• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Amin canım inşaallah sağol.evet ikiz olduğundan bu derecesin dedi doktorda vr riskli diyor bakalım önümüzdeki günlerde neler cıkacak karsımıza Rabbim kararlamıstır elbet sağlıklıca hayırlıca gelirler inşaallah🙏 bugünü daha iyi gecirdim canım nekadar ilaç kullanmak istemesemde olmadı yine kullandım bakalım hayırlısı tez gecer inşaallah bulantılar. Bugün kan sonuclarını götürmeye gittik.hocam yine bi bakalım mı dedim kırmadı sağolsun Karnımdan yine bir baktık karnımdan da duyduk kalp atışlarını üç günde büyümüşler bile artık cok hızlı büyücek dedi. Rabbim sag salim hayırlıca hepimize almayı nasip etsin🙏
Aminnnn canım, risk her zaman var aynen. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin her ikisini de. İnsaallah ikisine bakarken ki şikayetlerini duyarız 😄 strese girdiğinde elini karnına koy konuş onlarla bugün doktorum söyledi. Kan kustum yemekle birlikte, ilk kez başıma geldi. Sabah kahvaltıyı erken yaptım akşama kadar bir şey yemedim. Susuz kalmaktan öğün atlamaktan ve en belirgin stresten oluyormuş. Elini karnına koyup bebekle konuş dedi yaptım, mide bulantım azaldı sanki

Evet canım euthyrox 150 mg kullanıyorum endişelenme canım troit değerleri ani değişebiliyor ilacı ayarlamak biraz zaman alıyor demek ki biraz daha mg yüksek ilaca ihtiyacın var bebeklerimiz tam olarak şuan troit hormonunu bizden alıyor bu yüzden yetersiz gelebiliyor bize de sen kesinlikle sabah aç karınla iç ve 1 saat sonra kahvaltını yap öyle de birşey ki hemen düşebiliyor çok şükür 🤲🏻
Çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur da düşer ☺️ Kahvaltıdan önce içiyorum mutlaka 3 hafta sonra tekrar bakılacak değerim inşallah o zaman düşmüş olur 🙏🏻 Senin de ilk bebeğin mi canım ☺️

Çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur da düşer ☺ Kahvaltıdan önce içiyorum mutlaka 3 hafta sonra tekrar bakılacak değerim inşallah o zaman düşmüş olur 🙏🏻 Senin de ilk bebeğin mi canım ☺
İnşallah düşer kuzum 🤲🏻🤲🏻 Evet canım ilk gebeliğim tek sıkıntım troit hastası olmamdı başka bir sıkıntımız yoktu ama hiç hamileliğim olmadı aşılama da tutmadı çok şükür ki tüp bebekle hamile kaldım 🤲🏻🤲🏻 Senin de ilk mi ?

Evet canım euthyrox 150 mg kullanıyorum endişelenme canım troit değerleri ani değişebiliyor ilacı ayarlamak biraz zaman alıyor demek ki biraz daha mg yüksek ilaca ihtiyacın var bebeklerimiz tam olarak şuan troit hormonunu bizden alıyor bu yüzden yetersiz gelebiliyor bize de sen kesinlikle sabah aç karınla iç ve 1 saat sonra kahvaltını yap öyle de birşey ki hemen düşebiliyor çok şükür 🤲🏻
Bende 50mg kullanıyorum inşallah normal seviyeye iner😊

İnşallah düşer kuzum 🤲🏻🤲🏻 Evet canım ilk gebeliğim tek sıkıntım troit hastası olmamdı başka bir sıkıntımız yoktu ama hiç hamileliğim olmadı aşılama da tutmadı çok şükür ki tüp bebekle hamile kaldım 🤲🏻🤲🏻 Senin de ilk mi ?
Allah miniğinizi size bağışlasın inşallah canım 🙏🏻 Benim de ilk gebeliğim daha önce hiç tiroid sıkıntım yoktu doktorum gebelik rutinlerini isteyince yüksek olduğunu gördü ve ilaç başladı ☺ İnşallah ilaç bize şifa olur bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. İnsanın ilk gebeliği olunca çok stresli oluyor her şey kafasına takılıyor 😞

merhaba kizlar 2 gun once erken hamilelik testi yaptim pozitif çıktı cumarteside adet gunum bir test daha yapacagım garanti olması için eger bir sorum olmazsa 30 nisan 2021 dogumum 🥰

aşırı halsizlik var bende şu an
bide ilk defa yemek çok agır geldi istifa ettim yiyemedim
bide arada kasıklarıma kıramp giriyor çıkıyor şu an

ilk gebeligim çok heycanlıyım sizce bunlar normal mü?

merhaba kizlar 2 gun once erken hamilelik testi yaptim pozitif çıktı cumarteside adet gunum bir test daha yapacagım garanti olması için eger bir sorum olmazsa 30 nisan 2021 dogumum 🥰

aşırı halsizlik var bende şu an
bide ilk defa yemek çok agır geldi istifa ettim yiyemedim
bide arada kasıklarıma kıramp giriyor çıkıyor şu an

ilk gebeligim çok heycanlıyım sizce bunlar normal mü?
Normal, şimdilik zaten adet belirtilerinle aynı olur.Bir iki ay sonra hamilelik belirtileri iyice gösterir kendini. Hayırlı olsun benimde ikinci gebeliğim.

