Biz her ay kontrole gidiyoruz, hiç bıngıldağı kapanmaya yakın bile demedi doktorumuz.%15persentilde doğduğundan beri. Bu gittiğimiz doktor da çocuk alerji profesörü. Rutin boya, kiloya da bakıyormuş. 20 gün önce gittik 43.5 çıktı bugün önce yine 43,5 dedi ben aaa en son geldiğimizde de o kadardı diyince zaten bıngıldak da kapalı dedi. Her ay kontrol ettirin mutlaka dedi. Ben bu konuda zatıen hep tedirgin olduğum için elim ayağım boşaldı. Ya ama bende mi bir gariplik var doktorda mı, tabii doktordan iyi bilecek değilim ama benim bildiğim bıngıldak kafanın ön tarafında çukur olan yer, nabız gibi atıyor hatta, bütün doktorlar da oraya bakıyor bu kafasının tepesinde bir yere koydu elimi bak sert dedi, burası bıngıldak mı ki n demeye çekindim. Bu konu benim sınavım sanırım. Hep karşıma çıkıyor, tam ikna oluyorum öyle bir şey yok diye hop tekrar ilk kareye dönüyorum. İki aylıkken göz doktoru bu çocuğun kafa kemikleri erken sertleşmiş dedi ondan sonra 5 6 tane çocuk doktoru ve beyin cerrahına gösterdim hepsi göz doktoru ne anlar çocuk çok sağlıklı dedi tam ikna oldum bu çıktı yine içim daralıyor. Bebeğim de çok hareketli maşallah 6, 5aylıktan bu yana emekliyor, tutunarak kalkıyor. Dikkati iyi göz teması var ama çok korkuyorum böyle dediklerinde. Bu arada d vitamini veriyorum her gün ama bıngıldağın erken kapanmasına sebep olur diyor nette, doğru mu bilemedim