- 25 Şubat 2020
- 792
- 567
- 33
Doktoru arasana canım...pedi dolduruyor mu?Kanamam deli gibi devam ediyor yaama ağrı sızı yok anlamıyorum valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktoru arasana canım...pedi dolduruyor mu?Kanamam deli gibi devam ediyor yaama ağrı sızı yok anlamıyorum valla
Pedime hiç gelmiyor ama gelse şimdiye kadar kac tane doldurmuştu. Sadece wcye çıkarken geliyor durmuyor durunca ikincide tekrar başlıyor. Doktorun numarası bende yok hastane görüştürdü sadeceDoktoru arasana canım...pedi dolduruyor mu?
Canım eğer artarak devam ediyor ve kırmızı renkteyse hemen git.Pedime hiç gelmiyor ama gelse şimdiye kadar kac tane doldurmuştu. Sadece wcye çıkarken geliyor durmuyor durunca ikincide tekrar başlıyor. Doktorun numarası bende yok hastane görüştürdü sadece
Ne güzel. Her şey yolunda gider inşallah. Nerde tedavi gördünüz? Ben Bahçeci Umut'a gittim. Öncesi de var tabii. Doktorum bundan sonraki 5-6 haftaya dikkat edin dedi. Düşük riski olabilir diye. 2 hafta sonra kontrolüm var. Hem tüp bebek merkezine, hem de uzun zamandır gittiğim kadın doğum uzmanına gidiyorum. Sanırım bir süre böyle devam edeceğim. Her şey yoluna girip içim rahatlayana kadar. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben coraspirin, jel (sabah akşam) 3 günde bir de progestan iğne oluyorum.Yaaaa canım bende 27 temmuzda transfer oldum 5.gün embriyosu kalp atışını bizde 21 ağustosda duyduk şükürler olsun![]()
Cnm o bulantı hissi bende de var hem gabızım hem de ağzıma kadar midem dolu gibi kahvaltıyı güzel yapıyorum sonra tiksinme gibi bulantı geliyo. Akşam hiç yiyemiyorum. Yaklaşık 1 kilo verdim bu haftaKızlar mütemadiyen devam eden bel ağrım kesildi...çok ayakta kalınca ancak olur oldu.o kadar rahatsız ediyordu ki çok mutluyum bu durumaanlamadığım dün ve bugün bulantılarım geri geldi.sabah diş fırçaladıktan sonra başlıyor tüm gün içim kalkıyor ama kusma durumu falan değil öyle...
Peki bol su içiyor musun canım idrarın ondan koyulaşmış olabilir mi kasık ağrısı bend ede vardı düşük riskim var ağır kaldırma dikkat etHanımlar bisey sorcam cok özür diliyorum 2 3 gündür kasiklarimda ağrı var ve idrarimin rengi tupturuncu çok korkuyorum![]()
Ben de 1 kilo vermişim.Cnm o bulantı hissi bende de var hem gabızım hem de ağzıma kadar midem dolu gibi kahvaltıyı güzel yapıyorum sonra tiksinme gibi bulantı geliyo. Akşam hiç yiyemiyorum. Yaklaşık 1 kilo verdim bu hafta
Ayy evet Cook tatlılar Cook hazel favorimdiKısmetle gelir bebişlerher şeyden iki tane almak da güzel olur.
Tlc de kalabalık aile diye bir program vardı görmüş müydün, beşizler olmuştu evde her şeyden beş tane vardıçok seviyordum onları izlemeyi
Önemli değil cnm sonra fazlasıyla alırız zaten bebek ilk aylar depolardan besleniyor gelecek aylar daha da güzel beslenmeliyizBen de 1 kilo vermişim.
benimde hazel favorimm yine yayınlanıyo dün vardıAyy evet Cook tatlılar Cook hazel favorimdi
YouTube da eklendikçe bakıyorum bende canım. Bir de aşırı pintiler var bu haftaki bölüme bakarken kusacaktım oyle ki tuhaf alışkanlıkları varbenimde hazel favorimm yine yayınlanıyo dün vardı![]()
onlara bakmak istemiyorumYouTube da eklendikçe bakıyorum bende canım. Bir de aşırı pintiler var bu haftaki bölüme bakarken kusacaktım oyle ki tuhaf alışkanlıkları var![]()
Valla nasıl sabırlı bir kadın Daniel maşallah onun anneliği örnek yani bizler çabuk kızmaya meyilliyiz sanki. Yani benim gözlemlerimonlara bakmak istemiyorumbende youtube da izliyodum ara ara cok zorlar ama o kadar tatlılar ki 5 bebek :)
Ciddi misin ya aynı zamanlarda oradaymışız tesadüfe bakar mısın ben senden bir gün önce transfer olmuşum canım bende bahçeci umutta Cem hocada tedavi gördümNe güzel. Her şey yolunda gider inşallah. Nerde tedavi gördünüz? Ben Bahçeci Umut'a gittim. Öncesi de var tabii. Doktorum bundan sonraki 5-6 haftaya dikkat edin dedi. Düşük riski olabilir diye. 2 hafta sonra kontrolüm var. Hem tüp bebek merkezine, hem de uzun zamandır gittiğim kadın doğum uzmanına gidiyorum. Sanırım bir süre böyle devam edeceğim. Her şey yoluna girip içim rahatlayana kadar. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben coraspirin, jel (sabah akşam) 3 günde bir de progestan iğne oluyorum.
Ya bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Doktoruna sordun mu? Benim de 19 temmuzda peçeteye lekeler şeklinde gelmeye başladı ama kırmıza dönmesi 22 temmuzdu. Adet başlangıcım 19 temmuz mu 22 temmuz mu merak ediyorum. 22 temmuzsa erken yumurtladım. 19 temmuzsa normal zamanda yumurtladımBenim normalde adet olduğum tarih 13 temmuz aksamıydı ama adetten 2 3 gün once pembe lekeleñmelerin gelirdi son adet tarihim 13 temmuz demi![]()
Ben tüp bebek tedavisi görürken doktorum söylemişti lekelenme başlangıcı değil yoğun kanama ne zaman olursa adetin ilk günü o olur demişti hep ona göre tüp bebek tedavisinde ilaçlara başlamıştıkYa bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Doktoruna sordun mu? Benim de 19 temmuzda peçeteye lekeler şeklinde gelmeye başladı ama kırmıza dönmesi 22 temmuzdu. Adet başlangıcım 19 temmuz mu 22 temmuz mu merak ediyorum. 22 temmuzsa erken yumurtladım. 19 temmuzsa normal zamanda yumurtladımmerak ediyorum hangisi sat
![]()
Sizinle günlerimiz aynı. Bende hiç kanama yaşamadım sadece adetimin ilk günü sulu kahve rengi leke geldi ve kesildi yerleşme kanaması yada üstüne görme dedikleri olaydı sanırım. Her hamilelik ve her bünye aynı olmuyor yaşamamanda çok normal misal ilk gebelgimde 3 aya yakın lekelenme kanama yaşadım iğnelerle ilaclarla geçmişti bu farklıMerhaba arkadaşlar, ben de 6. Haftaya giriyorum inşallah, bir şey sormak istiyorum. Çoğu kişide kanama olduğunu okuyirum. Bende şimdiye kadar hiç olmadı. Kanama olmasının nedeni nedir bilen var mi