• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
bibalprensesi bibalprensesi

Evet.. kanguru deneyimimiz sadece 3 dk sürdü :ruh: ya ben ayarlayamadim ya da içinde sıkıldı. Ağladı mecbur çıkardım. Bı de kafası asagida kaldi dogru düzgün bişey goremedi. Nasıl olcak böyle bilmem. Keşke öne bakanlardan alsaydim ya. Onerilmiyormis gerçi ama ne bileyim. Olmayacak gibi.

Yakın olunca yorucu, arada çok fark olunca da yaş ilerliyor. Ben kapattım o defteri sanırım. 🥲
Aynen bende öyle düşünüyorum. Yakın olması sıkıntı diğer türlü yaş sıkıntı. Rabbim olmayanlara, olup da isteyenlere versin

Evet.. kanguru deneyimimiz sadece 3 dk sürdü :ruh: ya ben ayarlayamadim ya da içinde sıkıldı. Ağladı mecbur çıkardım. Bı de kafası asagida kaldi dogru düzgün bişey goremedi. Nasıl olcak böyle bilmem. Keşke öne bakanlardan alsaydim ya. Onerilmiyormis gerçi ama ne bileyim. Olmayacak gibi.
Öne bakanlar neden önerilmiyormuş. Tek kqnguru iki taraflı kullanılamıyor mu

Şuan hiç başka bebeği düşünecek bir durum yok.Zaten evdeki yeterince vaktinizi alır.Dikkat edin ki kazara bişi olmasın.Öyle olan çok oluyor.Kimseye kulak asmayın.İleride kardeşi olsun isterseniz buna da siz karar verin.
Evet evet inşallah kaza olmaz en büyük korkum o.

Öne bakanlar neden önerilmiyormuş. Tek kqnguru iki taraflı kullanılamıyor mu
Bebeğin omurgası için iyi değilmiş. Dışa dönük yerleştirince omurga düzleşmeye zorlanıyor.
DAF65C86-3CC0-4C3A-AA55-2558A3A82F7C.webp

Doğru bağladığına emin misin? İnstagramda bebeginigiyenlerkulubu var oraya bi bak her çeşit kanguru sling nasıl bağlanır gösteriyor.

Sen de takıp bi dışarı çıksan ? Belki yavaş yavaş alıştırırız. Ben çocuğa uygun olmayan kanguruya bi güzel koydum ama onda bile kafası çok yuksrda değildi en son kolları da dışarı çıkardım rahat bakındı. Bizimki sıkıntıya gelemiyor 🙄

Ben kızımda 4 aydan sonra başlamıştım ama bizimki ne mama ne anne sütü ikisini de almıyordu belki ek gıdayı sever demişti doktor ama onu da sevemedi. Bu sefer 6 ayı beklerim. Ben şimdi merakla bekliyorum acaba bu kızım nasıl olacak😀 düşündükçe geriliyorum böyle iyiydik iyi kötü emiyordu çünkü.

Eveet ya bende de sorun olmazsa 6. Ayda baslasin ek gidaya 😍 kesinlikle katiliyorum bir de ek gida stresi saricak bizi 😁
Çok şanslıymışsın. Ya ben çatlakların üzerine çatladım😒 demiştim çatlayacak yerin kalmadı diye şimdi bakıyorum yine bulunmuş çatlanacak yerler

Eveet ya sevinmistim bende ama bu catlama isi genetik galiba benim annemde de yok hic 🤔 bizde selulit var bol miktarda😁 sen kremlere devam et canim yinede nemli tutmakta fayda var🙏

Eveet ya bende de sorun olmazsa 6. Ayda baslasin ek gidaya 😍 kesinlikle katiliyorum bir de ek gida stresi saricak bizi 😁

Eveet ya sevinmistim bende ama bu catlama isi genetik galiba benim annemde de yok hic 🤔 bizde selulit var bol miktarda😁 sen kremlere devam et canim yinede nemli tutmakta fayda var🙏
Saldım çayıra valla😂 kilo, çatlak , selülit😂😂 doğumdan sonra incelmiştim komşular hiç bişeyin kalmamış demişlerdi. YaLıktayım bi kaç güne dönücem ve doğum sonrası halimi arar oldum😀

Back