Ben yanima aldim cayla ebebekteki malt icecegi sezeryandan sonra icmeyi planliyorum bide komposto yapicam yarin onuda goturcem hepsini ne ara iciceksem artikKızlar çamaşır suyuyla alakalı hepinize teşekkür ederim, o zaman ben de aynen devam edeyim
Ama bir sorum daha var, bu dut kurusu, incir, kayısı kompostosu falan işi var ya, bunlara doğumdan 3-4 gün önce başlasak sütümüzün en başında da daha iyi gelmesini tetikler miyiz ki?
Bir de bu humana, hipp gibi markaların süt artırıcı ürünleri varmış ya, sezaryenden 2 gün önce başlasak ne olur? Daha iyi olmaz mı?
Sağol canım öyle yapcamGecmiş olsun dikkat edin duzenli bakin kontrol edin
Canim 10 kere merdiven cik in aksama suyun gelirValla ilkinde dediğin gibi yer silip gittim 2cm açılmıştı onu diyorum bende yerleri silmemi bekliyor herhalde mopu bırakıp çömelip sileyim açılma ritüelleri başlasıniçerde Ya hıçkırıyor Ya da pozisyon değiştiriyor oda haklı çıkıp napcak bu dünyada orda ekmek elden su gölden çıkıp emmekle gazla kim uğraşacak koç burcu rahatlığı başladı bile
Yarinida atlattimmi sonraki gün sabah erkenden kucagimda insallahBen hic olcmuyorumki dikkat edince iyi cikiyodu anca bi tatli yersem kacamak vicdan a da azabindan bakiyodum ona gore hemen tarcinli yogurtsende dikkat ediyosan zaten sorun yoktur hatta son ay doyetisyene bile gitmedim ayni seyler sonucta kafana takma cuma bitiyor
Güzel haber almana sevindim canım.mesela benim sabahki kaşık ağrılarım okadar zorduki esimin elini tutup uykuya daldım tekrar belim ağrısı da girince giriyor... hele çocuk bir kasiliyor f3ciiiiMerhabalar , ben de kontrolden geldim. İlçeden merkeze gidip gelmek beni aşırı yoruyor, karnım sığmıyor artık
Neyse nst de sancılarım çıktı ama düzenli değildi. Doktor bunları hissedip hissetmediğimi sordu hissetmiyorum diyince güzel dedi hem düzensiz olması hem de hissetmiyor oldugum için doğum sancısı olmadığını söyledi. Doğum sancısı adet sancisindan daha kuvvetli olur bunu hissetmemek mümkün değil dedi.
Bebeğin gelişimi güzel haftaya Perşembe tam 38. Haftada tekrar muayene edecek sanırım bu sefer açıklığa bakacak. Ben de durumlar böyle
Dipnot: karnımda sürekli ama sürekli sertlesmeler olduğunu söyledim, bunlar sana sancı ve ağrı vermiyorsa , doğuma hazırlık kasılmaları olduğunu söyledi. Yaşayan arkadaslarim için not düşmek istedim.
Ahhh amin inş cnm hiç birşey bilmeden doğurmak daha kolay bilince stresssInsallah buda pit diye cikar kolay dogum olur
Aynen altımı ıslatmış gibi dolanıyorumAltta torba varmış gini demi bende 2 3 gündurnoyleyim cis yapmış gibi geziyorum
Bugün salonu temizledim yarın tüm evi silcem Cuma pencerelerin üstünden geçilcek ondan sonra merdiven ritüelini yapayım bida batmadan ev doğsun gariCanim 10 kere merdiven cik in aksama suyun gelirben kiz7mda oyle yapmistim aksama dogima girdim bi dene istersen
Ay bunlar bende 2haftadır var ama gelen giden yokMerhabalar , ben de kontrolden geldim. İlçeden merkeze gidip gelmek beni aşırı yoruyor, karnım sığmıyor artık
Neyse nst de sancılarım çıktı ama düzenli değildi. Doktor bunları hissedip hissetmediğimi sordu hissetmiyorum diyince güzel dedi hem düzensiz olması hem de hissetmiyor oldugum için doğum sancısı olmadığını söyledi. Doğum sancısı adet sancisindan daha kuvvetli olur bunu hissetmemek mümkün değil dedi.
Bebeğin gelişimi güzel haftaya Perşembe tam 38. Haftada tekrar muayene edecek sanırım bu sefer açıklığa bakacak. Ben de durumlar böyle
Dipnot: karnımda sürekli ama sürekli sertlesmeler olduğunu söyledim, bunlar sana sancı ve ağrı vermiyorsa , doğuma hazırlık kasılmaları olduğunu söyledi. Yaşayan arkadaslarim için not düşmek istedim.
Aynen ya benimde ayni dogurcaz insallah az kaldiYarinida atlattimmi sonraki gün sabah erkenden kucagimda insallah
Hadi hayirlisi senden bi patlama bekliyorum yakindaYarın kontrolüm var
4 kilo yu dogurdum normal.4 u doguran 4200ude dogurur bence4 kilo üstü normal dogum oluyormuymusBende bi baci var 2 kizi var ikiside son dakikaya kadar beklediler ve ikiside sezeryanla oldu biri 4200 digeri 4300 dogdu.
Yok canım haftam çok erken siz gibi olsam neyseHadi hayirlisi senden bi patlama bekliyorum yakinda
Aynen sabah basliyor maraton, aksama kadar okul varsa o ayri kosturma yoksa zoomYine sizin o aralik var
Benim çocuk sabah kahvaltı yaptir öğlen okula görür gelince yemek yedir ki yemek yap. 1.5saat sonra eşim geliyor
Okula gitmediginde daha feci
Hanı birlikte dogurcaktikkkKizlar simdi bitti isim nst normal dedi 14 nisan da nasipse sezeryan olucam haftaya tekrar nst istedi simdilik bukadr yazabiliorm yoldayiz daha
Ay aman işin sakasi 2 hafta daha dursa tamamdirYok canım haftam çok erken siz gibi olsam neyse
Aynen canım 38+olursa daha iyiAy aman işin sakasi 2 hafta daha dursa tamamdir
Canım yaa..hayırlısı olsun yarına sanırım randevun inşallah geceyi rahat geçirip doktordan da güzel haberler alırsın . Benim bebekte çok fena kasılıyor ama bunların bebeğe Bir zararı yokmuş o rahatlattı beni. Açıkçası sanki bebeğim orada sıkışmış gibi düşünüyordumGüzel haber almana sevindim canım.mesela benim sabahki kaşık ağrılarım okadar zorduki esimin elini tutup uykuya daldım tekrar belim ağrısı da girince giriyor... hele çocuk bir kasiliyor f3ciiii
AminnnnnnnAynen ya benimde ayni dogurcaz insallah az kaldiallahim bu gruptakilerede bekleyen tum hamilelerede bebisinin sag salim dogmasini nasip etsin hep duam bu