- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #53.581
Biz 7000 i göremedik daha maalesef. Eliz de ağzını kitliyor havucu bizimki de sevmediBu aylarda ortalama kilo 7000-7500 civarı sanırım. Ben kiloyu dert etmiyorum ama iştahı kapanınca bir şey yediremiyorum ağzını kitlemeyi öğrendi. İlya da avokadoyu çok sevdi ama bağırsakları çok etkiledi. Havuçtan da nefret ettipek sevdiği bi şey de yok aslında
Ya demi Allah aşkina onlar ne öyle. Üç gün öyle vereyim dedim kustu 20 gündür hiç kilo almamiş sürekli hasta okuyor onu dert ediyorum ben deBizde de yumurta sarısı kabız yaptıiki gün vermedim rahatladı çocuk. Daha 7 kiloyu yeni gördük maalesef. Son ay hele hiç kilo almadı neredeyse. ben de tadımlık veriyorum zaten daha fazlasını yemiyor. Takip ettiğim sayfalarda dolu dolu tabaklar, ara öğünler, değişik değişik tarifler görünce ben az mı yediriyorum diyorum. Meyve asla yemiyor mesela ama et versem saldıracak gibi Zaten ben et yemek için diş çıkartıyor diyorum 3. Dişi de patlattı geçen gün.
Bizimki kabız olunca emmiyor da. sanki neden verdin bunu bana der gibi intikam alıyorBizde de yumurta sarısı kabız yaptıiki gün vermedim rahatladı çocuk. Daha 7 kiloyu yeni gördük maalesef. Son ay hele hiç kilo almadı neredeyse. ben de tadımlık veriyorum zaten daha fazlasını yemiyor. Takip ettiğim sayfalarda dolu dolu tabaklar, ara öğünler, değişik değişik tarifler görünce ben az mı yediriyorum diyorum. Meyve asla yemiyor mesela ama et versem saldıracak gibi Zaten ben et yemek için diş çıkartıyor diyorum 3. Dişi de patlattı geçen gün.
yok canım nerde ben hala tatlı kaşığında kaldımBiz 7000 i göremedik daha maalesef. Eliz de ağzını kitliyor havucu bizimki de sevmedisiz öğünlere geçtiniz mi
Ben de beyorganik aldım ama duruyor öyle. İrmik kabız yapmıyor mu peki? armutla verince belki yapmayabilirYumurta sarisini deneyince belki onu da sever bizim suan favorimiz yumurta sarisi ve irmikli armutbende muz vermiyorum muz fena yapiyor. Avakado ve yesil kabak yerse de hemen kakasi yesile donuyor
Tahillardan pirincle irmigi organik gurmem den aldik kabiz yapmadi bizi
Ay sorma hele o blw sayfalarına bakarken ağlıcam neredeyse.Bizimki kabız olunca emmiyor da. sanki neden verdin bunu bana der gibi intikam alıyorben o dediğin sayfaların hepsini takipten çıktım. Her öğünde bir koca kase yediriyorlar. O bebekler de maşallah sorunsuz ne koysalar önlerine yiyorlar ne gaz ne alerji
Maşallah ya 3. diş de gelmiş ne acelesi varsao yüzden belki kilo alamamıştır.
Bizimki kabız olunca emmiyor da. sanki neden verdin bunu bana der gibi intikam alıyorben o dediğin sayfaların hepsini takipten çıktım. Her öğünde bir koca kase yediriyorlar. O bebekler de maşallah sorunsuz ne koysalar önlerine yiyorlar ne gaz ne alerji
Tarhana denedin mi? Bizimki sevdi onuBen de beyorganik aldım ama duruyor öyle. İrmik kabız yapmıyor mu peki? armutla verince belki yapmayabilirbir de yapıyorum bir kaşık zor yiyor hevesim kaçıyor.
