- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 198
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #51.261
Lierac kreme gerek yokmuş benimkilerde kaldı zeytinyağı sürmüştüm o etkili oldu bence.
Vardır merak etme. Ama dinlen mutlaka. Bir kaç gün hazırlıklı ol
3-4 Aydan sonra memeler terbiye olduğu için bebeğe yetecek kadar süt üretimi oluyormuş canım öyle depolamak için ilk 3 ay sağım yapın diyorlar. Bi de süt sağmak tazyik yapıyor ben o yüzden makineyi bile kaldırdım. Şimdi kitle de olsa elimle sağıyorumBizim sut sagip buzluga atmamiz lazim o zaman ilerisi icinaptamil var bizde de hic acmadim birine vermeyi dusunmustum biraz daha dursun o zaman lazim olabilir
3-4 Aydan sonra memeler terbiye olduğu için bebeğe yetecek kadar süt üretimi oluyormuş canım öyle depolamak için ilk 3 ay sağım yapın diyorlar. Bi de süt sağmak tazyik yapıyor ben o yüzden makineyi bile kaldırdım. Şimdi kitle de olsa elimle sağıyorum
Öyle olması da sıkıntı ben bi ara uykulu uykulu gidip lavaboda sağıyordum. Geceleri inanılmaz ağrı yapıyordu. Onlara yetsin, arada azalırsa mama veririz ya nolcak ki yeterki doysunlar, huzurları yerinde olsunBende hic sagmiyorum sagsam da gelmez bence anca bebege kadar yetiyor terbiye oldu iyice yumusadilar. Buzlukta da hic sutumuz yok keske o ilk cok geldigi zamanlar daha cok sagsaymisizbende humanadan oyle bir anda cok geldi sanmistim, insan hep oyle olcak saniyor
Evet, varsa 30,40,50 demeden sağın bence. Bebeğe de yetiyorsa tabi. Usenmeyin aralarda sağın. Zararı olmaz, artar bile belki. Her gün birşey çıkıyor. Ne olacağı belli değil. Kafam bir türlü rahat etmiyor.Bizim sut sagip buzluga atmamiz lazim o zaman ilerisi icinaptamil var bizde de hic acmadim birine vermeyi dusunmustum biraz daha dursun o zaman lazim olabilir
Mamayı da acmadiysan kimseye vermeBizim sut sagip buzluga atmamiz lazim o zaman ilerisi icinaptamil var bizde de hic acmadim birine vermeyi dusunmustum biraz daha dursun o zaman lazim olabilir
Evet canım öyle bir şey. Memeler içi boş yumuşak oluyor.Benim de eskiden gece 4-5 saatten sonra memem taş gibi olurdu. Şimdi hiç değişmiyor çok sönük oluyorlar acaba sütüm mü azaldı diye endişe etmeye başladım. Yoksa memelerin terbiye olması böyle bişi mi?
Öyle olması da sıkıntı ben bi ara uykulu uykulu gidip lavaboda sağıyordum. Geceleri inanılmaz ağrı yapıyordu. Onlara yetsin, arada azalırsa mama veririz ya nolcak ki yeterki doysunlar, huzurları yerinde olsun
Evet, varsa 30,40,50 demeden sağın bence. Bebeğe de yetiyorsa tabi. Usenmeyin aralarda sağın. Zararı olmaz, artar bile belki. Her gün birşey çıkıyor. Ne olacağı belli değil. Kafam bir türlü rahat etmiyor.
Az demeyin hiç dolabın altında aynı ısıya gelsin,sonra birleştirip buzluğa atabilirsiniz. Ben artik atamıyorum gündüz pek emmedigi için. Sağıp verdiğim için anca yetiyordu. Gece de zaten olanı emiyor. Boşa zaman geçirmişim diyorum şimdi. Taşa taşa bir hal olurdu,usenip sagmazdim. Attım biraz ama su gibi gidiyor 10 gün yetmez.
Mamayı da acmadiysan kimseye vermeDursun bir kenarında. Bebişlerin işi belli olmaz
Ay hiç güleceğim yoktu, Allah ta seni güldürsünKızlar ya gebelik şekerinden sonra benim iştah bir açıldı yerken çevremden utanıyorum o kadar yanigeçen gün kek yapmıştım üzerine çikolata sürmemek için zor tutum kendimi. Ekmek yemek istiyorum hep.a Kızımın elinden alıp yiyesim geliyor bazen nazlana naZlana yiyor bazen yemeklerini amaaan vee ven yiyim dememek için zor tutuyorum kendimi özellikle karbonhidrata açım
Çok sağol canım ya korkmuştum sütüm azaldı diyeEvet canım öyle bir şey. Memeler içi boş yumuşak oluyor.
Eşim bir akşam bana hamileyken benim benim bir önlük öğünumu iki günde yiyordun şimdi bir öğünün benim iki öğünüm gibi dedi. Kendime dur demeye çalışıyorum.Kızlar ya gebelik şekerinden sonra benim iştah bir açıldı yerken çevremden utanıyorum o kadar yanigeçen gün kek yapmıştım üzerine çikolata sürmemek için zor tutum kendimi. Ekmek yemek istiyorum hep.a Kızımın elinden alıp yiyesim geliyor bazen nazlana naZlana yiyor bazen yemeklerini amaaan vee ven yiyim dememek için zor tutuyorum kendimi özellikle karbonhidrata açım
Regl hiç mi olmadin ben her ay oluyorumBende de ayni oyle oldu o emzirme ve uykusuzluk savasinda 15 gun icinde verdim tum kiloyu ama baya bi cokmustum simdi 3 kg fazla kaldiregli olabilsek aslinda ondan da biraz umutluyum spora vakit yok cunku
Bende 46Beyatriscim 9 sene sonra ben 45 yaşında oluyorum
Ben 3 ayda 4 kere oldumRegl hiç mi olmadin ben her ay oluyorum
Şu an benimde 3.Ben 3 ayda 4 kere oldum
Ben hic bebege ayri yemek yapmadim bunada yapmayi dusunmuyorum kendi yedigimiz yemeklerin sularindan tattirdim hep birde meyve puresi falan derken buyudu gitti simdi herseyi yiyor. arkadas cevrem bebege hep ayri yemek yaptilar cok sıkıntılı gecti onlarin ek gida donemi cocuklari hep istahsizdi.Ek gida donemi icin hem cok heyecanliyim hem de baski hissediyorum. Ben kendimize zor yemek yapiyorum bir de bebise hazirlamam gerekicek. Ben Zaten cok becerikli degilim nasil yapicaz bakalim
Aynı bende öyle yapıcam bizde kaliteli içeriği temiz şeyler tüketiyoruz tereyağ, zeytinyağ dışında yağ koymuyoruz o yüzden bebeğe ayrı yapmaya gerek yok. Sadece organik meyve, meyve püresi falan alırım. Onlarda bağımızda var aslında ordanda getirtirim.Ben hic bebege ayri yemek yapmadim bunada yapmayi dusunmuyorum kendi yedigimiz yemeklerin sularindan tattirdim hep birde meyve puresi falan derken buyudu gitti simdi herseyi yiyor. arkadas cevrem bebege hep ayri yemek yaptilar cok sıkıntılı gecti onlarin ek gida donemi cocuklari hep istahsizdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?