Bana biri dediki cocuk ek gidaya basladimi sütten kesecen. Cok sinirlendim, senin yetistirdigin cocuk en gec 50 yasinda seker, tansiyon, kemik erimesi ve daha bilmedigin bisürü hastaliga yakalanacak biliyormusun cünkü anne sütünü az aldigi icin dedim. Aaa öylemiymis ben cocuguma zarar vermisim ozaman nebileyim eskiden böyleydi bide ilk sütü vermiyorduk zehirliymis diye. Yani asil önemli olan ilk sütü bile vermemis cok aci. Kiz kardesimin kizi 3 yasina girecek hala emziriyor, kizi dogar dogmaz küveze girdi ve hemsireler o ilk sütü kulak cöpüyle bebege emdirdiler 1 damlacik bile alsa kardir diye.Maşallahsanki öocuga anne sütü verdiğim için beni suçlıcaktı öyle bi yaklaşım ama şimdi sizler sayesinde bilinçlendim bidaha konusu gelsin vercem cevabınıı.
Hayatimda ilk kez duyuyorum ek gida baslandiginda sut kesilir diye.yani bence o bir taraflarindan uydurmus.Bana biri dediki cocuk ek gidaya basladimi sütten kesecen. Cok sinirlendim, senin yetistirdigin cocuk en gec 50 yasinda seker, tansiyon, kemik erimesi ve daha bilmedigin bisürü hastaliga yakalanacak biliyormusun cünkü anne sütünü az aldigi icin dedim. Aaa öylemiymis ben cocuguma zarar vermisim ozaman nebileyim eskiden böyleydi bide ilk sütü vermiyorduk zehirliymis diye. Yani asil önemli olan ilk sütü bile vermemis cok aci. Kiz kardesimin kizi 3 yasina girecek hala emziriyor, kizi dogar dogmaz küveze girdi ve hemsireler o ilk sütü kulak cöpüyle bebege emdirdiler 1 damlacik bile alsa kardir diye.
Anne sütü gibi bi nimet varken insanlar neden böyle anlamıyorum emsin kUzucuum emsin yeter kiBana biri dediki cocuk ek gidaya basladimi sütten kesecen. Cok sinirlendim, senin yetistirdigin cocuk en gec 50 yasinda seker, tansiyon, kemik erimesi ve daha bilmedigin bisürü hastaliga yakalanacak biliyormusun cünkü anne sütünü az aldigi icin dedim. Aaa öylemiymis ben cocuguma zarar vermisim ozaman nebileyim eskiden böyleydi bide ilk sütü vermiyorduk zehirliymis diye. Yani asil önemli olan ilk sütü bile vermemis cok aci. Kiz kardesimin kizi 3 yasina girecek hala emziriyor, kizi dogar dogmaz küveze girdi ve hemsireler o ilk sütü kulak cöpüyle bebege emdirdiler 1 damlacik bile alsa kardir diye.
Benim Kv. De oyle 6 ay olunc birakmak lazimmis yemek yemezmis..Hayatimda ilk kez duyuyorum ek gida baslandiginda sut kesilir diye.yani bence o bir taraflarindan uydurmus.ya da annesi kayonvalidesi kimse o uydurmus boyle bisi olur mu ek gidaya 6 ayda baslanio bas bas bagriolar anne sutu min 1 sene mumkunse 2 sene die nerden duymus bunu birde sorgulamadan uygulamis.Valla beyin bedava birde akil verio
He cocuk ek gida almaz die mi kesiolar.O zaman anne sutu alsin besin almasinBenim Kv. De oyle 6 ay olunc birakmak lazimmis yemek yemezmis..
Cahil cahil konusmalar oglumda yedi başımı 2 sene en son ben karar veririm biraktiracagim zamani siz karismayin dedim.
Ona kalsa tatlı tuzlu pasta ne varsa verir..He cocuk ek gida almaz die mi kesiolar.O zaman anne sutu alsin besin almasinhos benim kizim hareketlendiginden beri tek sut yetmiyor cabuk yakiyor
Canım yabancı bilmesi önemli miymiş?Elinle oyuncak tutup tutmamasina baktı, oyuncagi takip ediyor mu ona bakti.