Allah miniğinizi size bağışlasın inşallah canım 🙏🏻 Benim de ilk gebeliğim daha önce hiç tiroid sıkıntım yoktu doktorum gebelik rutinlerini isteyince yüksek olduğunu gördü ve ilaç başladı ☺ İnşallah ilaç bize şifa olur bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. İnsanın ilk gebeliği olunca çok stresli oluyor her şey kafasına takılıyor 😞
Evet canım önce kimsayasal mı dış gebelik mi sonra kese görüyoruz boş gebelik mi bakalım kalp atışını duyduktan sonra ne çıkaracağız başıma 🤪🤪 inşallah böyle böyle sağlıkla alalım hele birde uzun zaman geçip zor yollardan hamile kalınca o dahada beter paronaya yapıyor insanı

Ay canım valla yarın 10 da belli olacak inşallah güzel haberler veririm size boş gebeliğimde bu kadar mide yanması ve bulantı yoktu ordan acaba olabilirmi diyorum. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim size yarın
Güzel düşünüp güzeli çağıralım canım haberini bekliyorum yarın gözümden kaçmaması için etiketlersen sevinirim

Kızlar selammm,
Süreciniz nasıl gidiyor biz 8. Haftaya girdik bulantılarım 1 haftadır çok şiddetlendi doktorum onzyd verdi sürünmene gerek yok her gün içebilirsin dedi ama açıkcası ben pek ilaç taraftarı değilim. Ama gerçekten aç, susuz hamilelik yaşıyorum başımı kaldıramıyorum. Kusamasam bile sürekli öğürtüm var :KK43: Doğal önerebileceğiniz neler var. İlk hamileliğim olduğu için tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorum ♥🥰
Selam canım valla benim ilk hamileliğimle alakası yok bunun. Sürekli halsizim uykum var midem bulanıyor falan. İlkinde çok enerjiktim hiç midem bulanmazdı.. hı bir de sabahları bel ağrısıyla uyanıyorum.
Ben de ilk hamilelikte bulantı yaşamadığm için sana yardımcı olamıycam şuanda da aşırı rahatsız edici değil engelleyici bir şeye ihtiyaç duymadım :)

Merhaba Nisan anneleri 3 gundur kahverengi su gibi akintim geliyordu bugün test yaptim cift cizdi doktora gittim.kan verdim 230 cikti degerim. Hamileyim fakat kanamam vardi. Doktordan gelince iyice siddetlendi yatarken biranda kan geldi ve bir parca geldi. Düşük mü yaptim bilmiyorum. Doktorum endise etme dinlen 2 gun sonra testi yeniledigimizde anlariz dedi. Böyle kanamali geciren var mi? Bu arada adet duzensizligim var bir arkadasim icinde kalmis kan pihtisini atmis olabilirsin diyor bilemedim.
Canım merhaba... yaşadığın durum hakkında bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem.. inşallah düşük değildir de bebeğine kavuşursun çok geçmiş olsn Rabbim şifa versin

Merhaba Nisan anneleri 3 gundur kahverengi su gibi akintim geliyordu bugün test yaptim cift cizdi doktora gittim.kan verdim 230 cikti degerim. Hamileyim fakat kanamam vardi. Doktordan gelince iyice siddetlendi yatarken biranda kan geldi ve bir parca geldi. Düşük mü yaptim bilmiyorum. Doktorum endise etme dinlen 2 gun sonra testi yeniledigimizde anlariz dedi. Böyle kanamali geciren var mi? Bu arada adet duzensizligim var bir arkadasim icinde kalmis kan pihtisini atmis olabilirsin diyor bilemedim.
Benim doktorum kanama olursa bekleme gel dedi canım bence doktorunla bir görüş istersen

Hayırlı olsun, erken de görülebiliyor da en rahat karından ultrasonla 7 de keseyi 8 de kalp atışını duyuyorlar, hamilelikten yana sıkıntı olmadığı sürece çok gitme taraftarı değildim normalde hele bu virüs ortamında ama ben riskli hamilelikler geçirdiğim için bu seferde değişmedi, dün kanama olunca erkenden gittim yine.
Ne kadar geldi kanaman kuzum? Bel ağrın bar mı?progestan kullanıyorum ben ama normal giden betam da dün dengesiz çıktı.kaç haftalıksın

Back
X