• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

merhaba herkese. 1.5 yıldır tüp bebek için uğraşıyordum. Bu ikinci transferim. İlki kimyasal oldu. Son regl tarihim 13 Temmuz. 28 Temmuz'da 5. gün embriyosu transferi oldum. 20 Ağustos'ta kalp atışını duyduk. Benzer günlerde olan kimler var?
Yaaaa canım bende 27 temmuzda transfer oldum 5.gün embriyosu kalp atışını bizde 21 ağustosda duyduk şükürler olsun 🤲🏻🤲🏻

Herkese merhaba.. 2016 Eylül anneleri ile başlamıştım foruma ama eylüle varamadan temmuz annesi olmuştum:anne: Bu sefer planlı değil süpriz bir bebek oldu.Hayırlısı bakalım. Hiç bir belirtim , hissiyatım yok henüz mide bulantısıda başlamadı. Geçen seferkinden çok farklı.2 gün önce keseyi gördük. Cuma tekrar kontrol var.

Benim 3. Gebeliğim canım iki oğlum var 5-6 yasındalar ikisinin arası 1 yas hemen hamile kalmıştım o yüzden biraz zordu ikiz gibi büyüdüler. Seninki doğana kadar 2 yası bulur heralde yi. Çok güzel ama aralarının yakın olması beraber oynuyorlar beraber uyuyorlar okula beraber gidiyorlar. Tek olsaydı bu karantinayı daha zor atlatırdık heralde
Maşallah 🧿 sağlıkla büyüsün yavrularınız
Ben de aralarının az olmasını istiyordum dediğiniz gibi birlikte daha çok şey paylaşabilirler 😍
Kısmetse Doğum olduğunda kızım tam 2 yaşında olacak, inşallah çok zorlanmam.
Kızım genel olarak sakin bir bebekti, özellikle ilk 4-5 ay çok rahat geçmişti, umarım bu bebiş de öyle akıllı olur da kızımı ihmal etmem

Günaydın herkese 😍
Aramıza yeni katılan hamişler hepiniz hoşgeldiniz ❤️ Deneyimli annelerin aramıza katılması beni daha da çok sevindiriyor benim gibi ilk bebeğini bekleyenlerin sizden öğreneceği çok şey var 🌸🌸

Çok acıkınca midem bulanıyor sabahları 7 yi geçmiyor uyandırıyor uyuymıyorum sürekli bisey yersem napcaz daha 2 aylık bun 7 ayı beni yuvarlarsiniz o_O o_O :confused: :confused:
Ben ilk gebeliğimde toplam 20 kilo almıştım 😂 yürüyen fıçı gibiydim son zamanlarda aşırı şişmişti her yerim. Doğumdan sonra bir yıl içinde 25 kilo verdim çocuğun peşinde koşturmaktan 😂

Günaydın kızlar.progestan kullanıyorum günde 3 kere ama bel ağrılarım devam ediyor.biliyorsunuz sağlıklı bir düşük yapmayı da geciktiriyor bu takviye.sorum şu ki daha önce progestan ile düşük riskini atlatan varsa içinizde,bu bel ağrılarının kesilmesine etki etmemesini yaşayan var mı? Biliyprsunuz doktorlar kasık ve bel ağrısında dayıyor bunu hemen...bir nebze etkisi olur dedim ama :KK12:
Benim bilgim yok Canım ama bu ilacın aşırı bulantı yaptığını söylemişti kardeşim, o kullanmıştı hamileyken. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸

Maşallah 🧿 sağlıkla büyüsün yavrularınız
Ben de aralarının az olmasını istiyordum dediğiniz gibi birlikte daha çok şey paylaşabilirler 😍
Kısmetse Doğum olduğunda kızım tam 2 yaşında olacak, inşallah çok zorlanmam.
Kızım genel olarak sakin bir bebekti, özellikle ilk 4-5 ay çok rahat geçmişti, umarım bu bebiş de öyle akıllı olur da kızımı ihmal etmem
Benim ikinci daha da akıllıydı canım inşallah bu bebikler de akıllı olur

