Aminn napcaz pahalı olsa yok anacım ben dopurmuyom diyip içimizde tutacak halimiz de yokAy iyi bari valla adına sevindim bende diyorum ya arkadas 6500 e yapmisti 7000 olsun diyodum fena zamlanmis 8000 e sok oldm da yapacak bisey yok iste yavru kuslar sag salim gelsinde
Benimkini de almadı ya hocam gelsin daa eşim de ben istiyorum dedim. Normal doğum olsa olurdu ama sez. de ekip de kalabalık oluyo almıyoruz o yüzden dedi. Olsun ya güle oynaya yaparız ben varım Orhan çalarım sana dediAlmıyolar gıcıklarr ya belki pazar sabahı ikna ederiz dedm ben de.
dr um da rica etçem dedi o gün bir ümit alırlarsa diye dua ediyorum
Sorayım dimi. Bizimkinin canına minnet istemez. Bir kez bile pcr vermedi biliyomusun. Aşıları var da. Pcr vermedi hiç kaç senedeIstersen ara sor bi bize refakatciden istediler cünkü
Canım ben de Hepsiburada’dan 2. 1 TL kampanyasından almıştım. 1 numara 2 ile 5 kg arası bebekler için, 2 numara ise 3 ile 6 kg arası bebekler için. Ben 2 numaradan sipariş vermiştim. Bi paket 1 numara kullandıktan sonra 2 numaraya geçebilirsin40 tane mi ne var icinde 3 gün götürür heraldeiyi gelirse carsidan 1 pk daha alirim dedim ne zman 2 ye gececek 1 den kac tane almam lazim bilemedim ya valla sonra da netten toplu siparis veririm diye dusundm
Aynen valla tek istegim yavrum stres icinde buyumesin insallah vaa Allah tek maasin yardimcisi olsun cok zor bu devirdeAminn napcaz pahalı olsa yok anacım ben dopurmuyom diyip içimizde tutacak halimiz de yok
Allahım önce sağlıklarını versin. Sonra da bütün borçlarımıza ödeme kolaylığı, bunaltmasın bizleri Rabbim sğreçlerimiz hep zordu evlatlarımızı bunalmadan borç harçı stres etmeden büyütelim, huzuru onlardan çalmaualım inşallah. Allahım sen büyüksün. Beterin beteri var hep hamd olsun derim ama 2 kişi çalışmanın hiçbi lüksü yok en azından bende yok. Rezil halde borçlar. İnşallahh güzelce toparlarız
Amannn tü tü masallah diyelim kız bizim e nabiz gecmisizde pcr la dolu vallaSorayım dimi. Bizimkinin canına minnet istemez. Bir kez bile pcr vermedi biliyomusun. Aşıları var da. Pcr vermedi hiç kaç senede
Artk az kaldi gecti ne deyim deneyimleuip görücez insallahCanım ben de Hepsiburada’dan 2. 1 TL kampanyasından almıştım. 1 numara 2 ile 5 kg arası bebekler için, 2 numara ise 3 ile 6 kg arası bebekler için. Ben 2 numaradan sipariş vermiştim. Bi paket 1 numara kullandıktan sonra 2 numaraya geçebilirsin
Pazardan yararlanabilirsin valla benceAlmıyolar gıcıklarr ya belki pazar sabahı ikna ederiz dedm ben de.
