Merhabalar, biz Ankara'da dr gormeye gittik. Olcumleri yapti. Kafasina boyuna kilosuna bakti. Kafasi boyu iyi de kilo 7100,13 aylik iste. Kilosu daha iyi olabilirdi dedi. O kadar cok sey yapiyorum ki yemesi icin, birden gozlerim doldu aglamaya basladim. Dr moral vermek icin normal olur dedi
O kadar yorucu ki o dengeyi tutturmak. Israrci olmayip cocugu biktirmadan guzel ve cesitli seyler hazirlamak, sonucunda da bogazindan ne gecerse gecsin kardir kafasina girmek. Tek mesaim yemek hazirlamak. O uyudugunda da uzun vadede hazirlanacak seyleri hazir hale getirmek...
Doktorun tavsiyesi meme verme oldu. Gece asla meme verme, yemek az yerse veya yemezse yine verme!! Cabaliyorum...
Doktordan sonra esimin memleketinde bir koye gittik. Balkanlarda cok guzel bir koy. Orada yemeye basladi. Sanki mucize oldu. Cocuk birden toparlanmaya basladi. Her sey dogal, biraz kalabalik da gordu tabi. Yolda arabasinda gezinirken manavda kirazi isaret ediyor veriyorum arka arkasina yiyordu. Simdi evimize geldik oradan ayrildk tekrar ayni duzen yemekler hep yerde
Iklimin yemeklerin etkisi mi oldu anlamadim ama islerden vakit ayirip gun sayiyorum tekrar gitmeye. Orada da yemeklerini ben hazirladim ben yedirdim, nasil oldu anlamadim. Geceleri de uyandi emzirdim ustelik baska turlu sakinlestiremiyorum zaten.
Orada ilk defa muzige eliyle ritim tutar gibi tepki vermeye basladi. Yemek yiyip de guclenince ozguveni de yerine geldi. 1 haftada gozle gorulur bicimde nasil da degisti minigim.
Istah, yemek, beslenme konularini tekrar tekrar acip caninizi sikmak istemem ama kafayi takmis haldeyim, benim gundemim de bu.