• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar mütemadiyen devam eden bel ağrım kesildi...çok ayakta kalınca ancak olur oldu.o kadar rahatsız ediyordu ki çok mutluyum bu duruma :21: anlamadığım dün ve bugün bulantılarım geri geldi.sabah diş fırçaladıktan sonra başlıyor tüm gün içim kalkıyor ama kusma durumu falan değil öyle...

Yaaaa canım bende 27 temmuzda transfer oldum 5.gün embriyosu kalp atışını bizde 21 ağustosda duyduk şükürler olsun 🤲🏻🤲🏻
Ne güzel. Her şey yolunda gider inşallah. Nerde tedavi gördünüz? Ben Bahçeci Umut'a gittim. Öncesi de var tabii. Doktorum bundan sonraki 5-6 haftaya dikkat edin dedi. Düşük riski olabilir diye. 2 hafta sonra kontrolüm var. Hem tüp bebek merkezine, hem de uzun zamandır gittiğim kadın doğum uzmanına gidiyorum. Sanırım bir süre böyle devam edeceğim. Her şey yoluna girip içim rahatlayana kadar. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben coraspirin, jel (sabah akşam) 3 günde bir de progestan iğne oluyorum.

Kızlar mütemadiyen devam eden bel ağrım kesildi...çok ayakta kalınca ancak olur oldu.o kadar rahatsız ediyordu ki çok mutluyum bu duruma :21: anlamadığım dün ve bugün bulantılarım geri geldi.sabah diş fırçaladıktan sonra başlıyor tüm gün içim kalkıyor ama kusma durumu falan değil öyle...
Cnm o bulantı hissi bende de var hem gabızım hem de ağzıma kadar midem dolu gibi kahvaltıyı güzel yapıyorum sonra tiksinme gibi bulantı geliyo. Akşam hiç yiyemiyorum. Yaklaşık 1 kilo verdim bu hafta

Hanımlar bisey sorcam cok özür diliyorum 2 3 gündür kasiklarimda ağrı var ve idrarimin rengi tupturuncu çok korkuyorum o_O
Peki bol su içiyor musun canım idrarın ondan koyulaşmış olabilir mi kasık ağrısı bend ede vardı düşük riskim var ağır kaldırma dikkat et

onlara bakmak istemiyorum :KK70: bende youtube da izliyodum ara ara cok zorlar ama o kadar tatlılar ki 5 bebek :)
Valla nasıl sabırlı bir kadın Daniel maşallah onun anneliği örnek yani bizler çabuk kızmaya meyilliyiz sanki. Yani benim gözlemlerim 😅

Ne güzel. Her şey yolunda gider inşallah. Nerde tedavi gördünüz? Ben Bahçeci Umut'a gittim. Öncesi de var tabii. Doktorum bundan sonraki 5-6 haftaya dikkat edin dedi. Düşük riski olabilir diye. 2 hafta sonra kontrolüm var. Hem tüp bebek merkezine, hem de uzun zamandır gittiğim kadın doğum uzmanına gidiyorum. Sanırım bir süre böyle devam edeceğim. Her şey yoluna girip içim rahatlayana kadar. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben coraspirin, jel (sabah akşam) 3 günde bir de progestan iğne oluyorum.
Ciddi misin ya aynı zamanlarda oradaymışız tesadüfe bakar mısın ben senden bir gün önce transfer olmuşum canım bende bahçeci umutta Cem hocada tedavi gördüm 🥰🥰 bende crinone jel iki günde bir 2 tane progestan iğne corasprin ve 2 tane vitamin içiyorum sen hangi doktorda oldun canım 😊😊

Benim normalde adet olduğum tarih 13 temmuz aksamıydı ama adetten 2 3 gün once pembe lekeleñmelerin gelirdi son adet tarihim 13 temmuz demi🤔
Ya bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Doktoruna sordun mu? Benim de 19 temmuzda peçeteye lekeler şeklinde gelmeye başladı ama kırmıza dönmesi 22 temmuzdu. Adet başlangıcım 19 temmuz mu 22 temmuz mu merak ediyorum. 22 temmuzsa erken yumurtladım. 19 temmuzsa normal zamanda yumurtladım🤔 merak ediyorum hangisi sat🙊

Merhaba arkadaşlar, ben de 6. Haftaya giriyorum inşallah, bir şey sormak istiyorum. Çoğu kişide kanama olduğunu okuyirum. Bende şimdiye kadar hiç olmadı. Kanama olmasının nedeni nedir bilen var mi

Ya bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Doktoruna sordun mu? Benim de 19 temmuzda peçeteye lekeler şeklinde gelmeye başladı ama kırmıza dönmesi 22 temmuzdu. Adet başlangıcım 19 temmuz mu 22 temmuz mu merak ediyorum. 22 temmuzsa erken yumurtladım. 19 temmuzsa normal zamanda yumurtladım🤔 merak ediyorum hangisi sat🙊
Ben tüp bebek tedavisi görürken doktorum söylemişti lekelenme başlangıcı değil yoğun kanama ne zaman olursa adetin ilk günü o olur demişti hep ona göre tüp bebek tedavisinde ilaçlara başlamıştık 😌

Merhaba arkadaşlar, ben de 6. Haftaya giriyorum inşallah, bir şey sormak istiyorum. Çoğu kişide kanama olduğunu okuyirum. Bende şimdiye kadar hiç olmadı. Kanama olmasının nedeni nedir bilen var mi
Sizinle günlerimiz aynı. Bende hiç kanama yaşamadım sadece adetimin ilk günü sulu kahve rengi leke geldi ve kesildi yerleşme kanaması yada üstüne görme dedikleri olaydı sanırım. Her hamilelik ve her bünye aynı olmuyor yaşamamanda çok normal misal ilk gebelgimde 3 aya yakın lekelenme kanama yaşadım iğnelerle ilaclarla geçmişti bu farklı ☺️

Back
X