- 20 Ağustos 2020
- 203
- 190
- 18
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
-
şişemle geziyorum evde. normalde de su içerim ama hamilelikte ekstra susuz kalmamaya dikkat ediyorumKızlar sizde çok susuyor musunuz ben baya susuyorum sıcaklardan mı hamilelikten mi bilmiyorum ağzım çok kuruyor
35.günde kalp atışı duyulur mu, eğer öyleyse benim de 35.gün çarşamba ve keseyi görmeye gidicem, inşallah ben de duyarım3 litreyi geçiyor benim günlük su tüketimim, ama bununla beraber tuvalet ihtiyacı da artıyor...
yarın gidip kan vericem ilk bhcg yi öğreneyim de artışı takip edebileyim diye, perşembe günü randevum var 35. güne denk geliyor kısmetse keseydi kalpti ne oluşmuşsa artık görücem ilk defa
inşallahh hem keseyi görür hem bebeğini duyarsın35.günde kalp atışı duyulur mu, eğer öyleyse benim de 35.gün çarşamba ve keseyi görmeye gidicem, inşallah ben de duyarım
inşallah 35.günde hepimiz duyarızinşallahh hem keseyi görür hem bebeğini duyarsın
5. hafta kalp atmaya başlar ama normal ultrasonda henüz duyulmaz dedi şimdi ebe arkadaşıminşallah 35.günde hepimiz duyarız
cuma günü annemlere gidicem bebeği açıklamak için, farklı şehirlerde yaşıyoruz, bebeğin kalp atışını da duyarsam içim daha rahat olacak
Bende haftaya salı gidecem aileme açıklamaya inş sağlıklıdır ya ben korkuyorum dış gebelik yaşadım tekrar yaşamak istemiyorum daha kimseye söylemediminşallah 35.günde hepimiz duyarız
cuma günü annemlere gidicem bebeği açıklamak için, farklı şehirlerde yaşıyoruz, bebeğin kalp atışını da duyarsam içim daha rahat olacak
35. Günde mi kalp atışı belli oluyor yani5. hafta kalp atmaya başlar ama normal ultrasonda henüz duyulmaz dedi şimdi ebe arkadaşımKirazHanim acele etmemeliymişiz sorry
vajinal ultrason ile 5. haftasından sonra da duyulabilir ufak ihtimal, normal ultrason ile 7. hafta kesin diyor kalp atış sesi için ..
5. hafta kalp atmaya başlar ama normal ultrasonda henüz duyulmaz dedi şimdi ebe arkadaşımKirazHanim acele etmemeliymişiz sorry
vajinal ultrason ile 5. haftasından sonra da duyulabilir ufak ihtimal, normal ultrason ile 7. hafta kesin diyor kalp atış sesi için ..
evet bebeklerin kalbi bu beşinci hafta içinde normal insan kalbi gibi ortaya çıkmış oluyor. folik asit, vitamin vs ihmal etmeyin bu haftalarda özellikle çok önemli sinir sistemi kalp damar sistemi oluşumu ve gelişimi için35. Günde mi kalp atışı belli oluyor yani
Ben folbiol kullanıyorumevet bebeklerin kalbi bu beşinci hafta içinde normal insan kalbi gibi ortaya çıkmış oluyor. folik asit, vitamin vs ihmal etmeyin bu haftalarda özellikle çok önemli sinir sistemi kalp damar sistemi oluşumu ve gelişimi için
omega 3 içeren ve daha çok vitamini içinde bulunduran bi takviye kullanmaya başladım.evet bebeklerin kalbi bu beşinci hafta içinde normal insan kalbi gibi ortaya çıkmış oluyor. folik asit, vitamin vs ihmal etmeyin bu haftalarda özellikle çok önemli sinir sistemi kalp damar sistemi oluşumu ve gelişimi için
ben hiçbir şeyi kısıtlamadım, kısıtlamıyorum.Kızlar şimdi bu embriyo rahim duvarına tutunmuştur değil mi bir de banyo durumunu soracaktım sıcak su ile önerilmiyor çok iyi değilmiş siz ne yaptınız böyle bir durumda
ilk ultrasonunda belli olur o canım, telaş etme doğru yerdedir inşallah. sıcak su ile içten temizlik yapmamaya çalış rahim florasını bozmasın diye. bende durum farklı kombiye gerek kalmıyor bile hala soğuk suyla duş alıyorum yazın sıcakları bitmedi bana fena basıyor..Kızlar şimdi bu embriyo rahim duvarına tutunmuştur değil mi bir de banyo durumunu soracaktım sıcak su ile önerilmiyor çok iyi değilmiş siz ne yaptınız böyle bir durumda
bebeğin kalbi oluştuktan sonra plasenta iletişim aşaması başlıyor yani ortalama 6. haftada plasenta yolu ile sen ne nefes çekersen, ne yersen bebişe de onların gidişi başlıyormuş. plasenta işin içine girince de kişiden kişiye değişen mide bulantısı kusma işleri 6. haftalarda oyüzden başlıyormuşomega 3 içeren ve daha çok vitamini içinde bulunduran bi takviye kullanmaya başladım.
beslenme olayı şu ara etkiler mi bilmiyorum ama, ilk 3 ay bebek bizden beslenmiyormuş diye bir şey okumuştum ama gelişimine etki ediyordur muhakkak.
çok heyecanlı ya, içimde bir canlının büyüyecek olması tüylerimi diken diken ediyorbebeğin kalbi oluştuktan sonra plasenta iletişim aşaması başlıyor yani ortalama 6. haftada plasenta yolu ile sen ne nefes çekersen, ne yersen bebişe de onların gidişi başlıyormuş. plasenta işin içine girince de kişiden kişiye değişen mide bulantısı kusma işleri 6. haftalarda oyüzden başlıyormuş
6.haftadan önce duymak zor kalp atışlarınıbebekte ilk oluşan sistem kardiyovasküler sistemdir. 34. gün bebeğin dolaşım sistemi oluşmaya başlıyor ve 35. günde kalbi dört odacıklı haline (gelişmiş insan kalbi) bürünüyor. bununla birlikte kalp atışı bu dönem ve sonrasında izlenebiliyor. ortalama gebelik verilerine göre durum buKirazHanim
ılık suyla yıkanıyorum ben. çok sıcakta yıkanmamak lazım. çok aeverim sıcak suda yıkanmayıKızlar şimdi bu embriyo rahim duvarına tutunmuştur değil mi bir de banyo durumunu soracaktım sıcak su ile önerilmiyor çok iyi değilmiş siz ne yaptınız böyle bir durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?