2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba, bende cok erken ogrenenlerdenim 2 gun var benimde adetime carsamba aksami kanda

Temmuz ayinda ilk kez gittigimde tsh a ve bir kac bir seye daha bakmisti planli gebelik icin gittigimde ama torch'u ilk kez duydum bakmamis onada
Canım yarım kalmıs sanırım kanda mı baktırdın çarşamba günü?

Emin misin peki regl olduğuna?

[/QUOTE]
Canım yarım kalmıs sanırım kanda mı baktırdın çarşamba günü?
Ay yazamamisim sabah carsamba aksami kanda da beta artisini gormustum 156 319 olmustu. Benden de kahverengi lekelenme geliyordu yaklasik 3 gun surdu toplamda 5 damla kadardir (siyah ic camasiri giysem belki anlamazdim bile o kadar azdi). Doktorum kirmizi veya pembeye donmedikce normal oldugunu soyledi yazicaktim

Son düzenleme:
Hakkınızda hayırlısı olsun en büyük üzüntünüz böyle olsun bu kadarla kalsın. Allah hayırlı zamanda sağlılı bir bebek verir inşallah size de. Üzülmeyin lütfen YaşınıZa baktım şimdi 25 miş çok çok gençsiniz. Eğer bir probleminiz yoksa (pcos reZerv sorunu gibi) ve erteleme gibi bir lüksünüz varsa şu dönemde bebek düşünmek aslında çok da akıl işi değil. İnsanlar koronadan patır patır gidiyorlar. Gebelik sakin güzel geçirilmesi gereken bir dönem. En basitinden insan dışarı çıkıp güzel bir yemek yemek istiyor arkadaşlaryla bir şeyler içip mutlu haberini paylaşmak istiyor ama mümkün değil. Onu geçtim rutin testlerde pandemi olmayan hastane bulmak bile büyük sorun.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmış olan var mı içinizde?

Canım sağlık olsun üzülme, bir sonraki aya inşallah. Umudunu kaybetmek yok.
Hangi marka test kullanmıştın, yanılttı seni pozitif göstererek.

Normal tabiki de canım herkeste belirti olacak diye birşey yok bendede hiç belirti yok sadece sabahları midem bulanıyor o kadar.

Allah bir an önce hamile olmayı nasip etsin canım sıkma tatlı canını hayırlısı böyleymiş

Hangi firmadan yaptırdınız, memnun musun?
Biz acibadem yaptirdik esimin ozel saglik sigortasi ve anlasmali oldugu sigorta sirketi o diye. Gecen sene tamamlayici yaptirmistik bu sene martta revize edildiginde dogum dahil yaptirdik. Ama dogum dahil paket icin 6 ay beklememizi soylediler martta basladi agustos 1 e kadar hamile olmaman lazimdi tek handikap i bunu sanirim bir cok sirket yapiyormus. Ben cok memnunum suan icin istedigim hastaneye gidip 15 tl gibi bir ucret oduyorum sadece tahlil vs onlarda ucretsiz oluyor. Dogum dahil paketi 13.800 tl provizyon veriyorlar bilmiyorum dogumlar ne kadar umarim yeterli olur ama hamilelikten sonrada baslayan sigorta firmalari duymustum belki aylik odemesi daha fazladir onlarin ama sanki Demir sigorta diye bir sey duymustum o sizin icin daha iyi olabilir

Günaydın kızlar nasılsınız?
Özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmış olan var mı içinizde?
benim de tamamlayıcı sağlık sigortam var fakat gebelik teminatı yokmuş.
hamile kalmadan 6 ay önce ekletmek gerekiyormuş bu teminatı, o yüzden ekletemedik.
eşimin özel sağlık sigortasında da aynı sorunla karşılaştık.
gittiğim hastanenin de hem muayeneleri hem doğumu kapsayan bi paketi olmadığı için her şeyi cepten karşılıyoruz şu an için.

Evet canım benim üstüne görmeden şüpheleniyorum, oğlumda kendim çok çabuk anlamıştım. 3 gün sürdüğü için bende çok arada kaldım olmazsa Pazartesi günü gidip vereyim artık kan varsa çıkar zaten diye düşünüyorum :) çok teşekkürler

Merhabalar, şimdi sağlık ocağında betahcg ye baktırsam ne zamana çıkar bilgisi olan var mı? Araya hafta sonu gireceği için pazartesine kalır mı sonuçlar?

Ama %60 üzeri artmış, doğru mu?ben öyle biliyorum, tam iki katı olmayabiliyormuş, onu bi araştırın bence, kanama ya da lekelenme var mı sizde?

Merhabalar, şimdi sağlık ocağında betahcg ye baktırsam ne zamana çıkar bilgisi olan var mı? Araya hafta sonu gireceği için pazartesine kalır mı sonuçlar?
Ben salı sabah 9 gibi verdim çarşamba 10 gibi sisteme girmişti. Eskiden öğleden sonra çıkardı ama koronadan dolayı böyleymiş artık. Ankara da yaşıyorum belki başka şehirleede durum daha farklıdır.

Bende de öyle olmuştu silik çizgi ve kahverengi akıntı regle dönüşmez büyük ihtimalle merak etme yerleşme kanamasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…