- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
5+2de benimde sadece kese göründü inşallah bebegimizids görürüz kalp atışı duyarız sağlıklı olurlar. Şuan görünen sıkıntım pembe akıntılar 2 gündür yoktu bugün yine geldi çok endisiyimHemen moralini bozma benimde görünmedi. Hatta doktor başta görünecek gibi dedi. Sonra görünmeyince de sorun yok daah görünü dedi. 5+5 im bende bugun.
Vajinal da baktı normalde ikisindede göremedi yolk bile yok dediYa dur hemen moralini bozma kese gelişimi falan nasılmış karından mi muayene oldun belki küçük olduğu için görünmedi vajinal görünebilirdi beklemekte fayda var
Benmde 5+5 bgun 2 hafta içinde görünmezse kürtaj yaparız dediHemen moralini bozma benimde görünmedi. Hatta doktor başta görünecek gibi dedi. Sonra görünmeyince de sorun yok daah görünü dedi. 5+5 im bende bugun.
Inşallah cnm.insallah bekliycez bakalm.yapcak bisey yok zatenAllah ol derde olur canim moralini bozma lütfenYsmnondr
5+5 BGUNŞu an tam olarak kaçsın
inşallah görünür ya. Bende Cumartesi günü kendi doktoruma gidicem korktum bak ben de şimdi.Vajinal da baktı normalde ikisindede göremedi yolk bile yok dedi
Benmde 5+5 bgun 2 hafta içinde görünmezse kürtaj yaparız dedi
5+5 BGUN bnm canm vajinalde baktı karından da yolk bile oluşmamış dediKaçıncı haftadasın canım benimde 5+6 da boştu 5 gün sonra görüldü karından
Doz ayarlamadılar bana kırklarelinde yaşıyorum ben hiç ilgi alaka yok bgun fakülteye gitmiştim başka şehre orda bisey demediler hiçCanım iğne dozunu ayarlamışlar mıydı test yapıp.bana kullandığın doz az geldi.sen nerede yaşıyorsun.
Benim vajinalden bakmamıstı o zaman oluşmudur bilmiyorum. İnşallah 2 hafta sonra görürsün bende haziranda boş gebelik gecirdim Temmuzda tekrar hamile kaldım moralini bozma allah büyüktür inşallah5+5 BGUN bnm canm vajinalde baktı karından da yolk bile oluşmamış dedi
Kesinlikle dozun yeterli olmadığı için bebek gelişmiyor.senin üç geninde de sıkıntı var lütfen iyi bi doktor bulup ona git.perinatoloğa gitmen lazım.doktora kendin söyle bu dozun yeterli olduğunu siz nereden biliyorsunuz de.İğne dozunu ayarlamak için gebelikte antifaktör testi yapılıyor.ona göre doz ayarlanıyor.sen 0.4 vuruyorum deyince ben yetersiz olduğunu anlemıştım ama yazmamıştım.inşallah 1 haftaya bebekte görülür yolk sacı da canım.belki erkendir dur bakalım.Doz ayarlamadılar bana kırklarelinde yaşıyorum ben hiç ilgi alaka yok bgun fakülteye gitmiştim başka şehre orda bisey demediler hiç
Canım morelini bozma lütfen 2 hafta daha bekle umarım. Bebişin seninledir daha çok erken ben 5+2 de sadece kese gördüm ve 7+4 de kalp atışı için gittim5+5 BGUN bnm canm vajinalde baktı karından da yolk bile oluşmamış dedi
Kızlar kese bombosmus şuan çok moralim bozuldu hiçbişey sormayı akıl edemedim kontrol etcez sürekli dedi görünmesi lazımdı flan galiba ilerlemiycek herşey yolundaydı oysaki
Bnm öyle basit olmuyo pek canm hep bi problem ciktigindan çok bezdim artikBenim vajinalden bakmamıstı o zaman oluşmudur bilmiyorum. İnşallah 2 hafta sonra görürsün bende haziranda boş gebelik gecirdim Temmuzda tekrar hamile kaldım moralini bozma allah büyüktür inşallah
Perinatolojiydi gönderdikleri bölüm orda baktılar cnm daha önce lekelenme oldu diyince belki kan pıhtısı vardır ondan yaramamışızdır flan filan biseyler dedi sonrada içinde kan pıhtısı varsa zaten gelişmez dedi salak etti gönderdi beni resmen hiçbişey soramadimKesinlikle dozun yeterli olmadığı için bebek gelişmiyor.senin üç geninde de sıkıntı var lütfen iyi bi doktor bulup ona git.perinatoloğa gitmen lazım.doktora kendin söyle bu dozun yeterli olduğunu siz nereden biliyorsunuz de.İğne dozunu ayarlamak için gebelikte antifaktör testi yapılıyor.ona göre doz ayarlanıyor.sen 0.4 vuruyorum deyince ben yetersiz olduğunu anlemıştım ama yazmamıştım.inşallah 1 haftaya bebekte görülür yolk sacı da canım.belki erkendir dur bakalım.
