- 25 Ağustos 2020
- 150
- 170
- 18
- 30
- Konu Sahibi KirazHanim
-
İnanki merak edilecek birşey değil bende kahveden çaydan tiksindim. Şöyle söyleyim kocam bile kokuyordu burnumaNasil bi duygu merak ediyorummesela bi yerde okudum en sevdigim kahve kokusunu duyunca ogururdum diyor kahve yaa misler gibi ala ala nasil oluyo diyorum. Ayy valla cok merak ediyorum
Sizin ilk bebeğiniz galibaAy o kadar tarih varki kafamda yeminle birbirine girdi29 temmuz son. Benimde dün kasıklarım ağrımadı korktum ama mesela şuan ağrıyor. Ben şeyden korkuyorum betam düşmüş müdür diye. Salı ölçmeye gidicem hem özel hastanede bidaha tahlil yapmam diye. Beta artsada işte kalp atmamamsı olayı var. Ondan kimseye söyleyemiyorum hamielyim diye yaaa o kötü
Stres yapma aklından çıkar kendini bir şeylerle oyala olur inşallah stres bu işin düşmanı15 Eylül, olur inş canım. En son 11 ağustosta oldum deniyoruz bakalım
Hic beta olculdu mu? Benim de sat 28 temmuzAy o kadar tarih varki kafamda yeminle birbirine girdi29 temmuz son. Benimde dün kasıklarım ağrımadı korktum ama mesela şuan ağrıyor. Ben şeyden korkuyorum betam düşmüş müdür diye. Salı ölçmeye gidicem hem özel hastanede bidaha tahlil yapmam diye. Beta artsada işte kalp atmamamsı olayı var. Ondan kimseye söyleyemiyorum hamielyim diye yaaa o kötü
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin bebeklerimiziMerhaba arkadaşlar, dun gece yaptigim idrar testi ve kan testine gore bende hamileyimsat 10.08.2020 yas 28 kilo 60 beklenen dogum tarihi de 17 mayis 2021 beni de ekler misiniz bir de adete 5 6 gun kala beta hcg testi yaptiran ve benim gibi 34.7 cikan var mi
Evet dun gece bir heyecanla gidip olcturdukHic beta olculdu mu? Benim de sat 28 temmuz
Amin inşallahHayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin bebeklerimizi
Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınza da alırsınız. Benim sorduğum arkadaşla sat arasında bir gün farklılık var. Benim sat 28 temmuz bat 23 ağustos.Evet dun gece bir heyecanla gidip olcturduksuan icin iyi mi sizce daha var artar degil mi?
İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ben erken yumurtlamisim bu ay adetin 9 ve 10. Gunu o yuzden erken anladimTebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınza da alırsınız. Benim sorduğum arkadaşla sat arasında bir gün farklılık var. Benim sat 28 temmuz bat 23 ağustos.
25 ağustos 58
27 ağustos 113
29 ağustos 244 çıktı.
İlerleme güzel 10 gün sonra kese için gel dedi doktorum. Bana beta değeri biraz az gibi geldi. Doktorum endişelenmemem gerektiğini söyledi.
A bu kadar erken idrar testinde çıkıyor mu yaMerhaba arkadaşlar, dun gece yaptigim idrar testi ve kan testine gore bende hamileyimsat 10.08.2020 yas 28 kilo 60 beklenen dogum tarihi de 17 mayis 2021 beni de ekler misiniz bir de adete 5 6 gun kala beta hcg testi yaptiran ve benim gibi 34.7 cikan var mi
Ben ayın 19 nda doktora gitmistim yumurtan 20 mm olmus catlayacak degerlendir dedi sonra ben bi hafta sonra deneye deneye yaptimA bu kadar erken idrar testinde çıkıyor mu ya
Mrb kan verdiniz miGunaydin kizlar bende bugun cift cizgiyi gordum yarin kan vericem netlesince katilicam araniza insallah ☺
Aleykum selamSelam herkesee ☺
Evet dun gece kan verdim 34.07 cikti beta hcgMrb kan verdiniz mi
Adete bukadar varken güzel cıkmış benceEvet dun gece kan verdim 34.07 cikti beta hcg
Ay ben kendi ustume alinmisimbana dememissiniz
Aleykum selam evet ilk hamılelik heyecanlı oluyor canım benım bir düşük var onda koşa kısa gitmiştim hastaneye doktor bana cuma gunu bu hafta için gel keseyi gorelim dedi ben taa 9 gun sonraya aldım garanti olsun diye cunku boş dönmek cok uzuyor ınssnı. İdrarda enfeksiyon tehlikeli bişe değildir hamılelikte umarımselam kızlar. yeni gelenler hoşgeldiniz hayıelı olsun kesekleri görelim kalp atışlarını duyalım sqglıklı bir hamilelik gecirelim beraber inşallah.keseler için erken gibi kızlar rahim kalınlaşmış mı bakılabilir bu aşamada. 6. ya da 7 haftayı bekleseniz ultrason için daha iyi olur. gidinci hem kese hem kalo atışı duyulabilir. ama ilk hamilelerin heyecanını anlıyorum her hafta gitmiştim ben kalp atışımı duyana kadar ilkinde. benim sadece kasık agrım var başka da bir belirtim yok. ilkinde xok belirtim vardı. uyku uyku uykuuu gibi. yarın saglık ocagına gidivem eonuç gösyeririm. idrarda biraz enfeksiyon cokmıstı bakalım ne diyecek
Benimde öyleAdete bukadar varken güzel cıkmış bence❤ saglıkla ilerlesin inşallahbende 8 gun varken ogrendim erken gebelik testiyle ama benım ki erken döllenme sanırım
Yarin vericem insallahMrb kan verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?