2021 Nisan Anneleri

Ben yanima aldim cayla ebebekteki malt icecegi sezeryandan sonra icmeyi planliyorum bide komposto yapicam yarin onuda goturcem hepsini ne ara iciceksem artik

Canim 10 kere merdiven cik in aksama suyun gelir ben kiz7mda oyle yapmistim aksama dogima girdim bi dene istersen

Merhabalar , ben de kontrolden geldim. İlçeden merkeze gidip gelmek beni aşırı yoruyor, karnım sığmıyor artık
Neyse nst de sancılarım çıktı ama düzenli değildi. Doktor bunları hissedip hissetmediğimi sordu hissetmiyorum diyince güzel dedi hem düzensiz olması hem de hissetmiyor oldugum için doğum sancısı olmadığını söyledi. Doğum sancısı adet sancisindan daha kuvvetli olur bunu hissetmemek mümkün değil dedi.
Bebeğin gelişimi güzel haftaya Perşembe tam 38. Haftada tekrar muayene edecek sanırım bu sefer açıklığa bakacak. Ben de durumlar böyle

Dipnot: karnımda sürekli ama sürekli sertlesmeler olduğunu söyledim, bunlar sana sancı ve ağrı vermiyorsa , doğuma hazırlık kasılmaları olduğunu söyledi. Yaşayan arkadaslarim için not düşmek istedim.

Yarinida atlattimmi sonraki gün sabah erkenden kucagimda insallah

Güzel haber almana sevindim canım.mesela benim sabahki kaşık ağrılarım okadar zorduki esimin elini tutup uykuya daldım tekrar belim ağrısı da girince giriyor... hele çocuk bir kasiliyor f3ciiii

Insallah buda pit diye cikar kolay dogum olur
Ahhh amin inş cnm hiç birşey bilmeden doğurmak daha kolay bilince stresss Hepimize hayırlı doğumlar inş
Altta torba varmış gini demi bende 2 3 gündurnoyleyim cis yapmış gibi geziyorum
Aynen altımı ıslatmış gibi dolanıyorum ama bende tüm gebelik boyunca olmayan mide yanması şimdilerde oluyor nedenki
Canim 10 kere merdiven cik in aksama suyun gelir ben kiz7mda oyle yapmistim aksama dogima girdim bi dene istersen
Bugün salonu temizledim yarın tüm evi silcem Cuma pencerelerin üstünden geçilcek ondan sonra merdiven ritüelini yapayım bida batmadan ev doğsun gari
Ay bunlar bende 2haftadır var ama gelen giden yok açıklığa bakaydı belki tetiklerdi alttan muayene etti eliyle ama açıklığa bakmadım dedi alt taraf kopacak gibi sızlıyor ama bilmiyorum ne zaman gelir

Güzel haber almana sevindim canım.mesela benim sabahki kaşık ağrılarım okadar zorduki esimin elini tutup uykuya daldım tekrar belim ağrısı da girince giriyor... hele çocuk bir kasiliyor f3ciiii
Canım yaa..hayırlısı olsun yarına sanırım randevun inşallah geceyi rahat geçirip doktordan da güzel haberler alırsın . Benim bebekte çok fena kasılıyor ama bunların bebeğe Bir zararı yokmuş o rahatlattı beni. Açıkçası sanki bebeğim orada sıkışmış gibi düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…