- 4 Kasım 2011
- 779
- 267
Hayırlı olsun gözünüz aydınkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun gözünüz aydınkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Aynen domestos kullanmazsam bende temizlenmiyor geliyor bana kullaniyorum bnde sonra ya yogurt yada sut icerim o gun anlik yada sonradanDaha az önce lavaboyu wc falan camasir suyuyla temizledim valla yapcak bisi yok solumamaya calissanda illaki nefes aldiginda cekiyorsun icine
Ben hic olcmuyorumki dikkat edince iyi cikiyodu anca bi tatli yersem kacamak vicdan a da azabindan bakiyodum ona gore hemen tarcinli yogurt sende dikkat ediyosan zaten sorun yoktur hatta son ay doyetisyene bile gitmedim ayni seyler sonucta kafana takma cuma bitiyorBende hic öyle belirtiler yok bakalim dogumdan sonra ölcüm nasiil olacak. Benim diyetisyen 1 aydir birakti beni ölcümler iyi diye. Doguma kadar kendin takip et dedi, dün aksam ölcüm yapamadim uyuya kalmisim biraz aksattim ölcümleeri
Geçmiş olsun gününe de az kalmış herhangi bir açıklık var mı peki. Ya da sancı falan çıktı mıKızlar doktor yatış vermek istedi pazartesiye kadar takip ederiz yüksek cıkarsa sancı verip dogurturuz dedi. Bende protein kaçağı yoksa evde yaparım takibini dedim. Yazı yazdırıp imzalattılar her türlü sorunmluluğu ölümü dahil alıp yatışı kabul etmiyorum diye. Pazartesi sabah tekrar çağırdı. Çizelge tut tansiyonunu dedi.
Evet canım.prosedur gereği öyle yapıyorlar. Sen takibini muntazam yap, tuzlu ve hamur isi tüketme. Limonlu su, sarımsak falan tüket. Zaten aksi bir durumda hemen geçersin hastaneye. Strese girme o da etkiler tansiyonu. Sakin ol, pozitif ol... Iyi haberlerle insallah.Kızlar doktor yatış vermek istedi pazartesiye kadar takip ederiz yüksek cıkarsa sancı verip dogurturuz dedi. Bende protein kaçağı yoksa evde yaparım takibini dedim. Yazı yazdırıp imzalattılar her türlü sorunmluluğu ölümü dahil alıp yatışı kabul etmiyorum diye. Pazartesi sabah tekrar çağırdı. Çizelge tut tansiyonunu dedi.
Bende allahtan yapmışım yoksa şimdi Çok zorlanıyorum evi süpürüyorum 1 saat dinleniyorum siliyorum yine dinleniyorum yemek yapıyorum yine dinleniyorum aralıksız bir iş yapamıyorum artık valla çok zorAnnemle kardesim geldi dun basladik temizlige dip bucak temizlenmedik yer kalmadi gibi bugun bitecek azcik yardim edeyim dedin odamin tozunu ben alayim dedim perdeleride ben atip cikardiyom makinadan elim iş tutsun diye şuan karnim taş gibi hareket edemiyorum canim yaniyor valla Allah razi olsun onlarda olmasa nasil.yapicakmisim ben onca işi bilmiyorum tek cidden zor ☹
Ama evde hiç yükselmediğini söyledin mi canım benim küçüğü bile 12 çıktı düştüğü için sürekli yükselmediği için yatışa gerek duymadı inşallah sıkıntısız atlatırsın sende uzun süre düşmediği zaman sıkıntı bak bakalım evde takip etKızlar doktor yatış vermek istedi pazartesiye kadar takip ederiz yüksek cıkarsa sancı verip dogurturuz dedi. Bende protein kaçağı yoksa evde yaparım takibini dedim. Yazı yazdırıp imzalattılar her türlü sorunmluluğu ölümü dahil alıp yatışı kabul etmiyorum diye. Pazartesi sabah tekrar çağırdı. Çizelge tut tansiyonunu dedi.
Ve kesinlikle canım evde çıkarsa limonu sık sade iç benim tansiyonum öyle düşüyor etkili oluyor bende baya ancak ozaman da düşmezse gidersin doktora ben gece boyu öyle kontrol ettim düşürdüm çok şükürKızlar doktor yatış vermek istedi pazartesiye kadar takip ederiz yüksek cıkarsa sancı verip dogurturuz dedi. Bende protein kaçağı yoksa evde yaparım takibini dedim. Yazı yazdırıp imzalattılar her türlü sorunmluluğu ölümü dahil alıp yatışı kabul etmiyorum diye. Pazartesi sabah tekrar çağırdı. Çizelge tut tansiyonunu dedi.
Valla çocuk olsa ne yapardım bu zor geçen hamilelik sürecinde bilmiyorum rabbim güç kuvvet mi veriyor yada mecbur kalınca bir şekilde yapılıyor mu bilemiyorum onu da ikinci de göreceğiz artık cesaret edebilirsekYine sizin o aralik var
Benim çocuk sabah kahvaltı yaptir öğlen okula görür gelince yemek yedir ki yemek yap. 1.5saat sonra eşim geliyor
Okula gitmediginde daha feci
Sancı felan çıkmadı canım acıklıgı da bakılmadı zatenGeçmiş olsun gününe de az kalmış herhangi bir açıklık var mı peki. Ya da sancı falan çıktı mı
Zaten evde düşük çıkıyo o yüzden yatış yapmak istemedim açıkcası. Bakalım artık takibe devam pazartesi tekrar kontrolEvet canım.prosedur gereği öyle yapıyorlar. Sen takibini muntazam yap, tuzlu ve hamur isi tüketme. Limonlu su, sarımsak falan tüket. Zaten aksi bir durumda hemen geçersin hastaneye. Strese girme o da etkiler tansiyonu. Sakin ol, pozitif ol... Iyi haberlerle insallah.
Söyledim canım evde takip ettiğimi hastane de böyle yüksek çıktığını ama yine de riske mi atmak istemiyor anlamıyorumVe kesinlikle canım evde çıkarsa limonu sık sade iç benim tansiyonum öyle düşüyor etkili oluyor bende baya ancak ozaman da düşmezse gidersin doktora ben gece boyu öyle kontrol ettim düşürdüm çok şükür
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt kuzunukızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
2.den sesleniyroum cixxxx agzinn ayriliyorValla çocuk olsa ne yapardım bu zor geçen hamilelik sürecinde bilmiyorum rabbim güç kuvvet mi veriyor yada mecbur kalınca bir şekilde yapılıyor mu bilemiyorum onu da ikinci de göreceğiz artık cesaret edebilirsek
Evet yaa normalde bende yaparken oyleyim bir iş yapiyorum dinleniyorum sonra yine devam yoksa yapamam kiBende allahtan yapmışım yoksa şimdi Çok zorlanıyorum evi süpürüyorum 1 saat dinleniyorum siliyorum yine dinleniyorum yemek yapıyorum yine dinleniyorum aralıksız bir iş yapamıyorum artık valla çok zor
Gecmiş olsun dikkat edin duzenli bakin kontrol edinKızlar doktor yatış vermek istedi pazartesiye kadar takip ederiz yüksek cıkarsa sancı verip dogurturuz dedi. Bende protein kaçağı yoksa evde yaparım takibini dedim. Yazı yazdırıp imzalattılar her türlü sorunmluluğu ölümü dahil alıp yatışı kabul etmiyorum diye. Pazartesi sabah tekrar çağırdı. Çizelge tut tansiyonunu dedi.