2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sambucol hemen toparlar aslında, yeni hamilelikte çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, vitamin zaten. Çok geçmiş olsun

Kızlar aşermeler başladı mı sizin
Bende başlamadı, üstüne üstlük bi iştah kaçıklığı söz konusu, normalde 1 simiti gömerim kahvaltıda, bugün yarıya gelmeden doydum, akşam yemeğinde iki köfteyi az patatesi zor yedim. Dilerim çok açılmaz iştahım zira en korktuğum şeylerden biri hamilelik kiloları

Sambucol hemen toparlar aslında, yeni hamilelikte çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, vitamin zaten. Çok geçmiş olsun
Akşam eşimi eczaneye göndermiştim pastil alması için ama eczacı vermemiş yeni hamileyim diye. Sizin dediğiniz vitamin desteği belki dediğiniz gibi kullanılıyordur. Yarın sordurcam, şimdilik bal limon ılık su devam
Teşekkür ederim canım

Sanırım bende varım
2.çocuk
SAT:baya karışık bende anlamadım
Kilo:78
Bugün beta değerim :570

Keseni gördün mü

Evet canım keseyi gördüm:)

Canım geçmiş olsun bende herhangi bişey kullanma pastil dahil..
biraz dinlen yardım iste birilerinden . uykunu tam almaya çalış ev işlerini filanda abartma az olsun öz olsun artık 2 canlısın bi de bendede iştah hiç yok ama zorluyorum kendimi sende öyle yap mutlaka öğünsayını arttır meyve ye aralarda bol bol su iç.. İnşallah toparlarsın canım

Kızlar herkese selam ben de Mayıs 2021 annesiyim kısmet olursa 5+0 dayım bugün adetim 3 gün geçtiğinde beta 317.4 çıkmıştı. Doktorum bu perşembe randevu verdi siz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz ve keseyi ne zaman gördünüz acaba ilk gebeliğim çok heyecanlıyım

hayırlı olsun hoşgeldin. ben 6 bucukta keseyı 7 bucukta kalp atışını duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…