2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Öyle yapacağım sanırım bir kaç tane alırım
Bende online alacağım burada çok marka mağaza yok ama yine de gidip bir bakınmak, görmek istiyorum

İyi akşamlar yazamadım bir kaç gündür benim bebemde biberon reddi var onunla uğraşıyorum bugünde kontrol ve asi günümüzde kontrol güzel geçti biberon reddi de bu ayda olabilir meme veya biberon reddi yaşanır atak dönemi dedi zorlama içtiği kadar içsin dedi hocam kilo aiyor o zaman dedim sağlığı yerinde kilosuna takma kafanı sakın dedi bugün rotavirus ve menenjit aşısı olduk ateş yapar dedi eve gelince calpol verdim gece de ver dedi birazdan gene vericem ins ateşsiz geçer gecemiz

Kuzum teşekkürler aynen pek yoktun sen. Geçmiş olsun. Mama için yeter yetmez normal normal değil bilmiyorum kuzum zira ben hala 90 veriyorum en fazla. Doktorun dediği kilo alıyorsa sorun yok. Yani kusma içinde aynı şey geçerli gelişiyorsa bebek sorun yok kuzum

Tamam canım, öyle yapayım.
1 paket Depend diye not aldım ama onu son zamanlar almak lazım galiba.
Kaç kilo olacağımı bilmiyorum çünkü.

Evet, o da mantıklı aslında.
Benim aldıklarımdan biri 10’lu, diğerinde tulum, alt üst, şapka, eldiven ve battaniye var. Ek olarak waikiki’den şapka tulum alırım dedim.

Tamam canım, öyle yapayım.
1 paket Depend diye not aldım ama onu son zamanlar almak lazım galiba.
Kaç kilo olacağımı bilmiyorum çünkü.
Alabildiğin en kısa zamanda al Depend'i. Çok iş görüyor ve fiyatı sürekli artıyor. Ben Migros'tan indirimde almıştım, Akakçe ve cimri.com'da aratıp en ucuz nerede diye bakabilirsin. Forumda araştırdığımda sanki bayağı geniş bir boy kilo aralığındakiler L beden almıştı. 1.61 boy 53 kg L aldım ben de bir paket. Tamamını bitirmedim. Trendyol'da aratıp yorumlardan bakabilirsin, oraya da boy kilo yazanlar oluyor epey
Benim aldıklarımdan biri 10’lu, diğerinde tulum, alt üst, şapka, eldiven ve battaniye var. Ek olarak waikiki’den şapka tulum alırım dedim.
Çok iri bir bebek değilse tarif ettiğin 5'li hastane çıkışı takımlardan birkaç tane daha alabilirsin. Ben hala kullanıyorum onları. Bir de eldivenleri, şapkaları da oluyor onların. Ayrıca almaya gerek kalmıyor, başka kıyafet de giydirsem onların eldivenlerini kullanıyorum

Merhaba cnmmm..
Çok şükür iyiyiz
Cnm geçmiş olsun ya gaz problemi hep duyuyorum bu bebekler hep gazlı kısıtlama yaparak ne güzel azda olsa çözebilmişsin
Benim arkadaşımın da bebeği hep kusuyordu. üzerine değişirken beş kere değiştiğini bilirim çok doktorlara götürdü birşey de çıkmadı bazen sebepsiz de olabiliyor.. süt alerjisi testi yaptırdın mı sen teşhis konuldu mu..

Cnmm yaaa ne ara 1 ay oldu doğan büyüyor gerçekten
Bende yazın bebişimle plajda şezlongla hayal ediyorum kendimi
Artık yavaş yavaş zorlamaya başladı bebe bizde gün sayıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…