- 22 Mart 2016
- 1.590
- 1.232
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #53.601
Sebebini öğrenmek daha iyi olmaz mı? Yani ishal neden var acaba? Doktora götürmek daha mantıklı bence
Haklısınız kızlar cok sagolunDoktora bi göster canım. Ateş de varmış. Enfeksiyon olabilir. Geçmiş olsun.
Ah o ates olayi bizdede var..gecen hafta bir kalktim gece emzirmeye atesler icinde yaniyor ta 38.5 civari oyle korktum ki..atesini aldim sonra doktora gittik antibiyotik ates dusurucu ve burun acici verdi tam iyi oldduk dedik bu kezde ikinci dis cikti dunden beri yine atesi varWalla ben de aynı durumdayım. Üstüne bir de bu ateş olayı ilenugrasiyorum 2 gundur. Yarın çocuk dr göstercem artik. Sizd e 2.cocuklar daha kolay büyüyordu. Buyugunde hiç anlamamaistum diş çıkartırken. Inşallah bu ateşler uykusuzluklar mızirtilar diş yüzündendir. 38.9 a kadar çıkar mi diş atesi bilmiyorum.bir de kaka sayısı da artti.bakalim dr ne diyecem yarin. Inşallah idrar tahlili istemez. Kız çocuğunda çok zor oluyor vermek. Bir de forum ne kadar sessizlesmis. Eskiden gece emzirmeye kalkınca oku oku bitmezdi. Müdavimlerin hiçbiri kalmamış sanırım
Deliha atanamayanogretmen sptemberrose falan görmedim
Bizede mustela verdi doktor 2 haftadir kullaniyorum cokta etki etmediBizim yazdan beri var, kullandığın mustela kremler etki etmiyor demekki cildine dedi. Bi karışım hazırlattı
Evet ben kullanıyorum hero babyKizlar kaşik mama kullanan var mi aranizda
Bnde aptamil kullaniyorum sizce faydali mi?Evet ben kullanıyorum hero baby
Ben sadece akşam uykusuna yatıracağım zaman veriyorum 3-4 ölçek kadar.Bnde aptamil kullaniyorum sizce faydali mi?
Anladim canim bnde gun icinde veriyorum bazen iki kere bazen bir kereBen sadece akşam uykusuna yatıracağım zaman veriyorum 3-4 ölçek kadar.
Uyanmaya etkisi oluyor mu peki ? Ben akşam normal mama veriyorum sonra 12 de acıkıp uyanıyor tekrar mama veriyorum . Henüz ek gıdaya geçmedik , geçtiğimizde vermeyi düşünüyorum da merak ettimBen sadece akşam uykusuna yatıracağım zaman veriyorum 3-4 ölçek kadar.
OlmuyorUyanmaya etkisi oluyor mu peki ? Ben akşam normal mama veriyorum sonra 12 de acıkıp uyanıyor tekrar mama veriyorum . Henüz ek gıdaya geçmedik , geçtiğimizde vermeyi düşünüyorum da merak ettim
2 günde bir içiriyorum ben bebek tarhanası. Yarım çay bardağı su ve çok az zeytinyağı. 2 çay kaşığı tarhana ile pişiriyorum. Hafif kıvamlı oluyor öyle.Kızlarrr tarhana çorbası deneyeniniz var mı. Doktor listeye yazmış ama direk pişireyim mi az suyla zeytinyağıyla. Ya da bebek tarhanası flan mı var.
Sağol cnm2 günde bir içiriyorum ben bebek tarhanası. Yarım çay bardağı su ve çok az zeytinyağı. 2 çay kaşığı tarhana ile pişiriyorum. Hafif kıvamlı oluyor öyle.
Satılıyor, kendin de yapabilirsin. İçine tuz, domates katılmıyor. Kapya biberle yapılıyor. Benim kullandığımda yoğurt da yok. Tam buğday unlu.Sağol cnm
Bebek tarhanası diye satılan bir tarhana mı var. bilmediğimden soruyorum yoksa evdeki normal tarhanaya mı böyle pişiriyorsun cnm.
Aa çok iyiymiş yok yaptık bilemedik domates flan var. Bulurum ama yaa e bebekte flan vardır bnce bi bakayım.Satılıyor, kendin de yapabilirsin. İçine tuz, domates katılmıyor. Kapya biberle yapılıyor. Benim kullandığımda yoğurt da yok. Tam buğday unlu.
E bebekte var mı bilmiyorum da internette satılıyor canım birden fazla marka var. İçine sineni alırsın.Aa çok iyiymiş yok yaptık bilemedik domates flan var. Bulurum ama yaa e bebekte flan vardır bnce bi bakayım.