Yabancı biliyor mu mesela?
Ona kalsa tatlı tuzlu pasta ne varsa verir..
Gecen gun hazır meyve suyu icirtmeye calisirkan yakaladım..
Oglum babaanne verme kardesimi zehirleyeceksin diyordu o sese girdim..
Size cocuk emanet edilmez bir daha boyle bir sahne yasamak istemiyorum dedim..
Bir de kendisini boyle aşırı bilgili olarak gorur o moderndir falan..
Hic hazetmem kendisinden..
Evet canım saglikli oldugunu gosterir dedi.Canım yabancı bilmesi önemli miymiş?
Ay evet o kardesine bir sey olacak diye cok korkuyor.Çocuk daha mantikli baksana,Masallah tepkisini de koymus.aferin.
Minnosum ya.Akilli bidikAy evet o kardesine bir sey olacak diye cok korkuyor.
Benim bebeğim de geri geri gidiyor yönünü değiştiriypr ama emeklemiyor ve daha biyere tutunup kalkmıyorMaşallah kuzuma bizimki tembel galiba. Dedikleirnin hiçbirini yapmıyor. Sıkıntı yoktur ya değil mi diğer bebeklerde durumlar ne acaba
Bu konudan o kadar muzdaribim ki yabancı birini görsün koala gibi yapışıyor bana. Birisi onu sevmeye kalktığında ağlamaya başlıyor kimsenin kucağına gitmiyorEvet canım saglikli oldugunu gosterir dedi.
Yabancilardan korkar gitmek istemez dedi.
Benim kız cok agliyor eve yabanci biri gelince
Maşallah onaAy evet o kardesine bir sey olacak diye cok korkuyor.
Benimki de oyleBu konudan o kadar muzdaribim ki yabancı birini görsün koala gibi yapışıyor bana. Birisi onu sevmeye kalktığında ağlamaya başlıyor kimsenin kucağına gitmiyor
Ayyy allah korusun o kadından beniMaşallah onabu arada o modern geçinen herşeyi bildiğini düşünen 50 60 yaş kuşağına dikkat etmek lazım
Benim üvey kayinvalidem oyleydi 8 senedir gorusmuyorz oyle mutluyum ki.Ayilip bayiliyordu.Konustugumu bambaska anlatiyordu bize maddi manevi cok zarari oldu halada vae ama en azindna onsuz yasiyorm buda karsiligi..Ayyy allah korusun o kadından benicocukları da.
Valla anlatsam bitmez film gibidir kendisi acayip entrika yalan dolan her sey var kendisinde.
Yapar eder ben yapmadim oglum der aglar masum masum oturur
O yuzden mumkun oldugunca uzak tutuyorum kendimden de cocuklardan da
En guzeli irtibatı kesmekte iste..olmuyor..Benim üvey kayinvalidem oyleydi 8 senedir gorusmuyorz oyle mutluyum ki.Ayilip bayiliyordu.Konustugumu bambaska anlatiyordu bize maddi manevi cok zarari oldu halada vae ama en azindna onsuz yasiyorm buda karsiligi..
Ben de yapamıyorum arkamdan ağlıyor bacağıma yapışıyor başkalarının kucağına gitmiyor arkadaşlarım anormalmiş gibi bakıyor hatta ben bu durum normal mi acaba diye İzmir’de bir doktora sordum.Normal dediBenimki de oyle
Bir de kapıdan cıkamıyorum ben hocbor is yapamiyorum
Benimki de oyle
Bir de kapıdan cıkamıyorum ben hocbor is yapamiyorum
Ya insan ortamda tuhaf oluyor tabii o davranislari karsisinda.Ben de yapamıyorum arkamdan ağlıyor bacağıma yapışıyor başkalarının kucağına gitmiyor arkadaşlarım anormalmiş gibi bakıyor hatta ben bu durum normal mi acaba diye İzmir’de bir doktora sordum.Normal dedi♀