2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba, çok önemli aklıma takılan bir soru ile karşınıza geldim, 5 senelik evliyim bir tane de oğlum var. Oğlum doğdu doğalı korunuyoruz, ikinci çocuğu da düşünüyoruz fakat taşınma işlerimiz çıktığı için Kasım gibi planladığım gebeliği seneye falan erteledim. Fakat bir yandan da deli gibi biyolojik saatim bebek bebek deyip duruyor, buna istinaden adetimden 2 gün önce (olmayacak düşüncesi ile) korunmadık ben 3 gün sonra adet oldum şimdi diyeceksiniz ki e adet olmuşsun ihtimal yok ama şöyle ki benim adetim lekelenmesi o son damlanın gelmesi falan derken 7-8 günü bulurdu bu 3. Gün bitti 3. Günün akşamı sabaha kadar bir damla bile gelmemiş ve bütün günü 1 ped ile geçirebilecek azlıkta geldi. Olayın üzerinden 15 gün geçti, oğlumda da çok hasta olduğum için hastaneye gitmiştim ve orada rica üzerine yaptırmıştım daha 1 haftalık falandı karnımda öğrendiğimde ve onda işaret falan gelmedi, erken öğrendiğim içinde beklemedim, arada sol kasığıma ağrı giriyor ve hep adet olacakmış gibi hissediyorum acaba ihtimal var mıdır? Olursa çok sevinirim ama olmazsa taşınma için sevineceğim zorlanmam diye. Aklım çok karışık lütfen bir fikir verin. Çevrenizde bu şekilde gebeliğini öğrenen var mıdır ? Virüsten dolayı maalesef hastaneye gidemiyorum. He bu arada Bat: 20.09.2020

Kızlar benim bugün halsizliğim 3bin kat arttı kokulara zaafım arttı mutfakta duramadım kocam yemek pişirdi herşey bana çok kötü kokuyor yemeği yiyemedim az önce yağsız tost yaptı eşim onu yedim bulantım yok ama kokulara dayanamıyorum yemekten soğudum

Kızlar benim bugün halsizliğim 3bin kat arttı kokulara zaafım arttı mutfakta duramadım kocam yemek pişirdi herşey bana çok kötü kokuyor yemeği yiyemedim az önce yağsız tost yaptı eşim onu yedim bulantım yok ama kokulara dayanamıyorum yemekten soğudum
Valla canım bende henüz belirti yok maalesef mide bulantısı falan ama sen benden daha öndesin hafta olarak miden bulanıyorsa bence bu olumlu bişey tuzlu kraker ye iyi diyorlar

Ne
Canım benim allah yardımcın olsun gönlünü ferahlatsın inşallah 🙏🏻
Suan senin sağlığın daha önemli
Çok şükür ki erken fark edilmiş, bak bu sayede tekrar gebe kalabilirsin, ya fark edilmeseydi rahmin yırtılsaydı allah korusun
Biliyorum şu an bunları konuşmak kolay ama yaşamak zor ama sabır lütfen, dualarım seninle ❣

Hayırlı olsun bebeğiniz ❣
Ben de 2019 nisan annesiyim ilk gözağrım kızım 😍
Benim kızım da alerjik bebekti, çok zor zamanlar geçirdik, alerjisi de hala devam ediyor 😞
İnşallah bu doğacak olan bebeklerimiz alerjik olmaz, ben de gurbette tek başımayım, allah yardımcımız olsun 🌸

Canım benim içini ferahlatmaya çalış, biraz akışına bırak ve kendine zaman ver, değerin güzel artmış ama işte çok erken haftalarda böyle görmek zor olabiliyor, o yüzden sen kafanı dağıtacak başka şeylerle uğraş ve 8.haftaya girmeyi bekle 🌸

Gurbette olmak zordur bilirim ben de yıllardır gurbetteyim, ondan önce de hep yatılı okullarda okudum 13 yaşından beri ailemden ayrıyım ama hayat insanı her şeye alıştırıyor
Bak burda hepimiz zamanla çok güzel arkadaşlıklar kuracağız kendini yalnız hissetme ❣

Ben ilk gebeliğimde beta bile baktırmadım, testte çift çizgiyi gördüm bekledim 20 gün sonra da ilk kontrole gittim her şeyi gördük geldim.
Şimdi beta baktırdım iki kez insan geriliyor ister istemez, sonuç nasıl gelecek diye strese giriyoruz
Nekadar benzer yasantimiz varmış canım, isteyerek mi oldu bu gebelik yoksa kazaylamı ?

Sevgili ilk bebeğini bekleyen güzel anne adayı arkadaşlarım
İlk aylarda kasıklarda ağrı batma adet olacakmış hissi bel sırt ağrısı açık renkli ve kahverengi lekelenme sık tuvalete çıkma normaldir endişe etmeyin bu ilk günlerin tadını çıkarın
Merhaba canım regle 3 gün var testlerde silik çift çizgi gördüm az önce peçeteye açık kahverengi akıntım geldi normalde adet öncesi koyu kahve ve kanka karışık şekilde gelir, bunu ilk defa gördüm. İnşallah gebelik belirtisidir, kan tahliline henüz gitmedim

