• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Aminnnn canım, risk her zaman var aynen. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin her ikisini de. İnsaallah ikisine bakarken ki şikayetlerini duyarız 😄 strese girdiğinde elini karnına koy konuş onlarla bugün doktorum söyledi. Kan kustum yemekle birlikte, ilk kez başıma geldi. Sabah kahvaltıyı erken yaptım akşama kadar bir şey yemedim. Susuz kalmaktan öğün atlamaktan ve en belirgin stresten oluyormuş. Elini karnına koyup bebekle konuş dedi yaptım, mide bulantım azaldı sanki
Amin canım inşaallah🙏 aa cok gecmiş olsun kıyamam bende cok su icemiyorum midem bulanıyor cıkarıyorum su icince😕 evet genelde bende yapıyorum canım hep konusmaya dua okumaya çalışıyorum

Aynen canım cok güzel bi duygu ya allahım herkes yaşasın biz cok uğraştık gercekten inşallah sağ salim kucagımıza alırız
Tekrar tebrikler kuzum🥰Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin🧡 lekelenmelerin oluyordu değil mi? Sürekli beta yaptırıyordu takip için doktor sanırım.geçmişe de dönmedim okumadım şimdi ama...öyle hatırlıyorum.lekelenmelerden sonra betanda bir oynama oldu mu kuzum senin? Şüphe edilecek birşey...?

Tekrar tebrikler kuzum🥰Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin🧡 lekelenmelerin oluyordu değil mi? Sürekli beta yaptırıyordu takip için doktor sanırım.geçmişe de dönmedim okumadım şimdi ama...öyle hatırlıyorum.lekelenmelerden sonra betanda bir oynama oldu mu kuzum senin? Şüphe edilecek birşey...?
Şimdi ayrıntılı yazıyım sana. İlk betam 205 cıktı ikincisi 485 cıktı. 3 gün sonra ben doktora dedim benim boş gebeliğim falan var diyince tamam baktır beta tekrar dedi. Baktırdım 1167 cıktı ben nöbetteydim öğlen baktırmıstım gece 12 gibi cok cok az leke gelmeye başladı bi kesildi bi geldi falan progwstan kullandım. Doktora lekeyi söyledim bidaha 2 gün sonra baktır dedi 4390 cıktı artış güzeldi yani sonra bi hafta bazen kesildi bazen kesilmedi falan. En son gecen pazar doktora gittim kesenin içi bostu yani 10 unda keseyi görmüştüm 16 sında hala diyince ben progestan falan kullanmadım ama pazartesi dabah baya kahve akıntı günlük peddeydi adet sancısıyla geldi zaten dedim düşüyo heralde. Ondan sonra hiç olmadı ama. Bugünde kalp atısını duyduk şükür inşallah açıklayıcı olmustur

Hayırlı olsun, erken de görülebiliyor da en rahat karından ultrasonla 7 de keseyi 8 de kalp atışını duyuyorlar, hamilelikten yana sıkıntı olmadığı sürece çok gitme taraftarı değildim normalde hele bu virüs ortamında ama ben riskli hamilelikler geçirdiğim için bu seferde değişmedi, dün kanama olunca erkenden gittim yine.
Teşekkür ederim inşallah bundan sonra sorunsuz geçer hamileliğiniz ❤️
Hayırlı olsun, erken de görülebiliyor da en rahat karından ultrasonla 7 de keseyi 8 de kalp atışını duyuyorlar, hamilelikten yana sıkıntı olmadığı sürece çok gitme taraftarı değildim normalde hele bu virüs ortamında ama ben riskli hamilelikler geçirdiğim için bu seferde değişmedi, dün kanama olunca erkenden gittim yine.

Maşallah rabbim saglikcakla kucağına almayı da ihmal etsin. Darısı biz duymayanlar in başına.
Amin inşallah keseyi gördükten 12 gün sonra duydum o süre zor oluyor acaba diyosun hep inşallah duyarsınız bende şimdi merak ediyorum iyi mi diye eylülün başında görüşelim dedi doktor günler var daha 😔

Şimdi ayrıntılı yazıyım sana. İlk betam 205 cıktı ikincisi 485 cıktı. 3 gün sonra ben doktora dedim benim boş gebeliğim falan var diyince tamam baktır beta tekrar dedi. Baktırdım 1167 cıktı ben nöbetteydim öğlen baktırmıstım gece 12 gibi cok cok az leke gelmeye başladı bi kesildi bi geldi falan progwstan kullandım. Doktora lekeyi söyledim bidaha 2 gün sonra baktır dedi 4390 cıktı artış güzeldi yani sonra bi hafta bazen kesildi bazen kesilmedi falan. En son gecen pazar doktora gittim kesenin içi bostu yani 10 unda keseyi görmüştüm 16 sında hala diyince ben progestan falan kullanmadım ama pazartesi dabah baya kahve akıntı günlük peddeydi adet sancısıyla geldi zaten dedim düşüyo heralde. Ondan sonra hiç olmadı ama. Bugünde kalp atısını duyduk şükür inşallah açıklayıcı olmustur
Sen keseden ve sonraki lekelenmeden sonra hiç baktırmamışsın anladığım.ben buraya attığım keseden sonra dün bir baktırdım.yükselmede problem var.ondan sordum canım.4800 dü en son benim de...ve 4 kat artması gerekiyordu i.dün 13477 çıktı.en son ultrasonda gelişimi güzeldi salı günü ama önümüzdeki salı nasıl olacak bu betayla merak ediyorum.

Sen keseden ve sonraki lekelenmeden sonra hiç baktırmamışsın anladığım.ben buraya attığım keseden sonra dün bir baktırdım.yükselmede problem var.ondan sordum canım.4800 dü en son benim de...ve 4 kat artması gerekiyordu i.dün 13477 çıktı.en son ultrasonda gelişimi güzeldi salı günü ama önümüzdeki salı nasıl olacak bu betayla merak ediyorum.
Ben işte leke oldugu gün baktırdım ama leke baktırdıktan sonra oldu ona rağmen arttı. Somradan nasıl arttı bilmiyorum baktırmadım keseyi gördüm 10 unda. 16 Sında kese boştu ama şimdi 21 i hızlı büyümül kalbi oluşmuş atıyo ki sen tekrar tekrar baktırma keseyi gördün zaten içinde noktayıda gördün inşallah kalp atısını bekle ve benim gibi şok ol sevinçten inşallah

Arada bi çok hafif bulantı ve kasılma harici bişey hissetmiyorum. Gayet iyiyim normalim
Canım benim kardeşim tüp bebekle hamile kaldı ilk değeri 47 ikinci 168 3.sü 205 cıktı biz korktuk ama 4.değer 1067 falandı canını sıkma sakın birden yükselebilir

Bende seni merak ediyordu çok sevindim maşallah. Allah isteyince olur canim. Rabbim hepimize sağlıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim bugün kesen göründü çok şükür ama bebiş görünmedi 5+2 yim normal dedi dr . Sözlerin ne zaman göründü bebişler kizlar

Back
X