• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar havalar çok sıcak pencere açık yatıyoruz bebek hasta olur mu?

Kızlar havalar çok sıcak pencere açık yatıyoruz bebek hasta olur mu?
Ben arada sadece pencerenin üstünü açıp yatıyoruz ama önünde perde de var bisey olmadı. Birde vantilatör çalışıyor. Hasta olmadı. İnşallah yani 😅 bu huysuzlugu neyden bilmiyorum

Oioi den tabak kaşık vs alacak arkadaşlar, hepsi buradanin 150 TL ye 25 TL indiriminden faydalanin, kaçırmayın. Denemek için baktım, kendim e bebekten aldığım vakumlu tabak, onluk ve ikili mama kaşığıni uygun saticilardan ekledim ve sepetim 140 a geldi. Ben aynı urunleri ebebekten 190 a aldım, güya 3 al 2 ode vardı. Benim yaptığım hataya dusmeyin:cry:

Of kızlar bu akşam uykuları kabusum oldu resmen. 😩 Hem uykuya direniyor hem deli gibi uykusu olduğu için sağa sola saldırıyor ne yapacağını şaşırıyor. Ağlıyor bağırıyor. Cidden yoruldum artık 😔 Neden böyle ya neden neden? Herkesin bebeği böyle değildir diye düşünüyorum.

Ben arada sadece pencerenin üstünü açıp yatıyoruz ama önünde perde de var bisey olmadı. Birde vantilatör çalışıyor. Hasta olmadı. İnşallah yani 😅 bu huysuzlugu neyden bilmiyorum
Bazen daha gazlı oluyo bizimki de acaba üşütüyor mu diyorum ama kafası çok terliyor sıcak olunca da.

Of kızlar bu akşam uykuları kabusum oldu resmen. 😩 Hem uykuya direniyor hem deli gibi uykusu olduğu için sağa sola saldırıyor ne yapacağını şaşırıyor. Ağlıyor bağırıyor. Cidden yoruldum artık 😔 Neden böyle ya neden neden? Herkesin bebeği böyle değildir diye düşünüyorum.
Benimki böyle garip bi şekilde insan bunada alışıyor. Biraz anneme bırakıp uyuyabiliyorum artık herkes şaşkın sen bu bebeğe nasıl baktın çok zor diye.

Bence hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.Akşam üzeri artık bağırdım bana bunu neden yapıyorsun diye küçücük bebeğe 😞yok Cidden tüketti.Yarın aşı var birde.Çok zor çok..

Tam uyuttum salona girdim yatsi ezani okundu ve ona uyandi ya😔 hayattaki sansim bu kadar bende yorgunluktan bayilcam artik, yorulsun diye yuruyusede ciktik tam bayildi sese kalkti. Simdi yine uyutmaya calisiyorun

Bence hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.Akşam üzeri artık bağırdım bana bunu neden yapıyorsun diye küçücük bebeğe 😞yok Cidden tüketti.Yarın aşı var birde.Çok zor çok..
Bu Mayıs bebeklerinde mi bi gariplik var? Yani bütün bebekler ağlıyor tabi ama bu normal mi şimdi? Yok ben beceremiyorum bu işi. 😔

Gerçekten sorunsuz bebek yok anladığım kadarıyla. Bizimki de gece uykuya kolay dalıyor ama dün 2 de uyandı tekrar 8 de uyudu o 6 saatte sürekli mızırdanmayla geçti kafayı yiyecektik. Bugün doktor bize maxbiotic verdi. Biraz yorumlara baktım mucize gibi bir şeymiş inşallah bizde de işe yarar.

Gerçekten sorunsuz bebek yok anladığım kadarıyla. Bizimki de gece uykuya kolay dalıyor ama dün 2 de uyandı tekrar 8 de uyudu o 6 saatte sürekli mızırdanmayla geçti kafayı yiyecektik. Bugün doktor bize maxbiotic verdi. Biraz yorumlara baktım mucize gibi bir şeymiş inşallah bizde de işe yarar.
İnşallah yarar. Sizinki uyuduktan sonra uyanıyorsa sıkıntısı var belli. Bizimki direkt uykuya direniyor. Uyutana kadar sürekli mücadele halinde. Sonra uyuyor. Yaşam enerjim tükendi resmen hiçbir şey yapmak istemiyor canım. 😢

Bazen daha gazlı oluyo bizimki de acaba üşütüyor mu diyorum ama kafası çok terliyor sıcak olunca da.
Biz hep pencere açık yatıyoruz ama güneşlik ve perde çekili oluyor sabaha karşı serin oluyor o zaman müslim bez sariyorum vücuduna uzun alt gidiriyorum zaten yatarken birde kızlar ben kızımı hiç çorapsız durdurmuyorum gün içinde çıkarıyorum ayakları havalansin diye masaj falan yaparken onun haricinde hep çorapli bizim gaz sorununuz yok denecek kadar azaldı çorap gitdirmiyorsaniz bir deneyin derim

Canım en iyisini sen bilirsin ama vantilatör beni bile hasta ediyor hasta etmesede heryerim tutuluyor

Yalniz deilsin.😶😶
1 saat 45 dakkikadir cebellesiuorum aglama bagir yatirinca carsafi yastigi cekiyo. Kaldiriyorm ayagima aliyorum katilarak agliyo kucagima aliyorum deliriyo. Besikte salliyorum donuyo itiyo kakiyo yiprandim ya ben gaz di uykuydu. Simdi daldi da kipir kipir. Atesi yoi yemesi yerinde kulaklarini elledim agrimiuo
Ne peki smdi diuorum sus artik kizim diuorm vallahi deliricem.
4.ay uyku gerilemesimi bu simdi. Bittim valla fiziken ve ruhen coktum😢😢😢

Back