2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Alıştırma bardağı hangi marka alıyorsunuz? 😁
Philips avent aldım ben..daha kullanmadık🥰

Bu arada popo arası kizarikligi bizde de var. Mustela kızarıklığı gecirmez. Hametan öneririm, mavi tüpte olan. O iyi geliyor ve pisiklere de öneriliyor çokça.

Bende olmadım ama olacağım ilk fırsatta
Benim de artık olmam lazım. Etrafımda pek çok yakınım oldular. Annem eşim vs.

Bende ilk dozu bugün olacağım
Hayırlısı olsun bol antikorlar😁😁

Sağlık ocağında korona aşısı olan var mi? Soğuk hava deposuyla ilgili sıkıntı var mı acaba

Sağlık ocağında korona aşısı olan var mi? Soğuk hava deposuyla ilgili sıkıntı var mı acaba
Ben ikinci dozu sağlık ocağında oldum sıkıntı olmadı.
Bizim burası küçük yer diye mi bilmiyorum, hastane de sağlık ocağı da biontech için 6 kişinin olmasını bekliyor.

Hastaneden randevu almıştım ama 6 kişi için bekleyeceksiniz dediler çıktım.
Kızımın dördüncü ay aşıları için sağlık ocağına gittiğimde hemşireler bir kişi daha olsa diye konuşuyorlardı, hemen oldum ben de orda.

Bizim burası küçük yer diye mi bilmiyorum, hastane de sağlık ocağı da biontech için 6 kişinin olmasını bekliyor.

Kızımın dördüncü ay aşıları için sağlık ocağına gittiğimde hemşireler bir kişi daha olsa diye konuşuyorlardı, hemen oldum ben de orda.
Benim eşim hastanede oldu o da altı kişiye birden yapıyorlar diyordu. Sanırım bi kutu açılınca bitmesi gerekiyor

Emip geri yatıyor. Ben emzirirken uyuyamıyorum çünkü ağzından kaçırıyor her seferinde geri vermem gerekiyor. Kendisi tutmaya çalışınca da yanlış tutuyor canımı acıtıyor 😔
Ben de emzirirken uyanıyorum, hatta ben kucağıma da alıyorum. Orta kulakta enfeksiyon çıktığı için yatarak emzirme dedi doktor ya da başı yüksekte olsun dedi. Onu da yapamıyorum 😞

4.ay aşılarımızı olduk kilomuz 7200 olmuş. Ilk 3 ay 1200 gr almıştı her ay. Bu ay 800 gram almış. Boyu 62 cm. Kısa değilmi dedim. Normal dedi. 49 cm doğmuş. Ilk 3 ay da 8 ila 10 cm uzamasını bekleriz fedi 10 cm uzamisti. Bu ay 2 cm uzamis

Ben de emzirirken uyanıyorum, hatta ben kucağıma da alıyorum. Orta kulakta enfeksiyon çıktığı için yatarak emzirme dedi doktor ya da başı yüksekte olsun dedi. Onu da yapamıyorum 😞
Bende hep kucağımda emziriyorum diğer türlü emzirmeyi denedim beceremedim ya

Aynen canim 6 kisi ayni anda olunca asi aciliyormus. Ben 2. Doz icin randevu almistim, bayramda yazliga giderken yol ustu bir hastaneden. Randevum var ama 6 kisi olmadan yapamayiz dediler. Gece 22 00 filandi bizde beklemedik 3 kisi eksikti bizden baska.

Sonra bayran donusu yine o hastaneye gittik bu sefer randevusuz gittik. Arabada bekledim ben bir 10 dakika 6 kisi olunca olduk asilari😍

Aslında meme reddi de değil tam olarak, bu ara biraz düzeldi ama 2-3 saatte bir tek meme emiyor, onu da max 4 dk. Artık öyle doyduğunu düşünerek dert etmiyorum kendime. Heralde iştahsız bi bebek
Oho bizimki hep öyle 4-5 dk 😄 bir tek uyku öncesi 30-40dk emiyor o da emmek denirse.

Ben mecbur alıyorum kucağıma yanımda yatmıyor. İnşallah düzelir ya

1250 iyiymiş, iki katını söylemişlerdi bana. Eşim bırak bırak ben sallarım demişti 🤣
Ya bir de memnun kalanlar kadar şikayetçi olan da çok biraz araştırdım da. Bebeğim zifiri karanlık ve odası dışında başka yerde uyuyamaz oldu demişler hep. Ben açıkçası bunu da istemiyorum. Dışarda da uyusun, başka evde de uyusun uyusun yani😄
Dün gece dörtte uyandı ve uyumadı bir saat kadar. Ağlayarak uyanıyor bir de. Ay şu atak ne zaman bitecek ya

Kızlar merhaba, okullar açıldı ben de başladım. Allah'tan bu sene ders saatim çok az. Bebiş de yeni düzene alışmaya çalışıyor.
Kızlar benim bebişin aşıları hep geç kalıyor. Mesela 7 Mayıs'ta doğdu, bugün ayın 13'ü, sağlık ocağını aradım Sisteme hala düşmemiş biz sizi ararız diyor. İlk çocuğumda günü gününe yapılırdı bu aşılar (aynı sağlık ocağı ama hemşire değişti) Sizde durum nasıl?

Kızlar merhaba, okullar açıldı ben de başladım. Allah'tan bu sene ders saatim çok az. Bebiş de yeni düzene alışmaya çalışıyor.
Kızlar benim bebişin aşıları hep geç kalıyor. Mesela 7 Mayıs'ta doğdu, bugün ayın 13'ü, sağlık ocağını aradım Sisteme hala düşmemiş biz sizi ararız diyor. İlk çocuğumda günü gününe yapılırdı bu aşılar (aynı sağlık ocağı ama hemşire değişti) Sizde durum nasıl?
Bizde 7mayıs dogumluyuz 4ay aşımız 6eylulde yapıldı

4.ay aşılarımızı olduk kilomuz 7200 olmuş. Ilk 3 ay 1200 gr almıştı her ay. Bu ay 800 gram almış. Boyu 62 cm. Kısa değilmi dedim. Normal dedi. 49 cm doğmuş. Ilk 3 ay da 8 ila 10 cm uzamasını bekleriz fedi 10 cm uzamisti. Bu ay 2 cm uzamis
60 cm benim kız. Benimki kısa gerçekten ama doktor normal diyo. Ben de kısayım ondan mı acaba

60 cm benim kız. Benimki kısa gerçekten ama doktor normal diyo. Ben de kısayım ondan mı acaba
Ben kısanın da kirasıyım 1.50 boy. eşim 1.87 inşallah babaya benzer. Dayısı da kısa 1.73 falan. Erkek cocuk ya az uzun olsun istiyorum ama oncelik sağlık tabiki. Icimi rahatlatan tek sey en alt sınırda değil. Erkek çizelgesinde bu ay en alt sınır 56 cm

Bizimki de 6 -6.30 uyanma saati olarak belirledi. Kaçta yatarsa yatsın o saatte uyanıyor 😞 gece 3 e kadar film izleyip sabah 12 ye kadar uyuduğum günleri özledim.
Aynen öyle sabah çok ağladım hala uyumadı biliyormusunuz ama galiba bir sıkıntısı var. Her bezine daha cok su şeklinde kaka yapıyor bir kez yeşil kaka haptı hafif. Baya kaka yaptı yani her bezine. Beenşm oğlan günde sadece 1 kez dolu dolu yapardı. Birwz ateşi vardı 37.4 dü düşürdüm galiba ama doktora gitsem mi?

Back