- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #1.381
Ya çok geçmiş olsun, bu da dış gebeliğin nir tipi mi oluyor ki? Nasıl sezeryan bölgesine yapışıyor rahim içindeki bebek, ilk defa duydum, kanaman falan oluyor muydu? Ya da ağrın?çok üzüldüm yav, çok geçmiş olsunKızlar bugün kontrole gittim,kese 8.5 mm bebek görünüyor ancak ben bu duruma sevinirken doktorum gebeliği sonlandırmamız lazım dedi. Kese sezeryan dikislerine yapışmış,rahimin yırtılabilir dedi ve ameliyat için üniversite hastanesine yönlendirdi, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum 2 kürtajdan sonra bebeğin sağlıklı olmasına sevinirken neye uğradığımı şaşırdım. İnşallah bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız,benim için lütfen dua edin.
1,5 katı artmış evet, o da olabiliyormuş. Hayır hiç kanamam veya lekelenmem olmadı.Ama %60 üzeri artmış, doğru mu?ben öyle biliyorum, tam iki katı olmayabiliyormuş, onu bi araştırın bence, kanama ya da lekelenme var mı sizde?
Doğum teminatı 12 ay doğum olmaması şartıyla ekleniyor evet onun için geç kaldık şu an. En azından diğer muayene ve tetkikler için yaptıralım diye düşünüyorum ben de. Anadolu, axa, allianz gibi firmaların çoğu hastaneyle anlaşması var. Birinden birini yaptıracağım artık.benim de tamamlayıcı sağlık sigortam var fakat gebelik teminatı yokmuş.
hamile kalmadan 6 ay önce ekletmek gerekiyormuş bu teminatı, o yüzden ekletemedik.
eşimin özel sağlık sigortasında da aynı sorunla karşılaştık.
gittiğim hastanenin de hem muayeneleri hem doğumu kapsayan bi paketi olmadığı için her şeyi cepten karşılıyoruz şu an için.
Teşekkür ederimBiz acibadem yaptirdik esimin ozel saglik sigortasi ve anlasmali oldugu sigorta sirketi o diye. Gecen sene tamamlayici yaptirmistik bu sene martta revize edildiginde dogum dahil yaptirdik. Ama dogum dahil paket icin 6 ay beklememizi soylediler martta basladi agustos 1 e kadar hamile olmaman lazimdi tek handikap i bunu sanirim bir cok sirket yapiyormus. Ben cok memnunum suan icin istedigim hastaneye gidip 15 tl gibi bir ucret oduyorum sadece tahlil vs onlarda ucretsiz oluyor. Dogum dahil paketi 13.800 tl provizyon veriyorlar bilmiyorum dogumlar ne kadar umarim yeterli olurama hamilelikten sonrada baslayan sigorta firmalari duymustum belki aylik odemesi daha fazladir onlarin ama sanki Demir sigorta diye bir sey duymustum o sizin icin daha iyi olabilir
ben küçük bi yerde yaşıyorum, burda özel hastaneye verdiğim muayene ücreti 55 TL, kan tahlili 45 TL, çok pahalı olduğunu düşünmediğim için sigorta işlerine hiç girmeyelim dedik. taş çatlasın totalde 5.000 çıkacak cebimizden doğum dahil.Doğum teminatı 12 ay doğum olmaması şartıyla ekleniyor evet onun için geç kaldık şu an. En azından diğer muayene ve tetkikler için yaptıralım diye düşünüyorum ben de. Anadolu, axa, allianz gibi firmaların çoğu hastaneyle anlaşması var. Birinden birini yaptıracağım artık.
Bence sizin sağlıklı ya, ben 3 kimyasal, 2 dış gebelik yaşamış biri olarak, bi skntı olsa beşirtiniz olurdu sanki diyorum ya, kesinlikle başka doktorlardan fikir alın, o stres halini çok iyi bilirim, kafanızı netleştirin ki mutlu olabilin.iyi olur inşallah1,5 katı artmış evet, o da olabiliyormuş. Hayır hiç kanamam veya lekelenmem olmadı.
