye düşünüyorum 🤣🤣 haa birde 9 rakamini hala sevmiyorum evren sevmemem içinde sebepler gonderiyor napim suçmu 🤣🤣🤣🤣🤣

Âmin inşallah ablacığım ☺️🤲🏻Ya peki bir şey soracağım yerleşme kanaması olunca beta değeri oluyor mu acaba yoksa yerleşme kanaması bittikten sonra mı beta değeri artıyor

Eğer bebek yerleşmişse kahverengi tarzında leke geldiyse kanda çıkacaktır yani leke gelmesi kanda çıkmamasına engel değil veya hep arttan bebek sağlıcakla yerleşip büyüyorsa bundan şüphen olmasın 🤲🫶🥰

Yaaaa canım mayalam çok tatlısın iyi ki de varsın herbir duan için sana minnettarım 🥰🥰 yok kiz gidermiyim c.tesinden sonra belki eskisi gibi giremeyebilirim hem bekleme sürecim bitiyor hem eve girişirim 🤣🤣 ama tabi son bi umut bakalim nolcak halimiz. Varsa kismetimiz bu sefer yoksa da başka bir zaman sizi ucundan kıyısından yakalarim diye düşünüyorum 🤣🤣 haa birde 9 rakamini hala sevmiyorum evren sevmemem içinde sebepler gonderiyor napim suçmu 🤣🤣🤣🤣🤣

Bak 9 sevmiyorum dedin kötü enerjiyi çektin gülüm ya 🥺 sanki içine doğmuş dur bakim daha cumartesi kan testini görmeden kendimizi bırakmayalım canım benim çok zor ben seni çok iyi anlıyorum emin ol Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin inşallah eğer negatif olsa da pes etme belki bu ay olmadı mayısta olur seni bekliyorum canım benim herşey gönlünce olsun inşallah arada ses ver kendini özletme 😘🤲👼❤️

Güzel kızlarım benim arkadan gelen embriyonun biri dünde kalmış bugün devam etmemiş blast olmamış onun için üzgünüm 😞 ama elimden birşey gelmez 🥺
Ama çok şükür ki diğeri bugün blast olmuş başarmış benim minik savaşçı embriyom 🐣🐥🥰
O da çok şükür AA kalitesinde iyi bir embriyomuş ve bugün donduruldu hamdu Senalar olsun bunlar benim için bir mucize hele de benim gibi zor vakalar için ilk defa dondurulmaya kadar gittik Rabbime ne kadar şükretsem azdır çok şükür Yarabbim beni bu sefer darda bırakmadı Rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah 🤲🥹😘👼

Bak 9 sevmiyorum dedin kötü enerjiyi çektin gülüm ya 🥺 sanki içine doğmuş dur bakim daha cumartesi kan testini görmeden kendimizi bırakmayalım canım benim çok zor ben seni çok iyi anlıyorum emin ol Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin inşallah eğer negatif olsa da pes etme belki bu ay olmadı mayısta olur seni bekliyorum canım benim herşey gönlünce olsun inşallah arada ses ver kendini özletme 😘🤲👼❤️
Kuzum ben 9 rakamini duydugumdan beri zaman direttim nolur 9 olmasin diye. Doktor kizim da da 9 doğum dedi esime dedim nolur 9 olmasin hastaneye 7 de yattim ama evrene nasıl bir enerji gonderdiysem 8 de oldu doğum 🤣🤣🤣 vallahi cagirmiyorum aldim kabul ediyorum bana iyi gelmiyor 🤣🤣🤣🤣 yok bacım ben çok inatçıyım pes etmem merak etme doktorlar yok artik senin olmayacak 2. Ye kalkışma otur aşağıya diyene kadar denemeye devam ama ne zaman bilemem 😌😌😌

Güzel kızlarım benim arkadan gelen embriyonun biri dünde kalmış bugün devam etmemiş blast olmamış onun için üzgünüm 😞 ama elimden birşey gelmez 🥺
Ama çok şükür ki diğeri bugün blast olmuş başarmış benim minik savaşçı embriyom 🐣🐥🥰
O da çok şükür AA kalitesinde iyi bir embriyomuş ve bugün donduruldu hamdu Senalar olsun bunlar benim için bir mucize hele de benim gibi zor vakalar için ilk defa dondurulmaya kadar gittik Rabbime ne kadar şükretsem azdır çok şükür Yarabbim beni bu sefer darda bırakmadı Rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah 🤲🥹😘👼
Yürü be küçük enişte kim tutar seni vuuuuuuuuu 🤣🤣👏👏👏👏👏 çok şükür kuzum hep bir embriyonun varlığını bilmek biraz daha umut oluyor insana Rabbim bebişlerinin sımsıkı tutunmasini nasip etsin ki digeri de onlara kardeş olsun. Ablalarinin başının etini yesinler mayalam ortada 🤪🤪🤪🤪🤪 böyle dolaşsın inşallah aminnnnn 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🤭🤭🤭🤭🥲

Kuzum ben 9 rakamini duydugumdan beri zaman direttim nolur 9 olmasin diye. Doktor kizim da da 9 doğum dedi esime dedim nolur 9 olmasin hastaneye 7 de yattim ama evrene nasıl bir enerji gonderdiysem 8 de oldu doğum 🤣🤣🤣 vallahi cagirmiyorum aldim kabul ediyorum bana iyi gelmiyor 🤣🤣🤣🤣 yok bacım ben çok inatçıyım pes etmem merak etme doktorlar yok artik senin olmayacak 2. Ye kalkışma otur aşağıya diyene kadar denemeye devam ama ne zaman bilemem 😌😌😌

Ya ben seni yerim ya 😂😘 inşallah bu sefer istediğin gibi güzel olacak ben inanıyorum demek ki bunu da yaşamak gerekiyormuş olacak inşallah evrene pozitif enerji 😎 gönderelim 🥹🫶

Yürü be küçük enişte kim tutar seni vuuuuuuuuu 🤣🤣👏👏👏👏👏 çok şükür kuzum hep bir embriyonun varlığını bilmek biraz daha umut oluyor insana Rabbim bebişlerinin sımsıkı tutunmasini nasip etsin ki digeri de onlara kardeş olsun. Ablalarinin başının etini yesinler mayalam ortada 🤪🤪🤪🤪🤪 böyle dolaşsın inşallah aminnnnn 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🤭🤭🤭🤭🥲

Aynen öyle canım çok şükür hamdolsun dedi bensiz olur mu savaşmaya devam edeceğim ben doktora dedim çok şükür arkamda umudum oldu diyor sen transfer olduklarına konsantre ol 🤣 diyor transfer edilenler çok iyi kalitede embriyolardı dedim zaten konsantreyim ama içime bir umut daha doğdu çok şükür 😅🥹🤲

Back
X