Ya rabbim verdiyse çok şükür elhamdülillah derim ama çok korkuyorum ben kan verirken bile korkan biriyim Allahım hakkımda ne hayırlıysa onu nasip etsin 😊
benim 2 gunde bir 4 kat artti bana da ikizmi acaba dediler ama tek kese gorundu bazi kisilerde 3 4 kat artarmis doktora sordum kotu dusunme boyle artmasi normal dedi

Slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum Ocak annelerinde de vardım Kızı 7 aylık küçük abla olucak inşallah hepinizin hamileliği hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Oyy maşallah 😍🧿
Benim kızım da 16 aylık.
Siz emziriyor musunuz
Ben emzirmeye devam ediyorum, inşallah tandem emzirme yapabilirim çok istiyorum.
Ama hem gebelik hem emzirme inanılmaz acıkıyorum 🙈

meraba gizliden takip ediyorum bu ay bende gebelik bekliyorum ama adet olucam gibi hissediyorum şimdiden hamile olanlara allahım hayırlı doğumlar nasip etsin gözünüz aydın
benim sorum adetten kaç gün önce öğrendiniz bide adet belirtisindn farklı belirtileriniz olmuş muydu cvp verirseniz sevinirim

Ben adete 4 gün kala test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı Canım, hemen gidip kan verdim beta 41 çıktı.
Ben hamile olma ihtimalimi bildiğim için kendimi çok dinledim, mesela benim göğüslerimide sızlama çok oldu, emziriyorum da hala, onun dışında kasıklarımda çok sancı oldu, ilk gebeliğimde de aynısını olmuştu, sürekli uyku hali halsizlik baş dönmesi falan da vardı ama bunlardan emin olamamıştım, 16 aylık kızım var yoruluyorum uykusuz kalıyorum diye düşünmüştüm.
Siz de güzel haberler alırsınız inşallah 🌸

Benimde 2014 ocak dogumlu bir oglum var.2.olacak cidden nasil cesaret ettik bende bilmiyorum hic dusunmezken acikcasi saglikli olsunlar en onemlisi ama bizi biraz zorlar diye dusunuyorum 2 cocuk.😄 okullar acilip su pandemi biterse daha ii olacak 😅😅.
Birde pedagog dediki bebek dogdugu andaki tepkisi disinda cok istemesi vs onemli degil dedi benim oglumda cok istiyor ama olayin gercek yuzu nasip olursa kardesi dogunca anlasilirmis☺☺
Sizin en azından okula gönderme şansınız var 😂 benim kızım tam iki yaşında olacak doğum olduğunda, iki bebekle gurbette tek başıma nasıl olacak bakalım 😊
Benim kızım küçük ama kardeşi doğunca kıskançlık olur mu ne tepki verir çok merak ediyorum 😍
Şimdi bebekleri çocukları çok seviyor yavrum çok sevgi dolu bir çocuk, parka gidince çocukların peşinden koşuyor ama büyük çocuklar bunu istemiyor tabi bit kadar ortalıkta dolaşıyor 😂

Dün başlayan kanamam devam etti 🙄 Doktora gittim yerinde yoktu telefonla ulaştım Progestan yazdı. Attıktan sonra bi kez daha oldu kanamam sonra kesildi. İnşallah güzel gider ne hamile olduğuma sevinebildim ne üzülerek durabiliyorum böyle saçma sapan bi haldeyim. Dua edin bana da nolur 😔
Olumlu düşün canım bence progestan iyi gelmiş uzan, dinlen, mümkün olduğunca ayağa kalkma. İnşallah her şey yolunda gider.
Teşekkür ederim 😊
Benim kızım da aşırı hareketli koltuk tepelerinde geziyor sandalyeye çıkıyor yatakta zıplıyor 😂 gün boyu onu takip etmekten yorgun düşüyorum
Biz gurbette olduğumuz için kısa süreli dönüşümlü çağırabileceğimiz kimse yok ama en uygun olan birini en azından bir haftalık çağırırsam yerleşmeye yardım eder diye düşünüyorum bakalım.
Bu kez hamileliğimi de hemen söylemek istemiyorum, en azından cinsiyeti öğrenene kadar beklemek istiyorum

