• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebekle uzun uçak yolculuğu en erken ne zaman fazla zorlanmadan yapılabilir? Eşim 2 ay sonra California’ya gidip 6 ay orda kalacak malesef😞 ilk gittiğinde değil ama biraz düzeni kurup 1 ay sonrasında siz de gelirsiniz diyor ama ben bebekle markete bile gideceğim zaman 40 kez düşünüyorum 11 saat yolculuğu nasıl yaparım şimdiden telaş sardı. Biraz araştırdım bazı yerlerde 1 yaşından önce uçak yolculuğu panik atağa sebep oluyor diyenler var. Gitmesem de acayip içimde kalır 😬
Yaaa çocuğu kanada bağlar giderdim:D şaka tabi 🙄 biz 8 saat araba yolculuğu yaptık pek hoş geçmedi. Sık sık mola verip sakinleştirmek durumunda kaldık. Uçakta nasıl olur bilemiyorum. Ama biraz daha büyük olacaklar tabi. Basınç çok rahatsız etmezse ve uyursa gider gibi ama 🤔 emzik almıyordu dimi seninki

6 ay kalacaksa bence gidebilirsin böyle bir fırsat eline geçmez. Daha sonra çok pişman olursun 🤭
11 saat uçakta nasıl oyalarım diye düşünüyorum. geçen gün 1 saat arabayla yolculuk yaptık 5 dk durmadı 😄 Doktora da sordum papatyalı toz sakinleştiriciler varmış diş dönemi de veriliyormuş onlardan denersin dedi.

Yaaa çocuğu kanada bağlar giderdim:KK70: şaka tabi 🙄 biz 8 saat araba yolculuğu yaptık pek hoş geçmedi. Sık sık mola verip sakinleştirmek durumunda kaldık. Uçakta nasıl olur bilemiyorum. Ama biraz daha büyük olacaklar tabi. Basınç çok rahatsız etmezse ve uyursa gider gibi ama 🤔 emzik almıyordu dimi seninki
Emzik biberon almıyor. bir de iniş ve kalkışlarda emmezse çok kulak ağrısı oluyormuş basınçtan. 7 aylık falan olacak. Diş çıkarma dönemi ne zaman oluyordu ki 🤔

Emzik biberon almıyor. bir de iniş ve kalkışlarda emmezse çok kulak ağrısı oluyormuş basınçtan. 7 aylık falan olacak. Diş çıkarma dönemi ne zaman oluyordu ki 🤔
Tam da o zaman oluyor 🥲 ay bilmiyorum biraz forum karıştır bakalım illa tecrübe eden olmuştur mucize çözümler sunarlar belki. Bu fırsat kaçmaz. Ne güzel şeyler alırsın hem ordan onaaaa 😍😍

Kızlar bebekle uzun uçak yolculuğu en erken ne zaman fazla zorlanmadan yapılabilir? Eşim 2 ay sonra California’ya gidip 6 ay orda kalacak malesef😞 ilk gittiğinde değil ama biraz düzeni kurup 1 ay sonrasında siz de gelirsiniz diyor ama ben bebekle markete bile gideceğim zaman 40 kez düşünüyorum 11 saat yolculuğu nasıl yaparım şimdiden telaş sardı. Biraz araştırdım bazı yerlerde 1 yaşından önce uçak yolculuğu panik atağa sebep oluyor diyenler var. Gitmesem de acayip içimde kalır 😬
Ben de grupta soracaktim tam sizin paylasiminiza denk geldim birlestirmis olayim sorumu 🙂
Biz de haftaya seyahate cikiyoruz ve esimin ulkesine de ugrayarak 2 haftada bir suru aktarmali ucus yapmis olacagiz. Size sormak istedigim bir sey var. Bebegim bebek arabasini hic sevmiyor. disariya slingle cikardik bugune kadar.

Daha once bebegiyle ucus yapan var mi acaba? Yaptiysaniz bebegi nasil tasidiniz? Ses gecirmeyen kulaklik aldim bebekler icin kullanilan, hem de kabin basinci icin.

Ben 1 ay once yaptim 19 saat hicbirsey olmuyor uyuyarak gecirdi tum yolculugu ilk kizimdada 2,5 aylikken yapmistim 5 saat ondada sorun yasamamistim.

Ben de grupta soracaktim tam sizin paylasiminiza denk geldim birlestirmis olayim sorumu 🙂
Biz de haftaya seyahate cikiyoruz ve esimin ulkesine de ugrayarak 2 haftada bir suru aktarmali ucus yapmis olacagiz. Size sormak istedigim bir sey var. Bebegim bebek arabasini hic sevmiyor. disariya slingle cikardik bugune kadar.

Daha once bebegiyle ucus yapan var mi acaba? Yaptiysaniz bebegi nasil tasidiniz? Ses gecirmeyen kulaklik aldim bebekler icin kullanilan, hem de kabin basinci icin.
19 saat yolculuk yaptim 4 ucak degistirdim havaalaninda arabada uyudu ucakta zaten yatirmak icin bebege kucuk duvara sabitlenen besik verdiler ama biz biletleri alirken yerimizi on siradan ayirttik bebek oldugu icin onumuz bos ve genis olsun istedik disarida yorgun dustugunden uyuyorlar zaten hep telas etmeyin.

Ben 1 ay once yaptim 19 saat hicbirsey olmuyor uyuyarak gecirdi tum yolculugu ilk kizimdada 2,5 aylikken yapmistim 5 saat ondada sorun yasamamistim.
Senin çocukların maşallahı var bence, genel olarak sorunsuzlar anladığım kadarıyla. 🧿

Back