- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
Şu günleri bir atlatıp kucaklarımıza alsak bebeklerimizi rahatlayacağız inşallah Ay geldi mi gelecek mi diye sürekli tetikte olmakta adrenalin oluyor resmenYa bak gördünmü ❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu günleri bir atlatıp kucaklarımıza alsak bebeklerimizi rahatlayacağız inşallah Ay geldi mi gelecek mi diye sürekli tetikte olmakta adrenalin oluyor resmenYa bak gördünmü ❤❤
Canım gece sancılarım oldu o yüzden bugüne almak istedim veya yarına. İkisi de doluymuş perşembeye alabildim ancak. Korkuyorum. Galiba bu grupta en korkak benimdir. Acaba doğum sancısı olsa bilir miyim anlar miyim diye korkuyorumNe zamana alacaktın canım da alamadın?
Nasıl sancıların oldu? Ne kadar sürdü? Aralıklı mıydı?Canım gece sancılarım oldu o yüzden bugüne almak istedim veya yarına. İkisi de doluymuş perşembeye alabildim ancak. Korkuyorum. Galiba bu grupta en korkak benimdir. Acaba doğum sancısı olsa bilir miyim anlar miyim diye korkuyorum
Evet iki kızimda da kullandim çok memnunum ve katkısız hormonsuz güvenilir alman markasiKızlar mama alacak mısınız?Ben bir tane almak istiyorum ne olur ne olmaz diye aklımda bir kaç mama var ama karar veremedim.Hipp in combiyotik maması var hiç kullanan olmuş muydu acaba
Canım sen daha iyi bilirsin hipp combiyotiğin iki çeşidini gördüm sanki ben markette.bir hipp combiyotik var bi de pre combiyotik var.Pre dediği ne acabaEvet iki kızimda da kullandim çok memnunum ve katkısız hormonsuz güvenilir alman markasi
Pre cnm kullandim ben canım alerjilere karşı da ıyi combiotik daha sonra verdim..Canım sen daha iyi bilirsin hipp combiyotiğin iki çeşidini gördüm sanki ben markette.bir hipp combiyotik var bi de pre combiyotik var.Pre dediği ne acaba
Bence anlarız ya doğururken o kadar kolay olmaz gbi geliyo süreleri kontrol etmek önemliymiş olursa tekrar zaman tut kuzumCanım gece sancılarım oldu o yüzden bugüne almak istedim veya yarına. İkisi de doluymuş perşembeye alabildim ancak. Korkuyorum. Galiba bu grupta en korkak benimdir. Acaba doğum sancısı olsa bilir miyim anlar miyim diye korkuyorum
Amaniiiinn bebiş geliyo çok heycanlı 3 kilo doğacak paşa desene maşallah kuzumaSelam kizlar biz geldik, kontrol güzel gecti. Oglusum 2800 olmus boy 48 cm. Son kontrolümüzüde yapmis olduk. Haftaya persembe günü son hastane kontrolü yapilip cuma günü sabah 06:15 te yatisim olacak ve ilk dogum sirasindayim sezeryan icin. Erkenden oglusumu kucagima alacagim kismetse. Bizden bukadar öpüyoruz hepinizi
Hayırlısıyla al kucağına prensini cnm... maşallah kuzuya.Selam kizlar biz geldik, kontrol güzel gecti. Oglusum 2800 olmus boy 48 cm. Son kontrolümüzüde yapmis olduk. Haftaya persembe günü son hastane kontrolü yapilip cuma günü sabah 06:15 te yatisim olacak ve ilk dogum sirasindayim sezeryan icin. Erkenden oglusumu kucagima alacagim kismetse. Bizden bukadar öpüyoruz hepinizi
Gece bildiğin adet sancısı gibi sancım oldu tuvalete kalktıgimda fark ettim zaman tuttum 10 dakikada bir oldugunu gördüm ama ben tabi korkakliktan uyku moduna geçtim hemen bekleyince psikolojik olarak sancım gelir diye hemen uyudum sabah kalltigimda geçmişti ama şimdi yine var ve öyle gelip giden degil devamlı bir ağrı. Sağlık ocağına gittim son kontrolüm vardı doktora ve ebe hemşireye sordum doğum sancısı olsa gelip gider , ve bilirsin diyorlar . Tabiki öyle bunu ben de düşünüyorum ama bu ağrı ne o zamanNasıl sancıların oldu? Ne kadar sürdü? Aralıklı mıydı?
