Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle.bizim doktor da öyle düşünüyor tam anlamıyla.engellenemez kaygının fayda olmadığını düşük tehlikesi olan herkes biliyor ama kaygı sebebim belirsizlik canım.önümü görememe...2 kürtajım var ve yoruldum bu konuda artık...kanamam şükür kontrol altında ama iğnenin hatrına belli ki bel ağrımdan.Bazı doktorlar sağlıklı gebelik paraşütle atlasanda düşmez, sağlıksız gebelik pamuğa sarsan da düşer der, kendini olumsuza yönlendirme, endişelerinde haklısın ama ne sana, ne bebeğe faydası yok. Senin kanaman öyle endişeleneceğim kadar fazla da değilmiş
Anladım, olumsuz sonuç çok olunca hep aynı endişe, ve haklısın en zoru belirsizlik. Kontrol ne zaman?Aynen öyle.bizim doktor da öyle düşünüyor tam anlamıyla.engellenemez kaygının fayda olmadığını düşük tehlikesi olan herkes biliyor ama kaygı sebebim belirsizlik canım.önümü görememe...2 kürtajım var ve yoruldum bu konuda artık...kanamam şükür kontrol altında ama iğnenin hatrına belli ki bel ağrımdan.
Salı inşallah kuzum.Anladım, olumsuz sonuç çok olunca hep aynı endişe, ve haklısın en zoru belirsizlik. Kontrol ne zaman?
Canım belki ikiz olunca kalp oluşumu için ondan bekletmiştir.onlar aynı anda büyüyor ne de olsa...hiiiç kötü senaryoluk bir durum yok inşallah.umarım dediğin gibi olur kuzum...duygulandırdın beni kız....yazasimvar
M Montessoriannesi ikinizide doğum yaptım oyy ne zormus gazi hiç bitmiyor derken göreceğim insallah ve bende diyeceğim bakın ne günler atlattık.
Benim doktor kalp atışı felan dinletmedi kalbi oluşursa felan dedi jeton şimdi düştü belki kalbi bile oluşmadı benim haftamda kiler hep gördü
Rabbim neyi nasip ederse o olacak![]()
Ya valla ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. Kendimi kandıracak cümlem bile kalmadı.yazasimvar
M Montessoriannesi ikinizide doğum yaptım oyy ne zormus gazi hiç bitmiyor derken göreceğim insallah ve bende diyeceğim bakın ne günler atlattık.
Benim doktor kalp atışı felan dinletmedi kalbi oluşursa felan dedi jeton şimdi düştü belki kalbi bile oluşmadı benim haftamda kiler hep gördü
Rabbim neyi nasip ederse o olacak![]()
Canım kaç haftalık oldun kese görmeye gitmedin mi hiç inşallah sorunsuz geçer ve görürsün minik mucizeniHaberi aldığım dan beri bulutların üzerindeyim kızlar daha çok kücücügüz cok korkuyorum keseyi göremeyiz bi terslik olur diye 4 yıldır bu gunu bekliyorum rabbim isteyen herkese nasib etsin çok baska bi hismis çok şükür ki rabbim taddirdı![]()
Canım belki ikiz olunca kalp oluşumu için ondan bekletmiştir.onlar aynı anda büyüyor ne de olsa...hiiiç kötü senaryoluk bir durum yok inşallah.umarım dediğin gibi olur kuzum...duygulandırdın beni kız....
Ya valla ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. Kendimi kandıracak cümlem bile kalmadı.Hayırlısı diyorum sadece bi mucize olarak geldi en stresli en berbat dönemimde ve elimden bişey gelmiyor.
Senin umudun yine var bence sadece biraz daha bekliceksin. Herşey yoluna bir girse de bu kadar boşa ağlamışım desem keşke
Hayırlı haberler inşallah...Canımsın ben okudukça dua ediyorum rabbim çok isteyenlere nasip etsin sağ saglim
Doktor dedi tek kese tabi 2 yumurta ya bolunurmu garanti yok ama şimdilik tek dedi bende 1 ine randevu aldim
Mucize bak adı üstünde biraz taşlı bir yol olcak ama mucizen insallah sağ sağlık senle olcak❤
Ben kova burcuyum cidden hislerim çok kuvvetlidir hiç hiç güzel şeyler hissetmiyorum kendime![]()
Canım çok geçmiş olsun sağ sağlim kucağına alırsın inşallahKızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla. Kalp atışı var şükür
o kalp atısı dünyalara bedel ❤ şuan bidaha gidip yine dinlemek istiyorum yetmiyo
Ben kalp atışını duymaya 8 haftada felan gidersem yani 2 hafta sonraya eylül 5 6 giderim hatta gitmeyide dusunmuyorum
5 haftaligim bnde keseyi bebeği gördüm çok minnakHaberi aldığım dan beri bulutların üzerindeyim kızlar daha çok kücücügüz cok korkuyorum keseyi göremeyiz bi terslik olur diye 4 yıldır bu gunu bekliyorum rabbim isteyen herkese nasib etsin çok baska bi hismis çok şükür ki rabbim taddirdı![]()
İns canım benimKızlar bende sat 25 Temmuz dün beta 772 geldi doktor hiçbirşey demedi daha çok erken 2 gün sonra yine kan ver dedi inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz
yaaaa kuzuumm gördünn mü bakk. Sen boş gebelik derken bebeginn sana supriz yapmış. Çok sevindim sağlıklı ilerlesin inşallah ❤Kızlarrrr duyduk kalp atısını 7 haftalık dedi allahım şok oldumbunu yazmayı hiç düşünmüyodum
Kaç haftalık hamilesin canım bn gittim doktor 4 buçuk haftalık dedi bebekte köşede vardıHaberi aldığım dan beri bulutların üzerindeyim kızlar daha çok kücücügüz cok korkuyorum keseyi göremeyiz bi terslik olur diye 4 yıldır bu gunu bekliyorum rabbim isteyen herkese nasib etsin çok baska bi hismis çok şükür ki rabbim taddirdı![]()