Canım hayırlı olsunKızlar cumartesi günü saat 19 15 te suyum geldi ,
Ben şok inanamadım,sabah ta kontrole gitmiştim oysaki
Saat 8 30 gibi düştük hastane yoluna 1 2 açılma olmuş sancılar başladıderken saat 3 e kadar sanci, sanci kontroller , ama öle böle bi acı değil ne yalan söyleyeyim 3 15 te doğum çatalında 3 45 te doktor geldi saat 4 te yavrum doğdu
12 /12/2021
Kuzum benim Allah razı olsunCanım ben okuyup bitirmiştim. Lohusa olmasam seninkini de bitirirdim. İnşallah okutabilirsin. Bebeğe en güzel hediyedir bu.
Yerim o bebişleriiii çok ama çoook az kaldıııBende bebeklerimi gördüm rüyamdarüyada bile erir mi insan
EvetYerim o bebişleriiii çok ama çoook az kaldııı
Yaaa masallahhKızlar cumartesi günü saat 19 15 te suyum geldi ,
Saat 8 30 gibi düştük hastane yoluna 1 2 açılma olmuş sancılar başladıderken saat 3 e kadar sanci, sanci kontroller , ama öle böle bi acı değil ne yalan söyleyeyim 3 15 te doğum çatalında 3 45 te doktor geldi saat 4 te yavrum doğdu
12 /12/2021
Ayy ne güzel haberler geliyor. Gözünaydın kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah. MaşallahKızlar cumartesi günü saat 19 15 te suyum geldi ,
12 /12/2021
Yaaa ne güzel bir haber buKızlar cumartesi günü saat 19 15 te suyum geldi ,
12 /12/2021
Kızlar cumartesi günü saat 19 15 te suyum geldi ,
12 /12/2021
Ben arkadaşıma diktirdim. Maliyeti epey azaldı. Henüz kullanmaya cesaret edemedim ama. Karın bölgemde his kaybı ve ağrı olduğu için. Yine de en yakın zamanda denemeyi düşünüyorum.Kızlar sling aldınız mı. Özellikle ilk aylarda ten teması önemli sling öneriyorlar da alan var mı
Aslında evet dikim olarak da çok zor bişe değil. Haklısın valla insan korkar elbet ama dışarıda ve ilerii aylarda kanguru tercih edilir, sling daha çok evde bizim de işimizi kolaylaştırır diye istiyorum açıkçası birini babasına bağlarım birini kendimeBen arkadaşıma diktirdim. Maliyeti epey azaldı. Henüz kullanmaya cesaret edemedim ama. Karın bölgemde his kaybı ve ağrı olduğu için. Yine de en yakın zamanda denemeyi düşünüyorum.
Ben de henüz almadım, slingler için biraz yorum okudum, böyle halka ile tutturulanlar için halka bi süre sonra kayıyo, çok güvenli tutmuyor diye okumuştum. Bi de penye bi bez parçası için o kadar para vermeye içim acıdıKızlar sling aldınız mı. Özellikle ilk aylarda ten teması önemli sling öneriyorlar da alan var mı
Canım benimm şimdi okuyorum mesajları çok ama çoook sevdimmm ayy oğluş mu geliooooKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Elhamdülillah, herhangi bir sıkıntı yok.
Kanama alanı tamamen geçmiş.
Bu hafta yine de 3 günde bir iğne yaptır dedi.
Biraz hareketliydi, tam göremedi.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
4 hafta sonraya randevu verdi.
Ben nasıl sabredeceğim acaba?
Ben e bebek ten aldım kullanışlı mi deneyip gorecegimKızlar sling aldınız mı. Özellikle ilk aylarda ten teması önemli sling öneriyorlar da alan var mı
Ya ben ondan cok korkuyorum sanki cocugu oraya asmışım kötü bisey yapmisim gibi geliyorKızlar sling aldınız mı. Özellikle ilk aylarda ten teması önemli sling öneriyorlar da alan var mı
Maşallah maşallah kuzum ne güzel haberlerKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Elhamdülillah, herhangi bir sıkıntı yok.
Kanama alanı tamamen geçmiş.
Bu hafta yine de 3 günde bir iğne yaptır dedi.
Biraz hareketliydi, tam göremedi.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
4 hafta sonraya randevu verdi.
Ben nasıl sabredeceğim acaba?
Çok seviyorum ama ikiz oldukları için almak istemedim kuzum. Doğru düzgün ten tene temasta yapamadıkKızlar sling aldınız mı. Özellikle ilk aylarda ten teması önemli sling öneriyorlar da alan var mı
İşte bende ikili birliyim de ben bunu dışarda kullanmam zaten kullanılsa da ilk aylarda kullanılır diyorum bilemedim napsamBen de henüz almadım, slingler için biraz yorum okudum, böyle halka ile tutturulanlar için halka bi süre sonra kayıyo, çok güvenli tutmuyor diye okumuştum. Bi de penye bi bez parçası için o kadar para vermeye içim acıdıkumaşını alıp diktirmek daha mantıklı RAAT
Yine gidişata göre vereceğim bi karar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?