Canım maşallah ne güzel büyümüş çok heyecanlı sağlıkla kavuş bebeğine bizleri de unutma buralarda...Selam kizlar biz geldik, kontrol güzel gecti. Oglusum 2800 olmus boy 48 cm. Son kontrolümüzüde yapmis olduk. Haftaya persembe günü son hastane kontrolü yapilip cuma günü sabah 06:15 te yatisim olacak ve ilk dogum sirasindayim sezeryan icin. Erkenden oglusumu kucagima alacagim kismetse. Bizden bukadar öpüyoruz hepinizi
Adet sancısı enfeksiyonun olabilir ondan kaynaklanıyor olabilir. Sürekli bir ağrı değil doğum sancısı, belirli aralıklarla geliyor şancı 15 dk da bir 10 dk bir gibi... karnın kasiliyor ve bel ağrısı eslik ediyor.Gece bildiğin adet sancısı gibi sancım oldu tuvalete kalktıgimda fark ettim zaman tuttum 10 dakikada bir oldugunu gördüm ama ben tabi korkakliktan uyku moduna geçtim hemen bekleyince psikolojik olarak sancım gelir diye hemen uyudum sabah kalltigimda geçmişti ama şimdi yine var ve öyle gelip giden degil devamlı bir ağrı. Sağlık ocağına gittim son kontrolüm vardı doktora ve ebe hemşireye sordum doğum sancısı olsa gelip gider , ve bilirsin diyorlar . Tabiki öyle bunu ben de düşünüyorum ama bu ağrı ne o zaman
Ben de almanyadayım canım.Benim hastane randevum da 25inde.ben de şimdiden preden alıp hazır edeyim.Pre cnm kullandim ben canım alerjilere karşı da ıyi combiotik daha sonra verdim..
Ama zor bulunuyordu şuan nasıl bilmiyorum tr de
Bu gece ben de uyuyamadım. Dolunay falan da değil değil mi?Geçmiş olsun canım . Offf bu gece herkes için zordu galiba. Uykular haram oldu , hayin geceler....
Aslında enfeksiyon var ve ileri derecede. Antibiyotiğim de hafta sonu bitti ondan mı oldu acaba diye de düşünüyorum bugün hemen yenisini yazdırdım . Devamlı olursa ve 10 dk da bir olursa da artık acile giderim .Canım maşallah ne güzel büyümüş çok heyecanlı sağlıkla kavuş bebeğine bizleri de unutma buralarda...
Adet sancısı enfeksiyonun olabilir ondan kaynaklanıyor olabilir. Sürekli bir ağrı değil doğum sancısı, belirli aralıklarla geliyor şancı 15 dk da bir 10 dk bir gibi... karnın kasiliyor ve bel ağrısı eslik ediyor.
Ve inan o ağrıyı farkedersin. Ayaklarını usutursen de kaşık ağrısı olur. Bu haftalarda çok hassas oluyoruz, usutmeye çok meyilliyiz. Ona dikkat edebilirsin. Ayaklarını belini sıkı tut bol su tüket. Dr kontrolüne kadar canım.
Ben de bağırsak hareketlerime paralel artış oluyor. Bir de bebekler kanala yerleşince artarmışKızlar Güzel Anneler biraz önce afedersiniz lavaboya gittiğim de akıntı artışımı gözlemledim bebeğim gayet hareketli çok şükür ama doğum belirtisi olabilir mi 34+4 gebeyim bugün
Çok heyecanlı sağlıkla kavuşun inşallahSelam kizlar biz geldik, kontrol güzel gecti. Oglusum 2800 olmus boy 48 cm. Son kontrolümüzüde yapmis olduk. Haftaya persembe günü son hastane kontrolü yapilip cuma günü sabah 06:15 te yatisim olacak ve ilk dogum sirasindayim sezeryan icin. Erkenden oglusumu kucagima alacagim kismetse. Bizden bukadar öpüyoruz hepinizi
Merkür mü retro mu dolunay mi neyse bu geçip gitsin hiçte anlamam.Bu gece ben de uyuyamadım. Dolunay falan da değil değil mi?