Anladım canım. Biz her gidişte 150-300 arası veriyoruz nerdeyse. Yaptırmak avantajlı olacak gibi.ben küçük bi yerde yaşıyorum, burda özel hastaneye verdiğim muayene ücreti 55 TL, kan tahlili 45 TL, çok pahalı olduğunu düşünmediğim için sigorta işlerine hiç girmeyelim dedik. taş çatlasın totalde 5.000 çıkacak cebimizden doğum dahil.
İnşallah öyledir bakalım haftaya netleşir her şey. Nasip diyorumBence sizin sağlıklı ya, ben 3 kimyasal, 2 dış gebelik yaşamış biri olarak, bi skntı olsa beşirtiniz olurdu sanki diyorum ya, kesinlikle başka doktorlardan fikir alın, o stres halini çok iyi bilirim, kafanızı netleştirin ki mutlu olabilin.iyi olur inşallah
Evet baya söküldüm canımEmin misin peki regl olduğuna?
olsun canım, kısmet değilmiş.Evet baya söküldüm canım
Allah razı olsun canım inşallaholsun canım, kısmet değilmiş.
hayırlısı olsun, tez zamanda sağlıklı bir gebeliğin olsun dilerim.
Hayırlı olsunn canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAy yazamamisim sabahcarsamba aksami kanda da beta artisini gormustum 156 319 olmustu. Benden de kahverengi lekelenme geliyordu yaklasik 3 gun surdu toplamda 5 damla kadardir (siyah ic camasiri giysem belki anlamazdim bile o kadar azdi). Doktorum kirmizi veya pembeye donmedikce normal oldugunu soyledi yazicaktim
Allah beterinden saklasın tabi ama bir yıl içinde iki kez bebeklerimi kaybettim. İlki 2 aylık kürtajla diğeride kimyasal. Biraz sabırsızlığım artık olmasını istemem bundan sanırım. Pandemiye bende endişeyle bakıyorum ama doktorumun özel muayenehanesi olması ve anlasmalı oldugu hastanenin pandemi hastanesi olmamalı beni hep rahatlatmıstı. Düşüklerin sebebini de arastırırken cook test yaptırdım sükür hiçbir anomali çıkmadı genetik ve diğer tüm testlerde. Pandemi ne zaman sona erer bilmiyorum ertelemek hiç aklımda yok. Demekki zamanı var daha gelmek için yeterki sağlıkla gelsinde istediği zaman gelebilirHakkınızda hayırlısı olsun en büyük üzüntünüz böyle olsun bu kadarla kalsın. Allah hayırlı zamanda sağlılı bir bebek verir inşallah size de. Üzülmeyin lütfen YaşınıZa baktım şimdi 25 miş çok çok gençsiniz. Eğer bir probleminiz yoksa (pcos reZerv sorunu gibi) ve erteleme gibi bir lüksünüz varsa şu dönemde bebek düşünmek aslında çok da akıl işi değil. İnsanlar koronadan patır patır gidiyorlar. Gebelik sakin güzel geçirilmesi gereken bir dönem. En basitinden insan dışarı çıkıp güzel bir yemek yemek istiyor arkadaşlaryla bir şeyler içip mutlu haberini paylaşmak istiyor ama mümkün değil. Onu geçtim rutin testlerde pandemi olmayan hastane bulmak bile büyük sorun.
Labaquickti canım ovulasyon testlerinin yanında hediye gelmisti. Zaten bi daha ovu testide kullanmam gereksiz erkenden beni hem heveslendirdi hemde strese soktu.Canım sağlık olsun üzülme, bir sonraki aya inşallah. Umudunu kaybetmek yok.
Hangi marka test kullanmıştın, yanılttı seni pozitif göstererek.
Amin canım çok teşekkür ederimAllah bir an önce hamile olmayı nasip etsin canım sıkma tatlı canını hayırlısı böyleymiş
Dönüştü malesef canım yaBende de öyle olmuştu silik çizgi ve kahverengi akıntı regle dönüşmez büyük ihtimalle merak etme yerleşme kanamasıdır
benim de 2017 mayıs doğumlu bir kızım var hoşgeldin canımHerkese merhaba bende dün bat a 4 gün kala silik çizgiyle öğrendim. 2017 aralık doğumlu bir oğlum var :) bugün kan vermek için gidicem inşalalh..hepimiz için hayırlı ve sağlıklı geçsin süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?