Daha denemedim ama bebekler genelde seviyormuş. İçindekileri ayrıca tek tek 3 gün kuralıyla denemek gerekir di miTarhana denedin mi? Bizimki sevdi onu
Öyle yapmak gerek de ben direkt içirdim annemin gazına gelipDDaha denemedim ama bebekler genelde seviyormuş. İçindekileri ayrıca tek tek 3 gün kuralıyla denemek gerekir di miSen öyle mi yaptın?
Ben de senden gaza gelip deneyeceğim bakÖyle yapmak gerek de ben direkt içirdim annemin gazına gelip
Gaza getirmek gibi olmasın ama dün sabah da süzme peynir verdim azıcıkBen de senden gaza gelip deneyeceğim bak
Ben de beyorganik aldım ama duruyor öyle. İrmik kabız yapmıyor mu peki? armutla verince belki yapmayabilirbir de yapıyorum bir kaşık zor yiyor hevesim kaçıyor.
Bizimki sevmeyince daha ilk kaşıkta kafasını yana çeviriyor ordan anlıyorum. Sonra da kaşığı görünce ağzını kitliyor. Güldürsem bile ağzı kapalı gülüyor. Biraz üzerine gidince ağlıyor onda bile ağzı kapalıBizde yapmadi hatta bugun 3 kez kaka yapti yumurtadan mi anlamadimbende bugun ilk kez kiymali sebze corbasi yaptim hic sevmedi, o kadar ugras hazirla bulasik ciksin 4 5 kasik icsin
Irmik hic kabiz yapmadi bizi en son pzt verdim balkabakli irmik
Bizimki sevmeyince daha ilk kaşıkta kafasını yana çeviriyor ordan anlıyorum. Sonra da kaşığı görünce ağzını kitliyor. Güldürsem bile ağzı kapalı gülüyor. Biraz üzerine gidince ağlıyor onda bile ağzı kapalı
Aynıı aynıııBadiste agzini kitliyo ve burnundan soluyor yemek istemeyince boga gibi
Sebebini öğrenmek daha iyi olmaz mı? Yani ishal neden var acaba? Doktora götürmek daha mantıklı benceKızlar Merhaba bebeğim 6 ay 11 günlük Dün sabahtan itibaren 6 bez değiştirdik ishal oldu bu sabah 7 bezene aldığında yeşil renkli içinde hafif kan vardı hafif da Ateşi vardı ateş düşürücü verdim Şu an ateşe düştüm emzirdim uyudu ek gıdaya başladık kadın durma aşamasındayım arada bir çorba veriyorum herhangi değişik bir şey vermedim ek gıdaya zaten 4,5 aylıktan beri veriyorum Dün ilk defa değişik olarak akşam ceviz verdim ama bu ishal durumu Dün sabahtan itibaren di sizce ne yapayım aha önceden ishal için doktora gittiğimde bana bir İshal ilacı vermişti 6-7 tane bez değiştirecek kadar ishal olursa o ilacı içir demişti Sizce ilaç mı vereyim yoksa Doktora mı gideyim
Doktora bi göster canım. Ateş de varmış. Enfeksiyon olabilir. Geçmiş olsun.Kızlar Merhaba bebeğim 6 ay 11 günlük Dün sabahtan itibaren 6 bez değiştirdik ishal oldu bu sabah 7 bezene aldığında yeşil renkli içinde hafif kan vardı hafif da Ateşi vardı ateş düşürücü verdim Şu an ateşe düştüm emzirdim uyudu ek gıdaya başladık kadın durma aşamasındayım arada bir çorba veriyorum herhangi değişik bir şey vermedim ek gıdaya zaten 4,5 aylıktan beri veriyorum Dün ilk defa değişik olarak akşam ceviz verdim ama bu ishal durumu Dün sabahtan itibaren di sizce ne yapayım aha önceden ishal için doktora gittiğimde bana bir İshal ilacı vermişti 6-7 tane bez değiştirecek kadar ishal olursa o ilacı içir demişti Sizce ilaç mı vereyim yoksa Doktora mı gideyim