- 3 Eylül 2015
- 1.187
- 1.391
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.381
Travel aldık, kraft tokyo.Bebek arabasini nasil tercih ettiniz. Normalmi kabinmi bastonmu.fikirlerinizi paylasirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Travel aldık, kraft tokyo.Bebek arabasini nasil tercih ettiniz. Normalmi kabinmi bastonmu.fikirlerinizi paylasirmisiniz
Ay valla böyle bir şey varsa inanırım çünkü eşim ben hamile kaldığımdan beri degisik bı insan sanki kim hamile belli değilCanım şey duymuştum kadınlar hamile kalınca hormonları eşide yaşıyormuş böyle bişey varmış, senin eşinde öyle olmuş biraz sanki![]()
Eşim şuan benden daha hamile hiç başa cikilacak gibi değil valla hamile kalmadan önce gayet iyiydi ben hamile kalinca adama bir seyler oldu sanki o hamile beni çok bunalttı yaaInan eşim başkasını örnek gösterecek kendi selasını okutmuş demektir.![]()
36 filan da fena değil yaAy 38den sonra gelsin sularımız geliyorsa aldım kabul ettim 777![]()
Abooovvvbenimkiler üçüz, her türlü erken doğum riskim var. ben de olabildiği kadar geç olsun istiyorum![]()
Yine var ya henüz 4-5 kişi doğurdu bence en azından benim yakaladığım36 filan da fena değil yagelişimi tamamlansın da ne zamansa artık
ama mart grubu elendi sanırım pek kimse kalmadı. Ben takip edemiyorum çok aktif grup
![]()
Elim ayağıma dolaşır şak diye bayılırsam şaşırmam pimpirik bir tipim benilk suyu gelen yazsın kızlarvalla yorumlar filan aşırı güzel ben bile gaza geldim
![]()
Her baktığımda biri doğuruyorYine var ya henüz 4-5 kişi doğurdu bence en azından benim yakaladığım![]()
Daha fazlaaa, ben iddia ediyorum burda da 40 gören nadir olacak yeni nesil beta bebekler 38 diyince hop geliyorYine var ya henüz 4-5 kişi doğurdu bence en azından benim yakaladığım![]()
Hahah doğru folik asit bebeleriDaha fazlaaa, ben iddia ediyorum burda da 40 gören nadir olacak yeni nesil beta bebekler 38 diyince hop geliyor![]()
Yok yok sakin olcazElim ayağıma dolaşır şak diye bayılırsam şaşırmam pimpirik bir tipim benkız hastaneye gitmeden komşusuyla son kahvesini falan içti öyle yönetti süreci günlerdir okuyorum o grubu valla çok keyifli
![]()
Ben 20 Nisan diyorum hep bakalım tutacak mıDaha fazlaaa, ben iddia ediyorum burda da 40 gören nadir olacak yeni nesil beta bebekler 38 diyince hop geliyor![]()
Son kahvemi içmem lazım kendimi şimdiden son okkalı Türk kahvesi için motive ediyorumYok yok sakin olcazduşumuzu alcaz güzelce evde sancımızı çekicez gidip misler gibi doğurcaz
halletcez hepsini
![]()
Aynen mis gibi kahvemizi yapar içeriz buradan da yazarız inşallah kahvemi içtim bekliyorum diyeSon kahvemi içmem lazım kendimi şimdiden son okkalı Türk kahvesi için motive ediyorum![]()
Yaa ben bu konuya çok sinirleniyorum birde kıyafetin normal dikiş yeri birleşik dikiyorlar 4 kıyafetin kenarından söktüm keserken sonra diktim yeniden, hangi devirdeyiz kenara bi QR kod olan küçük kayıt koy geç yaniBende bugün televizyon karşısında kıyafetlerin etiketlerini kestim. Belim koptu... El kadar bebelerin kıyafetlerine kitap koymaları hoş değil.yenidoğan beresine bile 4 kat etiket koymazsın ya...
Valla bende çok sinir oldum elimi kestim neyse ki kanamadıYaa ben bu konuya çok sinirleniyorum birde kıyafetin normal dikiş yeri birleşik dikiyorlar 4 kıyafetin kenarından söktüm keserken sonra diktim yeniden, hangi devirdeyiz kenara bi QR kod olan küçük kayıt koy geç yani![]()
Benim aldıklarımda o kadar çıkmadı ya , bir kısmında temizledim ama yenidoğanlarda hiç yoktu neredeyse. Zıbınlara filan koymamışlar meselaBende bugün televizyon karşısında kıyafetlerin etiketlerini kestim. Belim koptu... El kadar bebelerin kıyafetlerine kitap koymaları hoş değil.yenidoğan beresine bile 4 kat etiket koymazsın ya...
Ne güzel benim şansıma tinylamb'den aldığım takımlar hariç hepsinde vardıBenim aldıklarımda o kadar çıkmadı ya , bir kısmında temizledim ama yenidoğanlarda hiç yoktu neredeyse. Zıbınlara filan koymamışlar mesela
Canim ben travel sistem tercoh ettim biraz agir bir araba ama hosuma gitti kanz d-go aldim benBebek arabasini nasil tercih ettiniz. Normalmi kabinmi bastonmu.fikirlerinizi paylasirmisiniz
Çikolata bende arayıştayım ya kızlar yaptırdığınız yerleri paylaşırsanız sevinirim.
Organizasyon tuttum süsleme icin ama cıkolata hediye tırt geldi bana onları çıkarttırdım kendim hazırlatıp eklerim diye