Kızlar merhaba, çok önemli aklıma takılan bir soru ile karşınıza geldim, 5 senelik evliyim bir tane de oğlum var. Oğlum doğdu doğalı korunuyoruz, ikinci çocuğu da düşünüyoruz fakat taşınma işlerimiz çıktığı için Kasım gibi planladığım gebeliği seneye falan erteledim. Fakat bir yandan da deli gibi biyolojik saatim bebek bebek deyip duruyor, buna istinaden adetimden 2 gün önce (olmayacak düşüncesi ile) korunmadık ben 3 gün sonra adet oldum şimdi diyeceksiniz ki e adet olmuşsun ihtimal yok ama şöyle ki benim adetim lekelenmesi o son damlanın gelmesi falan derken 7-8 günü bulurdu bu 3. Gün bitti 3. Günün akşamı sabaha kadar bir damla bile gelmemiş ve bütün günü 1 ped ile geçirebilecek azlıkta geldi. Olayın üzerinden 15 gün geçti, oğlumda da çok hasta olduğum için hastaneye gitmiştim ve orada rica üzerine yaptırmıştım daha 1 haftalık falandı karnımda öğrendiğimde ve onda işaret falan gelmedi, erken öğrendiğim içinde beklemedim, arada sol kasığıma ağrı giriyor ve hep adet olacakmış gibi hissediyorum acaba ihtimal var mıdır? Olursa çok sevinirim ama olmazsa taşınma için sevineceğim zorlanmam diye. Aklım çok karışık lütfen bir fikir verin. Çevrenizde bu şekilde gebeliğini öğrenen var mıdır ? Virüsten dolayı maalesef hastaneye gidemiyorum. He bu arada Bat: 20.09.2020
merhabalar. sanıeım ustune görme den şüpheleniyoraun. bildiğim kadarıyla üstüne görme en fazla 3 gün sürüyor.ikimci olarak adetten 3 gun önce yumırtlaman çok kucuk bir ihtimal. ama tabii bunlar benim varsayımalarım. kendi vücudunu en iyi sen tanırsın. kan ver istersen aklında kalmasın taşınma öncrsi

Kızlar herkese günaydın ya bişey soracam ben 5. Haftanın içindeyim ama öyle aman aman belirtilerim yok mesela midem bulanmıyo nadir oluyor akıntım gün içinde oluyor beyaz akıntı kasık ağrımda çok yok artık bir kaç gün önce karnımın alt kısmı agrıyordu şimdi oda nadir oluyor göğüs hassasiyetim yok genelde sütyen çıkarırken açıyor mide yanması bir kere yaşadım uyku hali gündüz pek olmuyor akşam artık erken uyuyorum sizde durumlar nedir bu yaşadıklarım normal mi sizce bana biraz belirtisiz bir gebelik geldi şuan 4+4 içindeyim

Kızlar herkese günaydın ya bişey soracam ben 5. Haftanın içindeyim ama öyle aman aman belirtilerim yok mesela midem bulanmıyo nadir oluyor akıntım gün içinde oluyor beyaz akıntı kasık ağrımda çok yok artık bir kaç gün önce karnımın alt kısmı agrıyordu şimdi oda nadir oluyor göğüs hassasiyetim yok genelde sütyen çıkarırken açıyor mide yanması bir kere yaşadım uyku hali gündüz pek olmuyor akşam artık erken uyuyorum sizde durumlar nedir bu yaşadıklarım normal mi sizce bana biraz belirtisiz bir gebelik geldi şuan 4+4 içindeyim
Günaydın :KK200:
ben de 5+2 yim ama bende de öyle aman aman belirti yok. sadece gaz, şişlik, biraz uyku hali. karın ağrısı çok ara ara, akıntı vs de yok, göğüs uçlarım biraz hassas. ama hiçbiri rahatsız edecek şekilde değil.

Günaydın :KK200:
ben de 5+2 yim ama bende de öyle aman aman belirti yok. sadece gaz, şişlik, biraz uyku hali. karın ağrısı çok ara ara, akıntı vs de yok, göğüs uçlarım biraz hassas. ama hiçbiri rahatsız edecek şekilde değil.
Aynen bende de kabızlık var çok su isteği oluyor gaz oluyor onun dışında yok normaldir yani dimi ne bileyim korktum kendimde belirti arar hale geldim 😀 demek normalmiş ki sen benden daha öndesin hafta olarak

günaydın bende de hiç belirti yok. gögüslerim sadece sudyen cıkarırken acıyor.biraz şişkinlik var ama o bile azaldı gecen haftaya göre onun dısında bişey yok. 5+5 bugun

Merhaba canım regle 3 gün var testlerde silik çift çizgi gördüm az önce peçeteye açık kahverengi akıntım geldi normalde adet öncesi koyu kahve ve kanka karışık şekilde gelir, bunu ilk defa gördüm. İnşallah gebelik belirtisidir, kan tahliline henüz gitmedim
Merhaba, bende cok erken ogrenenlerdenim 2 gun var benimde adetime carsamba aksami kanda
Rutin bakılan bir şey değil bu. Belki doktorunuz gerek görmemiştir. Endişelenmeyin. Tsh torch gibi testler olmazsa olmaz.
Temmuz ayinda ilk kez gittigimde tsh a ve bir kac bir seye daha bakmisti planli gebelik icin gittigimde ama torch'u ilk kez duydum bakmamis onada 😊

Kızlar bu sabah regl oldum 🥺 ovulasyon testlerinin koyu gitmesi, silikte olsa pozitif çıkan testler, yaşadığım belirtilerle hamile olduğuma kendimi ikna etmiştim 🥺 Baya bi üzüldüm bu sefer ya😕 hayaller artık bir dahaki aya kaldı. Hepiniz sağlıkla kucağınıza yavrularınızı alın inşallah ❤️

Back