Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükürler olsun IyiyizAyy ne diyosun sen rüya dinler gibi okudum ciddimisinnnnn
Allahım araya dereye sıkıştı miniğin sürpriz yaptı he gözün aydın canım Allahım sağlık sıhhat versin ikinize deeee nasılsınız şimdi grubun ilk normal doğumu
Canımm aminnLabellaaa kuzucumm günaydınn kollarında meleğinle çıkacaksın herşey güzel olsun Rabbim ikinize de esirgesin sağ salim olcak bitecek herşey
Aaaa şokkkk hayırlı olsunnKızlar cumartesi günü saat 19 15 te suyum geldi ,
Ben şok inanamadım, sabah ta kontrole gitmiştim oysaki
Saat 8 30 gibi düştük hastane yoluna 1 2 açılma olmuş sancılar başladı derken saat 3 e kadar sanci, sanci kontroller , ama öle böle bi acı değil ne yalan söyleyeyim 3 15 te doğum çatalında 3 45 te doktor geldi saat 4 te yavrum doğdu
12 /12/2021
Yaa inanamıyorm minnosa bak senn bu durumda grubun ilk normal dogumu sensinAllah analı babalı büyütsun insallahKızlar cumartesi günü saat 19 15 te suyum geldi ,
Saat 8 30 gibi düştük hastane yoluna 1 2 açılma olmuş sancılar başladı derken saat 3 e kadar sanci, sanci kontroller , ama öle böle bi acı değil ne yalan söyleyeyim 3 15 te doğum çatalında 3 45 te doktor geldi saat 4 te yavrum doğdu
12 /12/2021
Mesajm yuklenmemiş gbi bekliyorum halaYatışş yapıldıııı 9 gbi alcz dediler öpüldnzzz annişler
İnşallahh canımmmLabellaaa dualarimiz seninle hic korktugun gibi olmayacak insallah Allah yardimcin olsun
Ayyyy miniğin sürpriz yapmış sanaanali babalı büyüsün bahtı güzel olsun sağlıkla ins gozunaydin darısı bizlereKızlar cumartesi günü saat 19 15 te suyum geldi ,
12 /12/2021
Allah sağlıkla kurtarsin cnmYatışş yapıldıııı 9 gbi alcz dediler öpüldnzzz annişler
Sağol canım, darısı başına, basınızaAaaa şokkkk hayırlı olsunn
Sağol canımAyyyy miniğin sürpriz yapmış sanaanali babalı büyüsün bahtı güzel olsun sağlıkla ins gozunaydin darısı bizlere
Allah sağlıkla kurtarsin cnm
Canım gözünüz Aydın olsun. Ne güzel normal doğurmuşsun sağlıkla büyütmek nasip olsunKızlar cumartesi günü saat 19 15 te suyum geldi ,
12 /12/2021
Bak ya bizde normal oldu artık kuzum bu tablolarEki Görüntüle 2968255
En son dün gelınen nokta alt alacakken cıkan gazla beraber azıcık kaka fırlattı uzerıme koluma felan da geldı tam temızledım hemen ıslak medılle mudahale ettım dedım kı dur altını degıstırmeyı bıtırdım yenı bıseyler gıyeyım temız bezı takar takmaz bırr kaka doldurdu
Ben ohhh dedım gazdan kıvranıyordu cunku
Bugun de yapmadı kaka yapsın dıee glzunun icıne bakıyorum
Ayyy inanmıyorummm süprizz olduuuu desenee hoşgelmiş yavruşunnn sağlıklı uzun ömürleri olsunKızlar cumartesi günü saat 19 15 te suyum geldi ,
12 /12/2021
Muhteşemmm bişey muhteşemŞükürler olsun Iyiyiz
Şuan kucağımda hıçkırıyo minigim
Bizede sürpriz oldu