2021 Nisan Anneleri

Aminnnn canım, risk her zaman var aynen. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin her ikisini de. İnsaallah ikisine bakarken ki şikayetlerini duyarız strese girdiğinde elini karnına koy konuş onlarla bugün doktorum söyledi. Kan kustum yemekle birlikte, ilk kez başıma geldi. Sabah kahvaltıyı erken yaptım akşama kadar bir şey yemedim. Susuz kalmaktan öğün atlamaktan ve en belirgin stresten oluyormuş. Elini karnına koyup bebekle konuş dedi yaptım, mide bulantım azaldı sanki

Çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur da düşer Kahvaltıdan önce içiyorum mutlaka 3 hafta sonra tekrar bakılacak değerim inşallah o zaman düşmüş olur Senin de ilk bebeğin mi canım

İnşallah düşer kuzum Evet canım ilk gebeliğim tek sıkıntım troit hastası olmamdı başka bir sıkıntımız yoktu ama hiç hamileliğim olmadı aşılama da tutmadı çok şükür ki tüp bebekle hamile kaldım Senin de ilk mi ?

Bende 50mg kullanıyorum inşallah normal seviyeye iner

Allah miniğinizi size bağışlasın inşallah canım Benim de ilk gebeliğim daha önce hiç tiroid sıkıntım yoktu doktorum gebelik rutinlerini isteyince yüksek olduğunu gördü ve ilaç başladı ☺ İnşallah ilaç bize şifa olur bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. İnsanın ilk gebeliği olunca çok stresli oluyor her şey kafasına takılıyor

merhaba kizlar 2 gun once erken hamilelik testi yaptim pozitif çıktı cumarteside adet gunum bir test daha yapacagım garanti olması için eger bir sorum olmazsa 30 nisan 2021 dogumum

aşırı halsizlik var bende şu an
bide ilk defa yemek çok agır geldi istifa ettim yiyemedim
bide arada kasıklarıma kıramp giriyor çıkıyor şu an

ilk gebeligim çok heycanlıyım sizce bunlar normal mü?

Normal, şimdilik zaten adet belirtilerinle aynı olur.Bir iki ay sonra hamilelik belirtileri iyice gösterir kendini. Hayırlı olsun benimde ikinci gebeliğim.

Evet canım önce kimsayasal mı dış gebelik mi sonra kese görüyoruz boş gebelik mi bakalım kalp atışını duyduktan sonra ne çıkaracağız başıma inşallah böyle böyle sağlıkla alalım hele birde uzun zaman geçip zor yollardan hamile kalınca o dahada beter paronaya yapıyor insanı

Güzel düşünüp güzeli çağıralım canım haberini bekliyorum yarın gözümden kaçmaması için etiketlersen sevinirim

Selam canım valla benim ilk hamileliğimle alakası yok bunun. Sürekli halsizim uykum var midem bulanıyor falan. İlkinde çok enerjiktim hiç midem bulanmazdı.. hı bir de sabahları bel ağrısıyla uyanıyorum.
Ben de ilk hamilelikte bulantı yaşamadığm için sana yardımcı olamıycam şuanda da aşırı rahatsız edici değil engelleyici bir şeye ihtiyaç duymadım :)

Canım merhaba... yaşadığın durum hakkında bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem.. inşallah düşük değildir de bebeğine kavuşursun çok geçmiş olsn Rabbim şifa versin

Benim doktorum kanama olursa bekleme gel dedi canım bence doktorunla bir görüş istersen

Ne kadar geldi kanaman kuzum? Bel ağrın bar mı?progestan kullanıyorum ben ama normal giden betam da dün dengesiz çıktı.kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…