- 19 Kasım 2018
- 4.106
- 6.979
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
- #51.201

Evet.. kanguru deneyimimiz sadece 3 dk sürdü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy büyük konusmayayim da yok yani gücüm kalmadı,Oğlum birinci sınıfa giderken sınıfın yarısı tek çocuktuşuan tek kalan bir kişi var oda anne babası ayrı.Yoksa fullemiştik
Aynen bende öyle düşünüyorum. Yakın olması sıkıntı diğer türlü yaş sıkıntı. Rabbim olmayanlara, olup da isteyenlere versinYakın olunca yorucu, arada çok fark olunca da yaş ilerliyor. Ben kapattım o defteri sanırım.![]()
Öne bakanlar neden önerilmiyormuş. Tek kqnguru iki taraflı kullanılamıyor mubibalprensesi
Evet.. kanguru deneyimimiz sadece 3 dk sürdüya ben ayarlayamadim ya da içinde sıkıldı. Ağladı mecbur çıkardım. Bı de kafası asagida kaldi dogru düzgün bişey goremedi. Nasıl olcak böyle bilmem. Keşke öne bakanlardan alsaydim ya. Onerilmiyormis gerçi ama ne bileyim. Olmayacak gibi.
Aynen bende öyle oluyorumBeyatriscim 9 sene sonra ben 45 yaşında oluyorum![]()
Evet evet inşallah kaza olmaz en büyük korkum o.Şuan hiç başka bebeği düşünecek bir durum yok.Zaten evdeki yeterince vaktinizi alır.Dikkat edin ki kazara bişi olmasın.Öyle olan çok oluyor.Kimseye kulak asmayın.İleride kardeşi olsun isterseniz buna da siz karar verin.
En çok Bergüzar Korel e şaşırdım ben.Oğlu 10 yaşındaydı kadın yeniden doğurdu.Bebeği 6 aylıkken 3.ye hamile olduğunu duydum.Dehşet verici Allah'ım korusun olmayana nasip etsin.Evet evet inşallah kaza olmaz en büyük korkum o.
O yaşta anneanne olanlar varBeyatriscim 9 sene sonra ben 45 yaşında oluyorum![]()
Bebeğin omurgası için iyi değilmiş. Dışa dönük yerleştirince omurga düzleşmeye zorlanıyor.Öne bakanlar neden önerilmiyormuş. Tek kqnguru iki taraflı kullanılamıyor mu
Doğru bağladığına emin misin? İnstagramda bebeginigiyenlerkulubu var oraya bi bak her çeşit kanguru sling nasıl bağlanır gösteriyor.bibalprensesi
Evet.. kanguru deneyimimiz sadece 3 dk sürdüya ben ayarlayamadim ya da içinde sıkıldı. Ağladı mecbur çıkardım. Bı de kafası asagida kaldi dogru düzgün bişey goremedi. Nasıl olcak böyle bilmem. Keşke öne bakanlardan alsaydim ya. Onerilmiyormis gerçi ama ne bileyim. Olmayacak gibi.
Sen de takıp bi dışarı çıksan ? Belki yavaş yavaş alıştırırız. Ben çocuğa uygun olmayan kanguruya bi güzel koydum ama onda bile kafası çok yuksrda değildi en son kolları da dışarı çıkardım rahat bakındı. Bizimki sıkıntıya gelemiyorbibalprensesi
Evet evet bütün gün uyuyup uyanıp tekrar uyuma isteği modunda geçiyor. Önceden 2 saat uyanık kalır öyle başlardı esnemeye.Benimki de 30dk uyuyup uyanıyor sonra esnemeye başlıyor hemen. Ama çok zor uyutuyorum hala.Onu da deneyim bari. Havuz kaldı öyle
![]()
Görümcemin kayınvalidesi 44 yaşındaymış bilmiyordum.Teyze dedim kadına bilmeden.Ben 35 im.arada 9 yaş varO yaşta anneanne olanlar var![]()
Ben kızımda 4 aydan sonra başlamıştım ama bizimki ne mama ne anne sütü ikisini de almıyordu belki ek gıdayı sever demişti doktor ama onu da sevemedi. Bu sefer 6 ayı beklerim. Ben şimdi merakla bekliyorum acaba bu kızım nasıl olacakdüşündükçe geriliyorum böyle iyiydik iyi kötü emiyordu çünkü.
Çok şanslıymışsın. Ya ben çatlakların üzerine çatladımdemiştim çatlayacak yerin kalmadı diye şimdi bakıyorum yine bulunmuş çatlanacak yerler
Saldım çayıra vallaEveet ya bende de sorun olmazsa 6. Ayda baslasin ek gidayakesinlikle katiliyorum bir de ek gida stresi saricak bizi
![]()
Eveet ya sevinmistim bende ama bu catlama isi genetik galiba benim annemde de yok hicbizde selulit var bol miktarda
sen kremlere devam et canim yinede nemli tutmakta fayda var
![]()
Belki ikinci isteyip de geç olanlardandır brnim gibi. Yaşım müsait olsa herşeye rağmen 3. yü istersimEn çok Bergüzar Korel e şaşırdım ben.Oğlu 10 yaşındaydı kadın yeniden doğurdu.Bebeği 6 aylıkken 3.ye hamile olduğunu duydum.Dehşet verici Allah'ım korusun olmayana nasip etsin.
Kalça sağlığı açısından ergonomik degilmis. O yüzden benim aldığım marka neko ve huggybery öne bakarak kullanılmıyor.Öne bakanlar neden önerilmiyormuş. Tek kqnguru iki taraflı kullanılamıyor mu
Hayatımın erkeği karsima 31 sene sonra ciktiysa benim ne suçum varO yaşta anneanne olanlar var![]()
Videosu vardı youtube da, izleyerek yapmaya çalıştım..izleyerek bile zor yaptım ya, ya da yapamadımDoğru bağladığına emin misin? İnstagramda bebeginigiyenlerkulubu var oraya bi bak her çeşit kanguru sling nasıl bağlanır gösteriyor.