- 28 Mayıs 2020
- 358
- 438
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
İlk bebeğimiz miçok heyecanlı ya, içimde bir canlının büyüyecek olması tüylerimi diken diken ediyor
plasenta oluşunca tam olarak birbirimize bağlanacağız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk bebeğimiz miçok heyecanlı ya, içimde bir canlının büyüyecek olması tüylerimi diken diken ediyor
plasenta oluşunca tam olarak birbirimize bağlanacağız.
aaa evet diğer topikten hatırlıyorum seni
hayırlı olsun bebişin, sağlıkla büyüsün![]()
Bende öyle yapayım o zaman tşk ederim canımılık suyla yıkanıyorum ben. çok sıcakta yıkanmamak lazım. çok aeverim sıcak suda yıkanmayı
Evet ilk bebeğimİlk bebeğimiz mi
Hayırlı olsun Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin benim 2.çocuğum ve sürpriz oldu beklenmeyen bebekEvet ilk bebeğim![]()
çok teşekkürler, bütün gebeler hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımHayırlı olsun Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin benim 2.çocuğum ve sürpriz oldu beklenmeyen bebek
iyi bence, artması gerektiği gibi artmış. Doktor ne dedi?Canlarım cuma günü kan vermiştim 57 çıkmıştı değerim bugün 189 nasıl sizce artışş :):)
Sağlık ocağına gittim ben canım orda ebe hemşire çok iyi dedi bide sizlere sormak istedim pazartesi günü özel doktordan randevu aldım kese için o zamanlar gözükebilirmişiyi bence, artması gerektiği gibi artmış. Doktor ne dedi?
Oğlum 8 yaşında ve bizde 9.ay uğraşmıştır sizi anlıyorum bu çok sürpriz oldu hala inanamıyorumçok teşekkürler, bütün gebeler hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
sürpriz gebeliklere özeniyorum biraz zira biz 9 ayın sonunda güzel haberi alabildik. tabii rabbime çok şükür
inşallah herkes istediği zaman kolaylıkla bebek sahibi olsun.
ne güzel bir supriz olmuş ama.. 2. çocuk istemiypr muydunuzOğlum 8 yaşında ve bizde 9.ay uğraşmıştır sizi anlıyorum bu çok sürpriz oldu hala inanamıyorum
Kararsızım açıkçasıne güzel bir supriz olmuş ama.. 2. çocuk istemiypr muydunuz
Bakalim insallah guzel artmistirbeni de düzenli artış var mı diye 3 kez çağırdı doktorum, muhtemelen seni de ondan çağırıyor olabilir canım.
TebriklerMerhabalar bende bugün öğrendim bebek beklediğimi hepinize hayırlı olsun bende aranızdayım
yok canım bişey olmaz
Yok baktırmadım sizin kaçıncı gün değeriniz ne çıktı
Kızlar sizde çok susuyor musunuz ben baya susuyorum sıcaklardan mı hamilelikten mi bilmiyorum ağzım çok kuruyor
Valla ben sicak suyla yikandim bayadir, umarim bisey olmazKızlar şimdi bu embriyo rahim duvarına tutunmuştur değil mi bir de banyo durumunu soracaktım sıcak su ile önerilmiyor çok iyi değilmiş siz ne yaptınız böyle bir durumda
Valla canım tavsiyem çok sıcakla yıkanma iyi değil rahim için bende günde kaç litre su içer hale geldim inş sağlıklı gebeliktirBakalim insallah guzel artmistir
Tebrikler
Benim adet gunune 5 gun kala 114 cikti.
Aa ben de ayniyim. Habire tuzlu bisey yemisim gibi agzim kuruyo ikidebir su iciyorum
Valla ben sicak suyla yikandim bayadir, umarim bisey olmaz![]()
Ben hiç kan vermedim idrar testine göre bende kan değerimin artmasını hesaplıyorumMerhaba arkadaslar, bende yarin beta icin doktora gidicem. Cumartesi gecesi adete yaklasik 5 gun varken 34 cikmisti bakalim yarin nasil olacakumarim guzel bir artis olur. Bir suru gebelik testi almistim her gun yapiyorum simdi belki cok sacma ama kaset testte silikti gunden gune artiyor kirmiziligi
kendi kendime diyorum ki koyu olduguna gore beta artmistir sizce de oyle mi
yarin umarim guzel haberler aliriz bende dis gebelik ve kimyasaldan korktugum icin her gun test yapiyorum. Bi de ben cok erken ogrendim sanirim bu pek iyi bisey degil insan daha endiseli oluyor, adetim gecikince ogrenseydim belki direk keseyi gorurdum
Tek degil misim demekkiBen hiç kan vermedim idrar testine göre bende kan değerimin artmasını hesaplıyorum![]()