2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
35.günde kalp atışı duyulur mu, eğer öyleyse benim de 35.gün çarşamba ve keseyi görmeye gidicem, inşallah ben de duyarım

bebekte ilk oluşan sistem kardiyovasküler sistemdir. 34. gün bebeğin dolaşım sistemi oluşmaya başlıyor ve 35. günde kalbi dört odacıklı haline (gelişmiş insan kalbi) bürünüyor. bununla birlikte kalp atışı bu dönem ve sonrasında izlenebiliyor. ortalama gebelik verilerine göre durum bu KirazHanim

inşallah 35.günde hepimiz duyarız
cuma günü annemlere gidicem bebeği açıklamak için, farklı şehirlerde yaşıyoruz, bebeğin kalp atışını da duyarsam içim daha rahat olacak
5. hafta kalp atmaya başlar ama normal ultrasonda henüz duyulmaz dedi şimdi ebe arkadaşım
KirazHanim acele etmemeliymişiz sorry

vajinal ultrason ile 5. haftasından sonra da duyulabilir ufak ihtimal, normal ultrason ile 7. hafta kesin diyor kalp atış sesi için ..

inşallah 35.günde hepimiz duyarız
cuma günü annemlere gidicem bebeği açıklamak için, farklı şehirlerde yaşıyoruz, bebeğin kalp atışını da duyarsam içim daha rahat olacak
Bende haftaya salı gidecem aileme açıklamaya inş sağlıklıdır ya ben korkuyorum dış gebelik yaşadım tekrar yaşamak istemiyorum daha kimseye söylemedim

napalım bekleyeceğiz o halde, ama daha söylemeden duramam. annem içine doğmuş gibi zırt pırt arıyor türlü bahanelerle.

35. Günde mi kalp atışı belli oluyor yani
evet bebeklerin kalbi bu beşinci hafta içinde normal insan kalbi gibi ortaya çıkmış oluyor. folik asit, vitamin vs ihmal etmeyin bu haftalarda özellikle çok önemli sinir sistemi kalp damar sistemi oluşumu ve gelişimi için

omega 3 içeren ve daha çok vitamini içinde bulunduran bi takviye kullanmaya başladım.
beslenme olayı şu ara etkiler mi bilmiyorum ama, ilk 3 ay bebek bizden beslenmiyormuş diye bir şey okumuştum ama gelişimine etki ediyordur muhakkak.

Kızlar şimdi bu embriyo rahim duvarına tutunmuştur değil mi bir de banyo durumunu soracaktım sıcak su ile önerilmiyor çok iyi değilmiş siz ne yaptınız böyle bir durumda

Kızlar şimdi bu embriyo rahim duvarına tutunmuştur değil mi bir de banyo durumunu soracaktım sıcak su ile önerilmiyor çok iyi değilmiş siz ne yaptınız böyle bir durumda
ben hiçbir şeyi kısıtlamadım, kısıtlamıyorum.
doktor ağır kaldırma ve birliktelik olmasın dedi, sadece bu ikisine dikkat ediyorum.

ilk ultrasonunda belli olur o canım, telaş etme doğru yerdedir inşallah. sıcak su ile içten temizlik yapmamaya çalış rahim florasını bozmasın diye. bende durum farklı kombiye gerek kalmıyor bile hala soğuk suyla duş alıyorum yazın sıcakları bitmedi bana fena basıyor..

bebeğin kalbi oluştuktan sonra plasenta iletişim aşaması başlıyor yani ortalama 6. haftada plasenta yolu ile sen ne nefes çekersen, ne yersen bebişe de onların gidişi başlıyormuş. plasenta işin içine girince de kişiden kişiye değişen mide bulantısı kusma işleri 6. haftalarda oyüzden başlıyormuş

çok heyecanlı ya, içimde bir canlının büyüyecek olması tüylerimi diken diken ediyor
plasenta oluşunca tam olarak birbirimize bağlanacağız.

6.haftadan önce duymak zor kalp atışlarını

ılık suyla yıkanıyorum ben. çok sıcakta yıkanmamak lazım. çok aeverim sıcak suda yıkanmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…