2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sağlık ocağına gittim ben canım orda ebe hemşire çok iyi dedi bide sizlere sormak istedim pazartesi günü özel doktordan randevu aldım kese için o zamanlar gözükebilirmiş
Merhaba kese için 5 hafta civarıyla yeterli oluyor .
ben kızımda 6+2 de gittiğimd ehem kese hem kalp atışı birlikte duymustum

Merhaba kese için 5 hafta civarıyla yeterli oluyor .
ben kızımda 6+2 de gittiğimd ehem kese hem kalp atışı birlikte duymustum
O zaman yarin gidince folik asit ve betaya bakicak. Bir de rahim duvari kalinlasiyormus sanirim saglikli gebelik olup olmadigini oradan anliyormus diye okumustum. Ona da alttan ultrason ile bakicak sanirim. Bakalim yarin neler olacak 😊

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar bu görüntüde plasenta neresi olabilir. 6+5

Eklentiler

• IMG_20200829_125036.jpg
    IMG_20200829_125036.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 48
O zaman yarin gidince folik asit ve betaya bakicak. Bir de rahim duvari kalinlasiyormus sanirim saglikli gebelik olup olmadigini oradan anliyormus diye okumustum. Ona da alttan ultrason ile bakicak sanirim. Bakalim yarin neler olacak 😊
Henüz bu haftalarda alttan baktırmasanız daha iyi aslında gerek yok çünkü

Sizin bunu görmeniz mümkün değil ki hem ne yapacaksınız plesentayı
Bazıları bu bölge olduğunu iddia etti ben pek inanamadım bir embriyoya çok uzak iki daha yeni oluşuyor bu kadar belirgin olamaz. Sanırım etrafı beyaz olunca böyle bir kanıya vardılar.

Eklentiler

• IMG_20200830_185333.jpg
    IMG_20200830_185333.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 55
İlk gebeliğimde 4+4 te gitmiltim . Aynı dediğin gibi beta, folik asit başlandı. Ama karından usg ile kontrol oldum . ZararLı değil alttan muayene ama gerek yok .

Bazıları bu bölge olduğunu iddia etti ben pek inanamadım bir embriyoya çok uzak iki daha yeni oluşuyor bu kadar belirgin olamaz. Sanırım etrafı beyaz olunca böyle bir kanıya vardılar.
O bölge kesenizin çevresi + olan yerde büyük ihtimalle bebeğiniz var . Sağlıkla ilerlersin

Evet tatlım teşekkürler plasenta alanını merak ettim ben
şuan görünmez sanırım neden merak ettin bu konuyu :)
Çünkü 6+2 hafyalık gebelilte yolk kesesi ve bebeği üstünde tektaş biçiminde görebiliriz henüz

şuan görünmez sanırım neden merak ettin bu konuyu :)
Çünkü 6+2 hafyalık gebelilte yolk kesesi ve bebeği üstünde tektaş biçiminde görebiliriz henüz
Yolk saçını da göremiyorum ki tatlım. Bazıları o alanın plasenta olduğunu iddia ettim kafama takıldı

• Beğen
Reactions: H E
Back