Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Canım şey duymuştum kadınlar hamile kalınca hormonları eşide yaşıyormuş böyle bişey varmış, senin eşinde öyle olmuş biraz sanki 🤭
Ay valla böyle bir şey varsa inanırım çünkü eşim ben hamile kaldığımdan beri degisik bı insan sanki kim hamile belli değil 😂😂
Inan eşim başkasını örnek gösterecek kendi selasını okutmuş demektir. :KK57:
Eşim şuan benden daha hamile hiç başa cikilacak gibi değil valla hamile kalmadan önce gayet iyiydi ben hamile kalinca adama bir seyler oldu sanki o hamile beni çok bunalttı yaa 🥺

ilk suyu gelen yazsın kızlar 😂 valla yorumlar filan aşırı güzel ben bile gaza geldim 😅😅
Elim ayağıma dolaşır şak diye bayılırsam şaşırmam pimpirik bir tipim ben 😂😂😂😂😂 kız hastaneye gitmeden komşusuyla son kahvesini falan içti öyle yönetti süreci günlerdir okuyorum o grubu valla çok keyifli 🤣🤣🤣🤣🤣

Elim ayağıma dolaşır şak diye bayılırsam şaşırmam pimpirik bir tipim ben 😂😂😂😂😂 kız hastaneye gitmeden komşusuyla son kahvesini falan içti öyle yönetti süreci günlerdir okuyorum o grubu valla çok keyifli 🤣🤣🤣🤣🤣
Yok yok sakin olcaz 😂 duşumuzu alcaz güzelce evde sancımızı çekicez gidip misler gibi doğurcaz 😂 halletcez hepsini 😂😂

Bende bugün televizyon karşısında kıyafetlerin etiketlerini kestim. Belim koptu... El kadar bebelerin kıyafetlerine kitap koymaları hoş değil. :D yenidoğan beresine bile 4 kat etiket koymazsın ya...

Bende bugün televizyon karşısında kıyafetlerin etiketlerini kestim. Belim koptu... El kadar bebelerin kıyafetlerine kitap koymaları hoş değil. :D yenidoğan beresine bile 4 kat etiket koymazsın ya...
Yaa ben bu konuya çok sinirleniyorum birde kıyafetin normal dikiş yeri birleşik dikiyorlar 4 kıyafetin kenarından söktüm keserken sonra diktim yeniden, hangi devirdeyiz kenara bi QR kod olan küçük kayıt koy geç yani 😒

Yaa ben bu konuya çok sinirleniyorum birde kıyafetin normal dikiş yeri birleşik dikiyorlar 4 kıyafetin kenarından söktüm keserken sonra diktim yeniden, hangi devirdeyiz kenara bi QR kod olan küçük kayıt koy geç yani 😒
Valla bende çok sinir oldum elimi kestim neyse ki kanamadı 😶 tinylambdan hastane çıkışı falan aldım 0 etiket müthiş ya çok mu zor böyle yapmak. 😒

Benim aldıklarımda o kadar çıkmadı ya , bir kısmında temizledim ama yenidoğanlarda hiç yoktu neredeyse. Zıbınlara filan koymamışlar mesela

Çikolata bende arayıştayım ya kızlar yaptırdığınız yerleri paylaşırsanız sevinirim.
Organizasyon tuttum süsleme icin ama cıkolata hediye tırt geldi bana onları çıkarttırdım kendim hazırlatıp eklerim diye
Eltim doğum yaptığında burdan aldilar aşırı lezzetliydi ben de aynısından alacağım tavsiye ederim

Back