Canımm yaa nefes alamıyorum kız devamlı kucağımda yapışık ikiz gibiyiz kolum koptu artıkHazell napysn nasilsn nasil gidiyor
Ya kiyamam insallah gececek bi düzen oturacak tamamen olmasadaCanımm yaa nefes alamıyorum kız devamlı kucağımda yapışık ikiz gibiyiz kolum koptu artıktelefonu falan alamoyorum elime tuvalete gitsem iyi ya meme ya mama ya uyku ya gaz için devamlı göğsümde çocuğum Siz napıyosunuzz nasıl gidioo
Hazel kuzum bir ay dolmuş bile maşallahCanımm yaa nefes alamıyorum kız devamlı kucağımda yapışık ikiz gibiyiz kolum koptu artıktelefonu falan alamoyorum elime tuvalete gitsem iyi ya meme ya mama ya uyku ya gaz için devamlı göğsümde çocuğum Siz napıyosunuzz nasıl gidioo
Tamam canım, hemen alayım Depend’i.Alabildiğin en kısa zamanda al Depend'i. Çok iş görüyor ve fiyatı sürekli artıyor. Ben Migros'tan indirimde almıştım, Akakçe ve cimri.com'da aratıp en ucuz nerede diye bakabilirsin. Forumda araştırdığımda sanki bayağı geniş bir boy kilo aralığındakiler L beden almıştı. 1.61 boy 53 kg L aldım ben de bir paket. Tamamını bitirmedim. Trendyol'da aratıp yorumlardan bakabilirsin, oraya da boy kilo yazanlar oluyor epey
Çok iri bir bebek değilse tarif ettiğin 5'li hastane çıkışı takımlardan birkaç tane daha alabilirsin. Ben hala kullanıyorum onları. Bir de eldivenleri, şapkaları da oluyor onların. Ayrıca almaya gerek kalmıyor, başka kıyafet de giydirsem onların eldivenlerini kullanıyorum
Maalesef 45'le hamile kalıp 43'e düştümTamam canım, hemen alayım Depend’i.
5’li hastane çıkışı da bakayım bir iki tane daha.
Sen 53 kilo ile mi doğum yaptın?
Merhaba cnmmm..
Çok şükür iyiyiz
Cnm geçmiş olsun ya gaz problemi hep duyuyorum bu bebekler hep gazlı kısıtlama yaparak ne güzel azda olsa çözebilmişsin
Benim arkadaşımın da bebeği hep kusuyordu. üzerine değişirken beş kere değiştiğini bilirim çok doktorlara götürdü birşey de çıkmadı bazen sebepsiz de olabiliyor.. süt alerjisi testi yaptırdın mı sen teşhis konuldu mu..
[/QUOTE
Bende öle tam yeni zıbın giydiriyorum, kusuyor , onu çıkarıyorum temizi giydiriyorum derken tekrar kusuyo
Çok zorluyor hem beni hemde onu. Reflu dendi reflü için mide ilacı kullandım, reflüsü olan bebekler için AR mamalar oluyor, onu kullandık, bi fayda görmedik. Inş büyüdükçe geçer diye umur ediyoruz. Süt alerjisi için bebek 53 günlükken kan verdik negatif ciktı, en sağlıklı sonuç cilde uygulanan testmis, o testte 3 aylıkken yapılıyor. 15 gun kadar diyet yaptim, çocukta bi iyileşme görmeyince diyeti bıraktım. Zor bi diyet Rabbim mecbur bırakmasın kimseyi
Canımm yaa nefes alamıyorum kız devamlı kucağımda yapışık ikiz gibiyiz kolum koptu artıktelefonu falan alamoyorum elime tuvalete gitsem iyi ya meme ya mama ya uyku ya gaz için devamlı göğsümde çocuğum Siz napıyosunuzz nasıl gidioo
Hayırlı cumalar geç olsadaHerkese hayırlı cumalar
Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama duostimi merak ediyorum yaptırdınız mı yumurtalarınız büyüdü mü?Canımm kilyam
Yazamadım hiç size
Geçen hafta neredeyse hergün doktordaydım
Nihayet yumurtalarım toplandı pazar günü, sağdan 3 yumurtam toplanmış
Ama soldaki yumurtalarım küçük kaldı o yüzden onları toplayamadılar
Ve şimdi geriden gelen yumurtalar için yarın yeniden iğnelere başlıyorum