dr um da rica etçem dedi o gün bir ümit alırlarsa diye dua ediyorum
Senin eş de sağlıkçı ya Bi de mecbur. Ben de ilk pandemi dönemi kronik hastalıktan idari izindeydim o yüzden çok fazla olmadı benim de toplam 3 kezAynen valla tek istegim yavrum stres icinde buyumesin insallah vaa Allah tek maasin yardimcisi olsun cok zor bu devirde
Amannn tü tü masallah diyelim kız bizim e nabiz gecmisizde pcr la dolu valla
Aynen surekli ona temasli buna temasli bak benim hasılat buSenin eş de sağlıkçı ya Bi de mecbur. Ben de ilk pandemi dönemi kronik hastalıktan idari izindeydim o yüzden çok fazla olmadı benim de toplam 3 kez
Bu kadar da beklemiyordumAynen surekli ona temasli buna temasli bak benim hasılat bu
Ayy bunun 3 tanesi covitken vermistm bi turlu adiyla sanıyla pcr pozitif olamadm cigerlerde tutulum olmustu en son zalım dr vazgecti cigere inince pozitif cıkmıyor dedi hey Allah im sucum neydi okadar verdim dedimBu kadar da beklemiyordum
Nasıl ciğere inince pozitif çıkmıyor Allahım bu bilinmezlerrrr. Benim inmiş beyazlamıştı ciğer pozitif ti test te. Hakikaten adıyla sanuyla olmamışsın, mikrop inmiş ciğere daha negatifAyy bunun 3 tanesi covitken vermistm bi turlu adiyla sanıyla pcr pozitif olamadm cigerlerde tutulum olmustu en son zalım dr vazgecti cigere inince pozitif cıkmıyor dedi hey Allah im sucum neydi okadar verdim dedim
Sorma valla ne gecirdigim belli degildi eklem agrisiyla gittim tomo pozitif tutulum var pcr negatif inatla gun asiri verdiriyor tomo yayiliyor ama pcr hala negatif en son dedi ki cigere inince cıkmıyor pcrNasıl ciğere inince pozitif çıkmıyor Allahım bu bilinmezlerrrr. Benim inmiş beyazlamıştı ciğer pozitif ti test te. Hakikaten adıyla sanuyla olmamışsın, mikrop inmiş ciğere daha negatif
E karantinaya da mı ayrılamıyosun böylr oluncaSorma valla ne gecirdigim belli degildi eklem agrisiyla gittim tomo pozitif tutulum var pcr negatif inatla gun asiri verdiriyor tomo yayiliyor ama pcr hala negatif en son dedi ki cigere inince cıkmıyor pcrherkes dalga gecti benimle
Biz sezeryani konuştuk bize kan parası demediler sadece kovid testti ayrı para dedilerKızlarr bisey sorucam sezaryen hazırlıgı yaptıranlar anestezi kanlar vs anlastigimiz pakete dahil mi yoksa o gün kanlar icin felan ayri ödeme mi yapiyoruz sizlee nasil oluyor bide nst ye ucret ödüyor musunuz biz her gittigimizde 90 tl.veriyoruz ya 36 dan sonra ucretsizmis
Ayy be güzel bir gün buEwettt sımdı 3 kızım da yanımdacok şükür bebegı koyduk benım yatağın uzerıne ben ve ablaları etrafında seyredip durruyoruz odaya maskesız girmiyoruz ve dıs elbıse ıle gırılmıyor ev kıyafetlerı ıle gırlıyr ellerde dezenfekte edılıp giriliyor
Bakalım nasıl olcak Allahım korusun ınsallahh tum bebeklerımızı
Arkadaş mi dusman mi anlamadim valaAyy bi tane arkadasım var bana manyak manyak şeyler yazdı ya sinir oldum sormadım da yani. Sezaryen mi dedi evet dedm yarım olcak. Ayyy çok kötüi herşeyi hissetçekan seni resmen yırtıyorlar flan yzmıs eşin gircekmi dedi yok dedim ayy çok kötüü olmuşş hemşirelerle takılırsn artk hhaha yazmıs sonrasında da ağrılardan mahvolacaksın falan yazmıs sinir oldmm ya dedm bana niye bunları söylüyorsun da korkutuyosun şuan. Allahm yaaazaten gerginim canım sıkıldı iyice
Haha yok bana rapor verdilerE karantinaya da mı ayrılamıyosun böylr olunca
Konusmakta fayda var o kanlar fazladir en az 500 küsür tutar diye dusunuyorm birdahakine sorucam insallahBiz sezeryani konuştuk bize kan parası demediler sadece kovid testti ayrı para dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?