2021 Nisan Anneleri

Canım salı günü oldu iki damla kahverengi lekelenmem.normalde 7. Hafta doktora gidecektim .o gün gittik görüntüsü çok güzeldi doktor kese harika dedi .leke var diye proluton iğne oldum.progestanı da 3 kez vajinal fitil şeklinde alıyorum.ama o lekelenme sonrası belim hiç durmadı.zonk zonk atıyor.bir nebze leke olmadı sonrasında ama bu bel ağrısı gözümü açınca orda.hani ne olacaksa olsun yeter modundayım.progestan da olması gereken düşüğü engelliyor.salı günü ultrasonda sonu olmayan bir durum gözlemlerse progestanı keser sanırım artık.çünkü iğnenin hatrına akıntım olmuyor .bu ağrıya sökülmüştü şimdi öyle diyim sen anla

Canım günaydın ben progestanı ağızdan alıyordum ve sıkıntı hiç yaşamadım sen bi de ağızdan mı almayı denesen ki? Bel ağrısı için de parol kullanıp dinlensen geçer belki

Sonu olmayan derken anlamadım canım bence düşük olacaksa o ilaçlar işe yaramıyor canım yanı bebek sağlıksızsa her türlü düşüyor eğer sağlıklı ama desteğe ihtiyacı varsa sen de ilacı kesersen bazıları da progestanla devam ettiriyor gebeliği ilk gebeliğin mi ?

Kuzum benimde aşırı kasik ağrılarım var ama.bel ağrım yok insan kendini en iyi bilir kanama nerde kese içindemi doktor bilgi verdimi
Yok yavrum kesede değil kanama alanım yok içerde.ultrason günü leke olmuştu salı günü işte buraya foto attım.ben yoksa taa kalp atışına gidecektim.lekenin olduğu gün koştur koştur gittik.ultrasonum çok güzeldi.leke var diye iğne oldum.progestan desteği alıyorum salı günü inşallah kalbi duyarız dedi.o günden sonra leke olmadı ama bu bel ağrısı o gün bir başladı ,sadece uykumda hissetmiyorum.gözümü açar açmaz orada canım atıyor.hani sökülemiyor sanki olur ya...adet olmam gereken hafta iki gün oldu geçti ama bu bir başka.progestan ile düşecekse de düşmüyor ağrısı bu sanki.salı günü baksın da duruma göre keser.kürtaja gerek kalmasa keşke kötü bitecekse.ağrılı da olsa kendim atmayı isterdim bu kez.Şiddetinden şüphelenip betaya 2 gün önce baktırdım.önceki değer sonrası 2 ye katlamamış artış hızı düşmüş:) bu 3. Olacak şaka gibi

Canım günaydın ben progestanı ağızdan alıyordum ve sıkıntı hiç yaşamadım sen bi de ağızdan mı almayı denesen ki? Bel ağrısı için de parol kullanıp dinlensen geçer belki
Doktor öyle tavsiye etti canım bilmyorum daha etkili oluyor bünyeye ama ağrılara iyi geliyor diye okumuştum bel kasık ağrısı olana veriyorlar bunu ki bünye düşük yapmasın toparlansın.cıkkk

Sonu kötü bitecekse anlamında dedim.hani öyle olacaksa progestan sağlıklı düşüğe de engel oluyor.bu ağrıyla normalde düşük yaparım da ben genelde.yok canım bir kızım var sonrasında 2 düşük kürtaj ile bitti.vallahi devam edenlere soruyorum işte bacım nasıl oluyor bu sağlıksız ise ilaçla bilmem bilmem neyle devam ettirmek düşüğe engel değil mi...salı günü bir baksın kadın işte bakalım ultrasonda sağlıksız bşr şey görürse keser bunu herhalde.ypk kafama göre ben kesmem ilacı canım.ben bu bel ağrısına etki etmedi mi gebeliğini progestanla tamamlayabilen anneler varsa geçmiş deneyimi gördüğü duyduğu yazsın bi.bu ağrı böyle sürüyor mu?

Kötüyü düşünme hemen belki bel ağrın başka bişeyden. Bide zaten ileri zamanlarda beta eskisi gibi yükselmez diyolardı.

Yumurtayı bende yiyemiyordum bugün annem biraz peynirli yaptı kokmaz belki dedim cok az yiyebildim oda kar napayım tost bana gercekten iyi geldi canım ama özellikle beyaz peynirli

Yumurtayı bende yiyemiyordum bugün annem biraz peynirli yaptı kokmaz belki dedim cok az yiyebildim oda kar napayım tost bana gercekten iyi geldi canım ama özellikle beyaz peynirli
Bende tost yiyorum tek canımın istediği şey. Yumurta yiyim hergün diye düSündüm ama yapamadım bi bulantı geldi ama başlamak lazım yumurta herşeyden değerli eşim ceviz fakan almaya gitti onlardanda yesem kardır

Aynen canım bende hergün yerim yumurta diyordum ama işte tiksindim evet ceviz fındık bende yemeye calısıyorum canım iyi yaparsın

Kötüyü düşünme hemen belki bel ağrın başka bişeyden. Bide zaten ileri zamanlarda beta eskisi gibi yükselmez diyolardı.
İlk haftalar bebeğin en hızlı büyüdüğü zamanlar.bulantıların sebebi de sürekli büyüyen yeni bir maddeye vücudun ayak uudurmak için çabalamasından kaynaklı.vücut onu sağlıklıysa kabul ediyor.o nedenle 10. Haftaya kadar Beta sağlıkla artıyor sonra artış hızı azalıyormuş canım.

Kızlar ben telle cok oynuyorum yani sürekli instagram vs siz ne durumdasınız bana bi doktor uzun tel konusmaları yapma demişti. Sürekli elimizde olan tel zarar veriyomu acaba bebişlere

Sende salı günü benim gibi şok yaşıcaksın

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım Ocak annelerinde vardım Kızım 7 aylık iki gün önce test yaptım silik çıktı kanda 27 bu gün 135 çıktı progestan 18 herşey iyi dedi doktorum sat 22 Temmuz’du kızım daha küçük ama bende erken menopoz vardı o yüzden olmaz diye düşündük süpriz oldu tabi kızım tedaviyle oldu bu kendi gelince sevindik doğrusu bu arada Allah hepinizin hamileğini hayırlı kılsın tamamına erdirsin inşallah

Kızlar 19.08.2020 de betam 143 tü.
Cuma veremedim bugun verdim 482.
Iyi mi katlanmasi sizce.Doktor daha donmedi ona soramadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…