Bu sefer fostimom verdi 2 doz 1 su yapacakmışım
300 oluyor öyle olunca
Bir de adet olmayayım duphaston verdi
Bu tedaviye duostim deniyormuş
Düşük rezervi olan hastalarda başarı elde ediyormuş , inşallah bende de işe yararBakalım inşallah soldakiler de büyürler
Orada da 3-4 tane görünüyordu bugün baktığımda
Benden durumlar böyle kızlar
3 yumurtamdan ikisi döllenmiş
Sizler nasılsınız kızlar, herşey hep çok güzel olsun herkes için
Kuzum benim çok iyi değil emzirme deneyimim o yüzden bir şey diyemiyorum ama gazdan da olabilir yetmiyor da olabilir yine de doktoruna danışsan belki mama takviyesi verir arada. Kilosu iyi gidiyorsa gerçi sorun yokturdur bence de huysuzluğundan yapıyordurkızlar bebeğiniz kaç saatte bi emiyo biz 2 haftadır perişanız saat başı emmek istiyor o bir saat bile çok zor geçiyo sürekli ağlıyo sürekli emdiği için hep gazı var napıcağımı şaşırdım sabahtan öğlene okuldayım gelincede hiç başından ayrılamıyorum gündüz uykusunu tamamen bıraktı diyebilirm sadece emerken memede uyyo biogaia nurse ve bifdrop kullandık hiç biri gazda işe yaramadı biraz nurse iyi o da alışınca etki etmiyo gecede saat başı uyanıyor ben doğumdan beri 10kilo verdim yorgunluktan sütüm azalmış olabilir mi doymuyo mu bilmiyorum kilosu iyi gdiyo diye dr mama önermedi ama perişanım
Benim sütü m yetmiyor mama da takviye alıyor o halde bile memeden ayrılmak istemiyor zaten ykalasik bir haftadir biberon reddi başladı halim harap göğüs yumusayinca ağlamaya basliyor anlicam doğup doymadigi hakkında birşey diyemem ama huyları her geçen gün değişiyor sen gene de Dr unuza danisirsan daha iyi olur hiç değilse kendini de iyi hissedersin..kızlar bebeğiniz kaç saatte bi emiyo biz 2 haftadır perişanız saat başı emmek istiyor o bir saat bile çok zor geçiyo sürekli ağlıyo sürekli emdiği için hep gazı var napıcağımı şaşırdım sabahtan öğlene okuldayım gelincede hiç başından ayrılamıyorum gündüz uykusunu tamamen bıraktı diyebilirm sadece emerken memede uyyo biogaia nurse ve bifdrop kullandık hiç biri gazda işe yaramadı biraz nurse iyi o da alışınca etki etmiyo gecede saat başı uyanıyor ben doğumdan beri 10kilo verdim yorgunluktan sütüm azalmış olabilir mi doymuyo mu bilmiyorum kilosu iyi gdiyo diye dr mama önermedi ama perişanım
Masallahh benım gıbı ugrasmazsın daha neKızlar benim bebe de doymuyor ya yani böylr bi problem yaşıcağımı hiç düşünmezdimmeme emiyo üstüne 60cc veriorum tam 2 saat dolmadan yine acıkıo ortalığı yıkıo Geceleri 90 ver dedi doktor anacım 90 verdim yine 2 saat sonra acıktı napcam bilmem çocuğun midesi hiç dinlenmio gibi gelio ya da bu hipp böyle yaa her memeden sonra 90 mı versem napsam bi akıl verin Allah aşkına bazen meme+60 mama veriyorum yarım saat geçio sağdığım sütlerden veriorum 30-40 sonra yine hemen aranıo
Anan iştahli çocukta zor deme öyle korkuyorum obez olcak diye amaaanMasallahh benım gıbı ugrasmazsın daha ne
Kız boşver obez olmaz yesin maşallah subhanallah yemeyen bebeler çok zor o yemeyen bebelerin biri de bendeAnan iştahli çocukta zor deme öyle korkuyorum obez olcak diye amaaanyerim senin finnure yi dee ablası bizim kızların iyimisinizzz
Kızz o ne fınnureyıAnan iştahli çocukta zor deme öyle korkuyorum obez olcak diye amaaanyerim senin finnure yi dee ablası bizim kızların iyimisinizzz