yolk kesesi görünseydi o zman oluşurdu flan ama oda olmayınca çok umutsuzum şuanCanım morelini bozma lütfen 2 hafta daha bekle umarım. Bebişin seninledir daha çok erken ben 5+2 de sadece kese gördüm ve 7+4 de kalp atışı için gittim
Inşallah görünür haftaya benmde geç olsun ama gelişsin yeterki değerimde çok hızlı artmıştı çok umutluyduk bu seferHiç stres yapma .. İnşallah daha gelişmek üzeredir. Bekle bakalım burada arkadaşların bazısında geç göründü Allah büyük..
Canım benim benim de 5+2 de yolk falan gözükmedi küçük bir keseydi sadece sen rabbim dua et canını sıkma pozitif ol herşey güzel olucak inanki. Doktorlar acımasız malesef bu konulardaBnm öyle basit olmuyo pek canm hep bi problem ciktigindan çok bezdim artik
Perinatolojiydi gönderdikleri bölüm orda baktılar cnm daha önce lekelenme oldu diyince belki kan pıhtısı vardır ondan yaramamışızdır flan filan biseyler dedi sonrada içinde kan pıhtısı varsa zaten gelişmez dedi salak etti gönderdi beni resmen hiçbişey soramadim
yolk kesesi görünseydi o zman oluşurdu flan ama oda olmayınca çok umutsuzum şuan
Kuzum daha erken gözükür illaki. Doktorlar niyeyse hemen en kötüsünü söylerler. Asla iyi bişe demezler. Sen hic takma kafana bende 5.haftamda sadece kesemi görmüştüm diğerinde. Bu cok normalInşallah görünür haftaya benmde geç olsun ama gelişsin yeterki değerimde çok hızlı artmıştı çok umutluyduk bu sefer
5+2de benimde sadece kese göründü inşallah bebegimizids görürüz kalp atışı duyarız sağlıklı olurlar. Şuan görünen sıkıntım pembe akıntılar 2 gündür yoktu bugün yine geldi çok endisiyim
Benimde öyle hiç birimiz neyiz bilmiyoruzki doğana kucağına alana kadar herşey olabilir tek yapmamız gereken dua etmekKuzum daha erken gözükür illaki. Doktorlar niyeyse hemen en kötüsünü söylerler. Asla iyi bişe demezler. Sen hic takma kafana bende 5.haftamda sadece kesemi görmüştüm diğerinde. Bu cok normal
Daha nelerle karsılazcagız bilmiyoruz tabi. Ama su doktorlarda evham yaptırmasalar keşke. Boşa strese sokuyolarBenimde öyle hiç birimiz neyiz bilmiyoruzki doğana kucağına alana kadar herşey olabilir tek yapmamız gereken dua etmek
10 kişisel 3 4u duuydu 5 6 miz duymadı lütfen kızlar ezan okunuyor rabbim sağ sağlık geç hiç olmadan nasip etsin hepimize insallahhhh
Daha nelerle karsılazcagız bilmiyoruz tabi. Ama su doktorlarda evham yaptırmasalar keşke. Boşa strese sokuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?