- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
- #51.661
Kızlar havalar çok sıcak pencere açık yatıyoruz bebek hasta olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bende gördüm aynı ben dedim eşime de attım ne alaka diyo sen daha iyisin... Bence ben yaşlandım tükendim..
Ben arada sadece pencerenin üstünü açıp yatıyoruz ama önünde perde de var bisey olmadı. Birde vantilatör çalışıyor. Hasta olmadı. İnşallah yaniKızlar havalar çok sıcak pencere açık yatıyoruz bebek hasta olur mu?
Biz de açık yatıyoruz. 2-3 gecedir serin oluyor sabaha karşı. İnce tulum giydiriyorum. Üstünü örttürmüyor çünkü.Kızlar havalar çok sıcak pencere açık yatıyoruz bebek hasta olur mu?
Ne alaka deyince. Ben de yoruluyorum falan diyecek sandımBunu bende gördüm aynı ben dedim eşime de attım ne alaka diyo sen daha iyisin... Bence ben yaşlandım tükendim..
Bazen daha gazlı oluyo bizimki de acaba üşütüyor mu diyorum ama kafası çok terliyor sıcak olunca da.Ben arada sadece pencerenin üstünü açıp yatıyoruz ama önünde perde de var bisey olmadı. Birde vantilatör çalışıyor. Hasta olmadı. İnşallah yanibu huysuzlugu neyden bilmiyorum
Benimki böyle garip bi şekilde insan bunada alışıyor. Biraz anneme bırakıp uyuyabiliyorum artık herkes şaşkın sen bu bebeğe nasıl baktın çok zor diye.Of kızlar bu akşam uykuları kabusum oldu resmen.Hem uykuya direniyor hem deli gibi uykusu olduğu için sağa sola saldırıyor ne yapacağını şaşırıyor. Ağlıyor bağırıyor. Cidden yoruldum artık
Neden böyle ya neden neden? Herkesin bebeği böyle değildir diye düşünüyorum.
Bence hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.Akşam üzeri artık bağırdım bana bunu neden yapıyorsun diye küçücük bebeğeOf kızlar bu akşam uykuları kabusum oldu resmen.Hem uykuya direniyor hem deli gibi uykusu olduğu için sağa sola saldırıyor ne yapacağını şaşırıyor. Ağlıyor bağırıyor. Cidden yoruldum artık
Of kızlar bu akşam uykuları kabusum oldu resmen.Hem uykuya direniyor hem deli gibi uykusu olduğu için sağa sola saldırıyor ne yapacağını şaşırıyor. Ağlıyor bağırıyor. Cidden yoruldum artık
Bu Mayıs bebeklerinde mi bi gariplik var? Yani bütün bebekler ağlıyor tabi ama bu normal mi şimdi? Yok ben beceremiyorum bu işi.Bence hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.Akşam üzeri artık bağırdım bana bunu neden yapıyorsun diye küçücük bebeğeyok Cidden tüketti.Yarın aşı var birde.Çok zor çok..
Gerçekten sorunsuz bebek yok anladığım kadarıyla. Bizimki de gece uykuya kolay dalıyor ama dün 2 de uyandı tekrar 8 de uyudu o 6 saatte sürekli mızırdanmayla geçti kafayı yiyecektik. Bugün doktor bize maxbiotic verdi. Biraz yorumlara baktım mucize gibi bir şeymiş inşallah bizde de işe yarar.Of kızlar bu akşam uykuları kabusum oldu resmen.Hem uykuya direniyor hem deli gibi uykusu olduğu için sağa sola saldırıyor ne yapacağını şaşırıyor. Ağlıyor bağırıyor. Cidden yoruldum artık
İnşallah yarar. Sizinki uyuduktan sonra uyanıyorsa sıkıntısı var belli. Bizimki direkt uykuya direniyor. Uyutana kadar sürekli mücadele halinde. Sonra uyuyor. Yaşam enerjim tükendi resmen hiçbir şey yapmak istemiyor canım.Gerçekten sorunsuz bebek yok anladığım kadarıyla. Bizimki de gece uykuya kolay dalıyor ama dün 2 de uyandı tekrar 8 de uyudu o 6 saatte sürekli mızırdanmayla geçti kafayı yiyecektik. Bugün doktor bize maxbiotic verdi. Biraz yorumlara baktım mucize gibi bir şeymiş inşallah bizde de işe yarar.
Biz hep pencere açık yatıyoruz ama güneşlik ve perde çekili oluyor sabaha karşı serin oluyor o zaman müslim bez sariyorum vücuduna uzun alt gidiriyorum zaten yatarken birde kızlar ben kızımı hiç çorapsız durdurmuyorum gün içinde çıkarıyorum ayakları havalansin diye masaj falan yaparken onun haricinde hep çorapli bizim gaz sorununuz yok denecek kadar azaldı çorap gitdirmiyorsaniz bir deneyin derimBazen daha gazlı oluyo bizimki de acaba üşütüyor mu diyorum ama kafası çok terliyor sıcak olunca da.
Canım en iyisini sen bilirsin ama vantilatör beni bile hasta ediyor hasta etmesede heryerim tutuluyorBen arada sadece pencerenin üstünü açıp yatıyoruz ama önünde perde de var bisey olmadı. Birde vantilatör çalışıyor. Hasta olmadı. İnşallah yanibu huysuzlugu neyden bilmiyorum
Yalniz deilsin.Of kızlar bu akşam uykuları kabusum oldu resmen.Hem uykuya direniyor hem deli gibi uykusu olduğu için sağa sola saldırıyor ne yapacağını şaşırıyor. Ağlıyor bağırıyor. Cidden yoruldum artık
Hiç sıkma canını düzelecek inşallah10 gündür 120 gr almış onun öncesinde güzel kilo almıştı o yüzden totalde iyi ama 10 günlük kilosu az tabi![]()