2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
bibalprensesi

Evet.. kanguru deneyimimiz sadece 3 dk sürdü ya ben ayarlayamadim ya da içinde sıkıldı. Ağladı mecbur çıkardım. Bı de kafası asagida kaldi dogru düzgün bişey goremedi. Nasıl olcak böyle bilmem. Keşke öne bakanlardan alsaydim ya. Onerilmiyormis gerçi ama ne bileyim. Olmayacak gibi.

Yakın olunca yorucu, arada çok fark olunca da yaş ilerliyor. Ben kapattım o defteri sanırım.
Aynen bende öyle düşünüyorum. Yakın olması sıkıntı diğer türlü yaş sıkıntı. Rabbim olmayanlara, olup da isteyenlere versin

Öne bakanlar neden önerilmiyormuş. Tek kqnguru iki taraflı kullanılamıyor mu

Evet evet inşallah kaza olmaz en büyük korkum o.

Doğru bağladığına emin misin? İnstagramda bebeginigiyenlerkulubu var oraya bi bak her çeşit kanguru sling nasıl bağlanır gösteriyor.

Sen de takıp bi dışarı çıksan ? Belki yavaş yavaş alıştırırız. Ben çocuğa uygun olmayan kanguruya bi güzel koydum ama onda bile kafası çok yuksrda değildi en son kolları da dışarı çıkardım rahat bakındı. Bizimki sıkıntıya gelemiyor

Eveet ya bende de sorun olmazsa 6. Ayda baslasin ek gidaya kesinlikle katiliyorum bir de ek gida stresi saricak bizi
Çok şanslıymışsın. Ya ben çatlakların üzerine çatladım demiştim çatlayacak yerin kalmadı diye şimdi bakıyorum yine bulunmuş çatlanacak yerler

Eveet ya sevinmistim bende ama bu catlama isi genetik galiba benim annemde de yok hic bizde selulit var bol miktarda sen kremlere devam et canim yinede nemli tutmakta fayda var

Saldım çayıra valla kilo, çatlak , selülit doğumdan sonra incelmiştim komşular hiç bişeyin kalmamış demişlerdi. YaLıktayım bi kaç güne dönücem ve doğum sonrası halimi arar oldum

En çok Bergüzar Korel e şaşırdım ben.Oğlu 10 yaşındaydı kadın yeniden doğurdu.Bebeği 6 aylıkken 3.ye hamile olduğunu duydum.Dehşet verici Allah'ım korusun olmayana nasip etsin.
Belki ikinci isteyip de geç olanlardandır brnim gibi. Yaşım müsait olsa herşeye rağmen 3. yü istersim

Doğru bağladığına emin misin? İnstagramda bebeginigiyenlerkulubu var oraya bi bak her çeşit kanguru sling nasıl bağlanır gösteriyor.
Videosu vardı youtube da, izleyerek yapmaya çalıştım..izleyerek bile zor yaptım ya, ya da yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…