• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

meraba gizliden takip ediyorum bu ay bende gebelik bekliyorum ama adet olucam gibi hissediyorum şimdiden hamile olanlara allahım hayırlı doğumlar nasip etsin gözünüz aydın
benim sorum adetten kaç gün önce öğrendiniz bide adet belirtisindn farklı belirtileriniz olmuş muydu cvp verirseniz sevinirim
Tek farklı şey kahvenin tadı bambaşka ve zehir gibi gelmeye başlamıştı

Dün başlayan kanamam devam etti 🙄 Doktora gittim yerinde yoktu telefonla ulaştım Progestan yazdı. Attıktan sonra bi kez daha oldu kanamam sonra kesildi. İnşallah güzel gider ne hamile olduğuma sevinebildim ne üzülerek durabiliyorum böyle saçma sapan bi haldeyim. Dua edin bana da nolur 😔
Kendini üzme içini ferah tut. Benim de bir haftayı geçen,önce bazı günler kesilen bazı günler her tuvalete gittiğimde gelen kanamam oldu. Kendimi harap ettim. Doktorum düşük yapıyor olabilirsin demişti ilk aradığımda. Bakıldığında düşük yok ama risk var denildi. raporlu evde dinleniyorum. Sürekli yattim wc hariç kalkmadım ama kanamam yine oldu. Ağlaya ağlaya doktora gittim. Bana dedi nolmus kanaman varsa şuan ağlayarak bu kanamadan daha çok zarar veriyorsun haberin yok. Kanaması olan herkes düşük mu yapıyor? Hayır kanaması olmayan herkes sağlıklı bir gebelik geçiriyor demek mıdır? Hayır. Kaldı ki şöyle bir durum varmis. Ilk trimesterde bir bebek sağlıksız ise %98 oranla düşüyormus. Aynı şekilde sağlıklı ise de %98 oranla tutunuyormus. Düşecek bebeğe ne ignesi ne hapı engel olamiyor dedi. Her insan farklı gebelik geçiriyor. Kimseyle kendimizi karsilastirmadan üzülmeden dua ederek hayırlı sağlıklı bir bebek dileyerek sabırla bekleyeceğiz. Birbirimize dua edelim. Iyi düşünelim iyi olsun insallah

Valla bana üzüm iyi geliyor birde meyve suyu baska yok 1.5 kg vermişim 2 3 günde hiç bisey yemiyorum yiyemiyorum acliktanda midem bulanıyor yesem yine bulancak :KK17:

Ben yemek pişiremiyorum çocuğum yiyecek kadar yapyorum geçiyor gün 12.hafta gel nolur
Yaaa bende aynı durumdayım 😭 bugün haşlanmış patates yedim bir iki dilim. Ne yesem çıkıyor ve kokusu çok kötü geliyor. Ve eskiye göre daha az hareket etmeye çalışıyorum kilo vermişim. Açım ama yiyemiyorum

Merhaba hanımlar:KK25: geçtiğimiz salı kan tahliliyle öğrendim p.tesi ilk randevum ben de Nisan annesi olacağım nasipse :dua: 3 bucuk ve 5 yaşında iki kızım var . Bulantı konusunda stres yapmayın herkesin bulantısı olmak zorunda değil ben iki kizimda da hiç yaşamadım mesela, bakalim bu defa nasıl olacak. Ilk hamileliği olanlar haklı olarak daha endişeli, ben de öyleydim:) tadını çıkarın, stres yapmayın her şey güzel olacak Allah'ın izniyle :dua:

Hamileliğin en güzel zamanları ilk 3 aydan sonrakiler😅😅😅 bi kadin tanımıştım 11 15 16 haftalik falandı kadin şu içsem midem bulanıyor çıkarıyorum diyordu Allahım sen koru yarabbim
15 16 hafta yine iyiymis duzgunce su icin agzimdan lokma gecmesi 7 ayi buldu ilk gebeligimde 13 kilo verdim.Kolumu kaldircak gucum olmuyordu.Yemin ederim doguma giderken bile az bulantim vardi.Bazen oluyor.Ins bu defa olmaz ve hicbirimizde olmaz.Uyanmamak icin gozumu acmiyordum 😁😁 Sanki gozumu acmasam uyanmiycam bulanmiycakmis gbi.