Teşekkür ederim 😊
Benim kızım da aşırı hareketli koltuk tepelerinde geziyor sandalyeye çıkıyor yatakta zıplıyor 😂 gün boyu onu takip etmekten yorgun düşüyorum
Biz gurbette olduğumuz için kısa süreli dönüşümlü çağırabileceğimiz kimse yok ama en uygun olan birini en azından bir haftalık çağırırsam yerleşmeye yardım eder diye düşünüyorum bakalım.
Bu kez hamileliğimi de hemen söylemek istemiyorum, en azından cinsiyeti öğrenene kadar beklemek istiyorum
Allah yardımcın olsun canım, inşallah yakınlarından yardıma gelebilen olur. Bunları düşünmekte yorar şimdi seni. Öncelik senin ve bebeğinin sağlığı, taşınma yerleşme bir şekilde hallolur. Bınları çok düşünme .

Dün başlayan kanamam devam etti 🙄 Doktora gittim yerinde yoktu telefonla ulaştım Progestan yazdı. Attıktan sonra bi kez daha oldu kanamam sonra kesildi. İnşallah güzel gider ne hamile olduğuma sevinebildim ne üzülerek durabiliyorum böyle saçma sapan bi haldeyim. Dua edin bana da nolur 😔
Olumlu düşün canım bence progestan iyi gelmiş uzan, dinlen, mümkün olduğunca ayağa kalkma. İnşallah her şey yolunda gider.

15 16 hafta yine iyiymis duzgunce su icin agzimdan lokma gecmesi 7 ayi buldu ilk gebeligimde 13 kilo verdim.Kolumu kaldircak gucum olmuyordu.Yemin ederim doguma giderken bile az bulantim vardi.Bazen oluyor.Ins bu defa olmaz ve hicbirimizde olmaz.Uyanmamak icin gozumu acmiyordum 😁😁 Sanki gozumu acmasam uyanmiycam bulanmiycakmis gbi.
İnşallah böyle olmayız ya 🙏🙏🙏🙏Çabucak geçer inşallah bulantılar🙏🙏🙏

Sizin en azından okula gönderme şansınız var 😂 benim kızım tam iki yaşında olacak doğum olduğunda, iki bebekle gurbette tek başıma nasıl olacak bakalım 😊
Benim kızım küçük ama kardeşi doğunca kıskançlık olur mu ne tepki verir çok merak ediyorum 😍
Şimdi bebekleri çocukları çok seviyor yavrum çok sevgi dolu bir çocuk, parka gidince çocukların peşinden koşuyor ama büyük çocuklar bunu istemiyor tabi bit kadar ortalıkta dolaşıyor 😂
Benim oglumda cok seviyor bebekleri asiri koruyucu ve merhametli davraniyor.Ins cok severler cok mutlu olurlar.:)yasi kucukken biraz daha kolay adapte olabilir simdi yillardir tek cocuk oldugu icin bizimkinin ne kadar sevsede biraz bocalayacagini dusunuyorum 😊😊😊ins ii olurlar.Ve bizde ruhsal olarak hep iyi oluruz😇

Merhaba hanımlar:KK25: geçtiğimiz salı kan tahliliyle öğrendim p.tesi ilk randevum ben de Nisan annesi olacağım nasipse :dua: 3 bucuk ve 5 yaşında iki kızım var . Bulantı konusunda stres yapmayın herkesin bulantısı olmak zorunda değil ben iki kizimda da hiç yaşamadım mesela, bakalim bu defa nasıl olacak. Ilk hamileliği olanlar haklı olarak daha endişeli, ben de öyleydim:) tadını çıkarın, stres yapmayın her şey güzel olacak Allah'ın izniyle :dua:
Ay inşallah kısa sürer bu durum senin gibi hamilelik yaşarım :dua: :dua: :dua:

Kızlar dün mide bulantısından duramıyordum bugün bişi yok gibi sizce normal mi ya bi korkuyorum. Midesi bulananlar sürekli bulanıyor mu nasıl oluyor?
Korkma Canım bazen çok şiddetli bulantı olur bazen günün rahat geçer, tam bitti dersin bulantı yine başlar

Back
X