- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 178
- 35
Ay iyi bariHaha yok bana rapor verdiler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay iyi bariHaha yok bana rapor verdiler![]()
Benim tam 600 tuttuKonusmakta fayda var o kanlar fazladir en az 500 küsür tutar diye dusunuyorm birdahakine sorucam insallah![]()
Insallahh teyzesııı cok sagolsınnAyy be güzel bir gün bu![]()
Sağlıkla büyütmek nasip olsun yavrum artık hiç ayrılmayın inşallah![]()
Aboww o neymis arkadas anlamadm ben hastanelere de zam geliyor kit ithal mi geliyor ne yaBenim tam 600 tuttu
Hmgram biyokimya tüpleri altın kaplama, idrarı zaten zirkonyumdan aşağısına yaptırmıyolar o da malum ithal. Napsınlar alış fiyatına işteAboww o neymis arkadas anlamadm ben hastanelere de zam geliyor kit ithal mi geliyor ne yavalla çıldırıcam su pahaliliktan
Kızzz valla ne güldümmmHmgram biyokimya tüpleri altın kaplama, idrarı zaten zirkonyumdan aşağısına yaptırmıyolar o da malum ithal. Napsınlar alış fiyatına işte![]()
Kızzz valla ne güldümmm![]()
Cok guzel kuzucummm hatira olmusssKızlarcım bugün hamileçekimine gittik, çok keyifli geçti. Çok güzel anı oldu bize. Henüz tüm fotoğraflar gelmedi ama bi tanesini sizle de paylaşmak istedim
Aslında fotoğraflarımızı çeken arkadaşımız çok kısa bi süredir doğumlara da girmeye başlamış ama doktorun izin vermesi gerekiyormuş. Yani bazı hastaneler tedbirler alındığında fotoğrafçı kabul ediyormuş. Kendi doktoruma sordum, fotoğrafçıyı bırak, eşimin girmesine bile izin verilmediğini söylediDoğumdan sonra yanımda refakatçi kalacak eşimin doğuma girmesinde ne sakınca olabilir ki
Bırakın elimizi tutsunlar, terimizi silsinler.
Valla öyle haklisinBaşka Bi açıklaması olamaz ama dimi
Napalim bizi hayat bu hale getirdi
Ben de sabahtan beri yok sut zammi tereyag zammi herkesle bunu konusuyorum ne hallere geldik yaaNapalim bizi hayat bu hale getirdi![]()
Kız böyle yaptığımız halde bu haldeyiz imanımız gevriyo yapmasak naparız bilmiyorum
Valla zam zam hergüne bir zam desek ki hafi geldi bitti yok yani nerde duracak gercekten halimiz icler acısıBen de sabahtan beri yok sut zammi tereyag zammi herkesle bunu konusuyorum ne hallere geldik yaahaftaya dogum icin fiyatlari ogrencez bakalim neyle karsilascaz
Bu arada biz de tek bi paket var dedi kız telefonda senin yolladıklarını söyledim onlar odalar ile ilgili falan dedi o yüzden daha bi korktum
![]()
Allah büyük bebele rızklarıyla gelcekler inşallahhhhhKız böyle yaptığımız halde bu haldeyiz imanımız gevriyo yapmasak naparız bilmiyorum![]()
Valla herkesn evinde bu konular konusuluo napcaz bakalım yeni yılda neler bekliyosa bizi bi yandan pandemi bi yandan ekonomiValla zam zam hergüne bir zam desek ki hafi geldi bitti yok yani nerde duracak gercekten halimiz icler acısıpakete gelince orası istanbul bacım daha pahali olma ihtimali cok yüksek☹
Perşembe kontrol bende o zaman konuşayım tekrar dan ins paranin icindedir bizimdeKonusmakta fayda var o kanlar fazladir en az 500 küsür tutar diye dusunuyorm birdahakine sorucam insallah![]()
İnşallah kuzuucmmmAllahim kabul etmis kuzum cok sukur bak ne kavusuyosun yavrucagina dogduktan sonra okutursun mevlut yaparsin icin rahat olsun![]()