• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tesekkur ederim cevap icin ama bizimki bebek arabasini bile reddediyor. Sadece slingle o kadar yol nasil yapilir bilmiyorum. O uyudugunda sirf duz bir yerde yatirmak icin yanimiza alacagiz arabasini.
Arabayi ucak icine almiyorlar biliyorsunuzdur zaten kucakta uzun ucusda zor oluyor hem bebek hem sizin icin bileti almadiysaniz henuz yerinizi ona gore ayarlarsaniz rahat edersiniz.

Arabayi ucak icine almiyorlar biliyorsunuzdur zaten kucakta uzun ucusda zor oluyor hem bebek hem sizin icin bileti almadiysaniz henuz yerinizi ona gore ayarlarsaniz rahat edersiniz.
Evet arabasini yollarda ya da ucak disinda beklerken diye dusunduk. Iste ona da gerek var mi onu da bilmiyorum. Sadece de slingle olmaz ki. Simdi bir de kucaktayken gobegiyle asagiya dogru kaykilmaya basladi sikilinca 😣Kipir kipir bir cocuk.

Dün gece 3 den beri adam akıllı uyumadı devamlı dızınip duruyor bakiyorum gaz da cikmiyor. Çok yoruldum ya. Uykusunu alamadığı için oyunlara da pek hevesli değil bugün. Emzirirken de savaşıyoruz. Memede az uyuyor gibi koyuyorum sallıyorum uyuyor en fazla yarım saat uykusu. Çıldırmaya ramak kaldı. Eşim bu hafta gündüz çalışıyor. Blog sitesi hikayeye yeni bölüm bekliyor. Paramin kesintisiz yatması için her gün bir bölüm yüklemek zorundayım. Deliricem artık 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ben 1 ay once yaptim 19 saat hicbirsey olmuyor uyuyarak gecirdi tum yolculugu ilk kizimdada 2,5 aylikken yapmistim 5 saat ondada sorun yasamamistim.
Nasıl uyudu peki ? sakinleştirici bitkisel bir toz varmış diş çıkarma döneminde veriliyormuş. Onu önerdi doktor. Bizim kız çok uykuyu seven bi bebek değil uyuyacağını bilsem 24 saat de giderim 😄

Tesekkur ederim cevap icin ama bizimki bebek arabasini bile reddediyor. Sadece slingle o kadar yol nasil yapilir bilmiyorum. O uyudugunda sirf duz bir yerde yatirmak icin yanimiza alacagiz arabasini.
Siz nereye gideceksiniz? Ben gidersem de eşim yanımda olmayacak büyük ihtimalle, yalnız gideceğim. İnşallah göze alır da giderim.

3 hafta önce ebebekte 50 TL’ydi. Tüm oioi ürünleri yüzde 50 indirime girmişti. Sepete atıp nasıl almayı unutabiliyorum hayret bişey 😢

Tekrar kimbilir ne zaman indirime girer 😔bende 3 al 2 odeyi gordum ama hic uygun gelmemisti bana 😁 en iyisi umay gibi 150 e 25 i kullanarak hepsi buradadan almak

Evet arabasini yollarda ya da ucak disinda beklerken diye dusunduk. Iste ona da gerek var mi onu da bilmiyorum. Sadece de slingle olmaz ki. Simdi bir de kucaktayken gobegiyle asagiya dogru kaykilmaya basladi sikilinca 😣Kipir kipir bir cocuk.
Kesinlikle gerek var en azindan bir sure vucudunuz dinlenir farkinda degiller ama devamli kucakta onlarda rezil oluyor. Hem degisik ortam olunca sagina soluna bakinip kucak istemez belki.

Bizde oldu, altıncı hastalık geçirdi.
Önce üç gün ateş oldu, sonra döküntü başladı. İlk boynunda, ensesinde, kulak arkalarında ve yüzünde oldu, ikinci gün vücuduna yayıldı
Sizin farklı da olabilir tabi, doktor daha doğru yorumlar görünce.
Bizim son gün böyleydi
Gecmis olsun canim bnmkide senin bebisinkine benzer bugun aşısi vardi yapmadilar 1 hafta bekleyin dediler..doktor bakti net bir sey demedi onemli bir sey degil ama aşi icin 1 hafta daha bekleyin dedi

Back