Ben 3 4 gün öncesinde gebelik testiyle öğrendim adet geçince de kan verdim. Kızıma hamileyken hafif kaşık batması ve ağrısı vardı bu sefer ciddi göğüs hassasiyeti ve adet sancısı gibi sancı oldu. Göğüs hassasiyeti devam ediyor. Gönlünüze göre olsun inşallah 🙏🏻😊
amin inş rabbim yapımızın gönlüne göre versin benim hiç göğüs hassihaysiyeti yok kaşık ağrısı ve belim normalde de ağrırdı ama yine fazla ağrı var bilmiyorum her zamanki gibiyim ben belli çok istediğim içindir bende salı test yapmayı düşünüyorum normalde .ptesi adet olmam gerek bakalım

Tek farklı şey kahvenin tadı bambaşka ve zehir gibi gelmeye başlamıştı
ya herkesin gerçekten bünyesi ne kadar farklı herkesin belirtilerinde farklı bem her zamanki gibiyim aöa sadece içinde aşırı istek var ondandir belki benimki yoksa farklı değişim her zaman adet olacak gibiyim😑 sizinde gözünüz aydın bu arada kolay hamilelik geçirirsiniz inş

Al
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar :) 🌸
Bu ikinci gebeliğim, ilkinde bir damla bile kanama olmamıştı, hatta onda gebeliği öğrendikten 20 gün sonra ilk doktor kontrolüne gitmiştim rahatlığa bak 🙈

Ama bu farklı oldu, çok yorgun yoğun ve stresli bir döneme denk geldi, haftaya taşınıyoruz ve ben iki haftadır evde eşya topluyorum, haliyle yorucu geçiyor.
16 aylık da kızım var, azı dişleri çıkıyor, gece uykuları çok bölünüyor ve sürekli kucak istiyor. Yemek yapma, evi süpürme tüm işler kucakta 😬
Açıkçası bu dönem beni endişelendiren tek konu kızımı kucağımda taşımak, taşınma aşamasındaki işler vs bu kanama durumlarını nasıl etkiler, eşim işten gelene kadar çocukla tek başıma ilgileniyorum ve taşınma sırasında yardıma gelebilecek kimse de yok
Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar merhaba ayın 13ünde(adetin 8.günü) doktora gittim. Adet döngüm 30günde bir. Doktor 23mm yumurtamın olduğunu ve Yumurtam çatlamak üzere olduğunu söyledi. Normalde 16.gün yumurtlardım çok şaşırdım 8.gün yumurtladığıma. 5gün ilişki önerdi. Ve biz o günleri değerlendirdik. Ve benim 3-4gündür mide bulantım, sol bacağımda zaman zaman çekiliyo gibi ağrı, aşırı halsizlik kas ağrısı, uyku, bazen beyaz bazen sarı akıntılarım ve baş ağrım vardı. Bende mide bulantısı(çok şiddetli değil gün içinde zaman zaman oluyor, anlam veremiyor biraz normal bulantıdan farklı) ve baş ağrısı için korktum korona falan bulaştı sandım test yaptırdık negatif çıktı dün.Bugün adetimin 17.günü ve sabahtan beri de girip çıkan kasık batması ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Sizce gebelikten olabilir mi? Biliyorum belirtiler için erken ama aklıma başka bişey gelmiyor. Yardımcı olur musunuz?

Kızlar merhaba ayın 13ünde(adetin 8.günü) doktora gittim. Adet döngüm 30günde bir. Doktor 23mm yumurtamın olduğunu ve Yumurtam çatlamak üzere olduğunu söyledi. Normalde 16.gün yumurtlardım çok şaşırdım 8.gün yumurtladığıma. 5gün ilişki önerdi. Ve biz o günleri değerlendirdik. Ve benim 3-4gündür mide bulantım, sol bacağımda zaman zaman çekiliyo gibi ağrı, aşırı halsizlik kas ağrısı, uyku, bazen beyaz bazen sarı akıntılarım ve baş ağrım vardı. Bende mide bulantısı(çok şiddetli değil gün içinde zaman zaman oluyor, anlam veremiyor biraz normal bulantıdan farklı) ve baş ağrısı için korktum korona falan bulaştı sandım test yaptırdık negatif çıktı dün.Bugün adetimin 17.günü ve sabahtan beri de girip çıkan kasık batması ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Sizce gebelikten olabilir mi? Biliyorum belirtiler için erken ama aklıma başka bişey gelmiyor. Yardımcı olur musunuz?
Aslında erken daha ama bende yumurtlamanın 9. Günü öğrenmiştim erken gebelik testiyle çok çok silikti isterseniz pazartesi kan verin olursa çıkar büyük ihtimalle Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤗

Aslında erken daha ama bende yumurtlamanın 9. Günü öğrenmiştim erken gebelik testiyle çok çok silikti isterseniz pazartesi kan verin olursa çıkar büyük ihtimalle Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤗
Çok teşekkür ederim canım öyle yapayım o zaman umarım bu seferde hayal kırıklığı yaşamam😔

Kızlar ben perşembe günü beta 772ydi bugün baktırdım 2629 geldi normal mi çok yükselmemiş mi

Benim normalde adet olduğum tarih 13 temmuz aksamıydı ama adetten 2 3 gün once pembe lekeleñmelerin gelirdi son adet tarihim 13 temmuz demi🤔

merhaba herkese. 1.5 yıldır tüp bebek için uğraşıyordum. Bu ikinci transferim. İlki kimyasal oldu. Son regl tarihim 13 Temmuz. 28 Temmuz'da 5. gün embriyosu transferi oldum. 20 Ağustos'ta kalp atışını duyduk. Benzer günlerde olan kimler var?

Back
X