2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Nasil bi duygu merak ediyorum mesela bi yerde okudum en sevdigim kahve kokusunu duyunca ogururdum diyorkahve yaa misler gibi ala ala nasil oluyo diyorum. Ayy valla cok merak ediyorum
İnanki merak edilecek birşey değil bende kahveden çaydan tiksindim. Şöyle söyleyim kocam bile kokuyordu burnuma

Sizin ilk bebeğiniz galiba ilkler böyle oluyor ve bu endişe telaş doğuma kadar sürüyor, acemilik işte ama rahat olun bebeğimiz şuanda onun için en güvenli ortamda inşallah ona hiçbir şey olmayacak

Merhaba arkadaşlar, dun gece yaptigim idrar testi ve kan testine gore bende hamileyim sat 10.08.2020 yas 28 kilo 60 beklenen dogum tarihi de 17 mayis 2021 beni de ekler misiniz bir de adete 5 6 gun kala beta hcg testi yaptiran ve benim gibi 34.7 cikan var mi

Hic beta olculdu mu? Benim de sat 28 temmuz

Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin bebeklerimizi

Eklentiler

• 20200829_220405.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 58
  • SmartSelect_20200830-021615_WhatsApp.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 20200829_220410.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 62
Evet dun gece bir heyecanla gidip olcturduk suan icin iyi mi sizce daha var artar degil mi?
Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınza da alırsınız. Benim sorduğum arkadaşla sat arasında bir gün farklılık var. Benim sat 28 temmuz bat 23 ağustos.
25 ağustos 58
27 ağustos 113
29 ağustos 244 çıktı.
İlerleme güzel 10 gün sonra kese için gel dedi doktorum. Bana beta değeri biraz az gibi geldi. Doktorum endişelenmemem gerektiğini söyledi.

İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ben erken yumurtlamisim bu ay adetin 9 ve 10. Gunu o yuzden erken anladim bende sali yada carsamba gidicem bakalim ne kadar articak

A bu kadar erken idrar testinde çıkıyor mu ya

A bu kadar erken idrar testinde çıkıyor mu ya
Ben ayın 19 nda doktora gitmistim yumurtan 20 mm olmus catlayacak degerlendir dedi sonra ben bi hafta sonra deneye deneye yaptim bugun mesela kaset testlerden yaptim yine onda da cikti (dun ve bugun farki baya var)

Eklentiler

• 20200830_133651.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200829_204228.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 61
selam kızlar. yeni gelenler hoşgeldiniz hayıelı olsun kesekleri görelim kalp atışlarını duyalım sqglıklı bir hamilelik gecirelim beraber inşallah. keseler için erken gibi kızlar rahim kalınlaşmış mı bakılabilir bu aşamada. 6. ya da 7 haftayı bekleseniz ultrason için daha iyi olur. gidinci hem kese hem kalo atışı duyulabilir. ama ilk hamilelerin heyecanını anlıyorum her hafta gitmiştim ben kalp atışımı duyana kadar ilkinde. benim sadece kasık agrım var başka da bir belirtim yok. ilkinde xok belirtim vardı. uyku uyku uykuuu gibi. yarın saglık ocagına gidivem eonuç gösyeririm. idrarda biraz enfeksiyon cokmıstı bakalım ne diyecek

Evet dun gece kan verdim 34.07 cikti beta hcg

Ay ben kendi ustume alinmisim bana dememissiniz
Adete bukadar varken güzel cıkmış bence saglıkla ilerlesin inşallah bende 8 gun varken ogrendim erken gebelik testiyle ama benım ki erken döllenme sanırım

Aleykum selam evet ilk hamılelik heyecanlı oluyor canım benım bir düşük var onda koşa kısa gitmiştim hastaneye doktor bana cuma gunu bu hafta için gel keseyi gorelim dedi ben taa 9 gun sonraya aldım garanti olsun diye cunku boş dönmek cok uzuyor ınssnı. İdrarda enfeksiyon tehlikeli bişe değildir hamılelikte umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…