2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İşte sabırsızlıktan evde denedim. Çıkmak için uygun değildim, saç baş kılık kıyafet acaba henüz kucuk oldukları için mi kafaları aşağıda kaliyo. Ee öyle göremez ki hicbiyeri..off pişman oldum biraz açıkçası aldığına bidahaki denememde giyinip hemen dışarı cikaricam ki dikkati dağılsın.

Kızlar regl oldum yine ve sütüm yok resmen. kız açlıktan elini eme eme kan oturtmuş ne yapayım mama mı vereyim?
Doymadigini düşünüyorsan ver ki ac kalmasin minnoş. Biz de bir bucuk ay önce iki gün kadar vermek durumunda kaldik. Ben hipp combiotic vermiştim, sevmişti.

Doymadigini düşünüyorsan ver ki ac kalmasin minnoş. Biz de bir bucuk ay önce iki gün kadar vermek durumunda kaldik. Ben hipp combiotic vermiştim, sevmişti.
Ne kadar veriliyor nasıl oluyor hiç bilmiyorum ya elim ayağıma dolaştı

Ne kadar veriliyor nasıl oluyor hiç bilmiyorum ya elim ayağıma dolaştı
Hiç panik yapma..yakınlarda migros varsa orda hem Aptamil hep hipp hem de Bebelac mamalar satiliyor. Sok markette de Aptamil görmüştüm. Bı bakarsin aklına yatanı alirsin. Her 30 ml için bir ölçek koyuyorsun biberona. Ölçeği kutununun içinden çıkıyor. Ilık suya yapacaksın calkalayacaksin tamam.

Saldım çayıra valla kilo, çatlak , selülit doğumdan sonra incelmiştim komşular hiç bişeyin kalmamış demişlerdi. YaLıktayım bi kaç güne dönücem ve doğum sonrası halimi arar oldum

Bebekler emeklesin pesine kosmaktan hepimiz eriycez inaniyorum

Kızlar regl oldum yine ve sütüm yok resmen. kız açlıktan elini eme eme kan oturtmuş ne yapayım mama mı vereyim?
Aynı durumdayım. İlk bebeğimde böyle değildi. Bunda ikinci reglim,ikisinde de sütüm çok çok azaldı. Dünden beri kaç kere mama verdim sayamadim bile. Açsa mecbur mama verecegiz napalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…